123BigGeorge
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.295
- Πόντοι
- 2.046
Θα ξαμολήσεις τα βαριά όπλα πρωί πρωί; Λίγο βαρύΜίλα όμορφα στον λαό σου
Μην πω στην lady να σου πετάξει κανα κωλο και τρέχεις![]()
Θα ξαμολήσεις τα βαριά όπλα πρωί πρωί; Λίγο βαρύΜίλα όμορφα στον λαό σου
Μην πω στην lady να σου πετάξει κανα κωλο και τρέχεις![]()
Καλέ μου φίλε και συγκούμπαρε μας έκοψες τη χολή πρωινιάτικαΝα σου δώσω τη ξαδέλφη μου καλέ μου φίλε @italaki να πας όπου ειναι και άγαμη ...που ξέρεις ????Χα χα χα![]()
![]()
Φαντάσου όταν παραγγελνει μέχρι να κατασταλάξει
για αυτο ειστε μια στον τραγο και μια στον γιδοβοσκο @ΠέτροςαλανιΦαντάσου όταν παραγγελνει μέχρι να κατασταλάξει![]()
Πάντως συντεταγμένες έχουν σταλεί μόνο για τραγογια αυτο ειστε μια στον τραγο και μια στον γιδοβοσκο @Πέτροςαλανι
Πάντως συντεταγμένες έχουν σταλεί μόνο για τραγο![]()
τον τραγο θα τον αμολυσω μαζι με το τσομπανοσκυλο και θα σου ερθουν εκει.κανονησεγια αυτο ειστε μια στον τραγο και μια στον γιδοβοσκο @Πέτροςαλανι
τσομπανακο πως παει η βοσκη?? να μας στειλεις καμια τσανακα γιαουρτιτον τραγο θα τον αμολυσω μαζι με το τσομπανοσκυλο και θα σου ερθουν εκει.κανονησε![]()
Εγώ πάντως δεν εχω λάβει τίποτα ....Πάντως συντεταγμένες έχουν σταλεί μόνο για τραγο![]()
εχεις πορτοφολι?? γιατι χωρις πορτοφολι απαγορευεται η εισοδοςΕγώ πάντως δεν εχω λάβει τίποτα ....![]()
Έχεις πέσει θύμα των διακρισεων έγκριτου μέλουςΕγώ πάντως δεν εχω λάβει τίποτα ....![]()
ειναι απο το μενιδι (αχαρναι)για αυτο ...προτιμαει βπ αντε μεχρι κολωνακιΈχεις πέσει θύμα των διακρισεων έγκριτου μέλους![]()
Εγώ πάντως δεν εχω λάβει τίποτα ....![]()
Σπύρο βριστονΈχεις πέσει θύμα των διακρισεων έγκριτου μέλους![]()
εχεις πορτοφολι?? γιατι χωρις πορτοφολι απαγορευεται η εισοδος
ε δεν ειπαμε αν παρεισ 2 τενεκεδεσ τυρι θα σου κανω δωρο 1 μουσταρδι με κοκκινεσ βουλεσ.αν παρεισ και 2 ροζ μπομπο θα σου στειλω και γιαουρτιτσομπανακο πως παει η βοσκη?? να μας στειλεις καμια τσανακα γιαουρτι
ειμαι σε καλο mood!μου εβαλε καρδουλα το βικακυ μουΣπύρο βριστον![]()
Oh my Godειμαι σε καλο mood!μου εβαλε καρδουλα το βικακυ μου![]()
Και άλλο καλέ μου φίλε @dimigoall ????Είδη διανύω τα πρώτα ηντα...
Ανυπόμονος είσαι καλέ μου φίλε Χρήστοπαπ
Θα γεράσεις γρήγορα![]()