Xaramofais
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 23.427
- Πόντοι
- 5.906
Δυστυχώς μόνο οτι εχει τηλ και έρχεται μπορεί να σε βοηθήσω, δεν πάω σε ξένα σπίτια
Καλημέρα σας Lady!!!Καλημερουδια!!![]()
Ρε κοπρόσκυλο έχει και άλλους εδώΚαλημέρα σας Lady!!!
Γεια σου έρωταΚαλημέρα παιδιά
Καλημέρα Αλεξία![]()
Οκ σόρυ.... Λάθος!!!!Ρε κοπρόσκυλο έχει και άλλους εδώ![]()
Να σου δώσω τη ξαδέλφη μου καλέ μου φίλε @italaki να πας όπου ειναι και άγαμη ...που ξέρεις ????Καλημέρα σε όλους και όλες.. @Lady Alexia έχω ένα γάμο στο Μεσολόγγι μέσα Ιουνίου...παντρεύεται ένας φίλος, γλομπεο-μύστης, @dimigoall λέγεται, καλό παλικάρι αλλά αγάπησε...θα μπορούσες να με συνοδεύσεις?![]()
Καλημέρα σε όλους και όλες.. @Lady Alexia έχω ένα γάμο στο Μεσολόγγι μέσα Ιουνίου...παντρεύεται ένας φίλος, γλομπεο-μύστης, @dimigoall λέγεται, καλό παλικάρι αλλά αγάπησε...θα μπορούσες να με συνοδεύσεις?![]()
εγω θα το δω ζωντανα tv MEGAΚαλημέρα σε όλους και όλες.. @Lady Alexia έχω ένα γάμο στο Μεσολόγγι μέσα Ιουνίου...παντρεύεται ένας φίλος, γλομπεο-μύστης, @dimigoall λέγεται, καλό παλικάρι αλλά αγάπησε...θα μπορούσες να με συνοδεύσεις?![]()
Είναι σίγουρο για το Μεσολόγγι??Καλημέρα σε όλους και όλες.. @Lady Alexia έχω ένα γάμο στο Μεσολόγγι μέσα Ιουνίου...παντρεύεται ένας φίλος, γλομπεο-μύστης, @dimigoall λέγεται, καλό παλικάρι αλλά αγάπησε...θα μπορούσες να με συνοδεύσεις?![]()
ρε φιλε μεχρι και ο δημαρχος με τον περιφερειαρχη ειναι καλεσμενοι..δεν ξερουμε αν θα προλαβει κα ερθει να τους ευχηθει ο κυριακος απο κονταΕίναι σίγουρο για το Μεσολόγγι??
Όχι και πρωινές,, χα χα χασιγουρα κανει εμφανισεις μετα της 24.00