dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 44.356
- Πόντοι
- 22.936
Όχι αδερφέ σούβλισα αλλοδαπής προελεύσεως κατσικάκι χθεςΤό αρνάκι μαζί με τό μωρό τό ψησατε ;![]()

Όχι αδερφέ σούβλισα αλλοδαπής προελεύσεως κατσικάκι χθεςΤό αρνάκι μαζί με τό μωρό τό ψησατε ;![]()
...προσεχε τον, μ'αυτο το προφιλ θα πηδηξει τον ερωτα σου!!!!
Γέμισες κλώνους πάει χάθηκε η αξιοπιστία σου
Χαλάλι του...προσεχε τον, μ'αυτο το προφιλ θα πηδηξει τον ερωτα σου!!!!![]()
Μη σε νοιάζει. Όσο είμαστε εγώ και ο @xristospap θα προστατεύσουμε τη ζώνη αγνότητάς της δικιάς σου. Άσε που είναι ταμένη σε σένα και μόνο και δεν έχει μάτια για άλλον. Άλλωστε τέτοιον κούκλο και λεβέντη που θα ξαναβρεί...Χαλάλι του
Είμαι ευγενής , ποτέ δεν θα τού έβαζα εμπόδια![]()
Καλά εντάξειΜη σε νοιάζει. Όσο είμαστε εγώ και ο @xristospap θα προστατεύσουμε τη ζώνη αγνότητάς της δικιάς σου. Άσε που είναι ταμένη σε σένα και μόνο και δεν έχει μάτια για άλλον. Άλλωστε τέτοιον κούκλο και λεβέντη που θα ξαναβρεί...
Νά αυτά λες καί σέ ζηλεύουνΌχι αδερφέ σούβλισα αλλοδαπής προελεύσεως κατσικάκι χθες![]()
![]()
Άνετα μέχρι και την ΚαραϊσκάκηΚαλά εντάξει
Και όταν γυρίσει από το χωριό οι γκαρίλες θα ακούγονται πάλι μέχρι τον σταθμό του μετρό
![]()
![]()
....κατσε να γυρισει η μεσολογγιτισσα να δω κατα που θα κανεις?!!?!?
Τί ωραία που τό κουνάει
....κατσε να γυρισει η μεσολογγιτισσα να δω κατα που θα κανεις?!!?!?![]()
Την έχει καργάρει πάντως το μισό bou....κατσε να γυρισει η μεσολογγιτισσα να δω κατα που θα κανεις?!!?!?![]()
Έννοια σου και μόλις μπει η κουλούρα αυτά κομμένα μαχαίρι. Θα την χαίρεσαι αποκλειστικά εσύ. Κωλόφαρδε...Την έχει καργάρει πάντως το μισό bou
Ρε μπράβο θηρία![]()
Κωλομπαράδες αδερφέΤι γίνεται με τα άβαταρ
Ποιος είναι ποιος![]()