Antidote
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 43
- Like
- 15.698
- Πόντοι
- 11.646
Συνέχισε έτσι και θα σε στείλω στην μιλφ για οριενταλΣπύρο βριστον![]()

Συνέχισε έτσι και θα σε στείλω στην μιλφ για οριενταλΣπύρο βριστον![]()
Γράψτα όλα σε μεναΚαι άλλο καλέ μου φίλε @dimigoall ????Είδη διανύω τα πρώτα ηντα...![]()
ΝιΣυνέχισε έτσι και θα σε στείλω στην μιλφ για οριενταλ![]()
μιλα μας για αυτοΝι
Την θέλω κολασμένα![]()
Την θέλω (σ)χεση μουμιλα μας για αυτο![]()
Αυτή ή ένα προφιτερολ?Νι
Την θέλω κολασμένα![]()
Μα καλέ μου φίλε @Xaramofais γραμμένα στα εχω ...Κάτι χρωστούμενα στην εφορία ,,κάτι υπόλοιπα στο εφκα ..Ααα και τι λίγα σε κάτι τοκογλύφους..Χα χα χαΓράψτα όλα σε μενα![]()
Την θέλω (σ)χεση μου![]()
Και περιμένεις κάλεσμα στο τραγοΜα καλέ μου φίλε @Xaramofais γραμμένα στα εχω ...Κάτι χρωστούμενα στην εφορία ,,κάτι υπόλοιπα στο εφκα ..Ααα και τι λίγα σε κάτι τοκογλύφους..Χα χα χα![]()
ΕΕ μα ναι άλλο τι και που χρωστάς και άλλο το τι και που τρως καλέ μου φίλε .. Και μην ξεχνάς εγώ θα εχω και πορτοφόλι και θα ειναι και γεμάτο....Χα χαΚαι περιμένεις κάλεσμα στο τραγο![]()
alloς gamproylik μας βρηκεΤην θέλω (σ)χεση μου![]()
Ανά χείρας την σαλάτα και με μπριζόλα στο στόμα δεν έχω τρέξει ακόμα ...ΕΕ μα ναι άλλο τι και που χρωστάς και άλλο το τι και που τρως καλέ μου φίλε .. Και μην ξεχνάς εγώ θα εχω και πορτοφόλι και θα ειναι και γεμάτο....Χα χα![]()
Και περιμένεις κάλεσμα στο τραγο![]()
kati akoysa ηsoyn πρoxθeς leei stην olympiakη epitropη καταθεσες υπομνημα na to baloyn αγωnisma apo toυς epomenoyς olympiakoυςΑνά χείρας την σαλάτα και με μπριζόλα στο στόμα δεν έχω τρέξει ακόμα ...![]()
Δεν μιλάω με άγνωστες@Xaramofais σε ψάχνει η Daniela1905 με τον μεγάλο κωλο![]()
Δεν παίρνεις γλυκά από άγνωστες?Δεν μιλάω με άγνωστες![]()
Αυτή παιζει να χρεώνει και το οξυγονοΔεν παίρνεις γλυκά από άγνωστες?![]()