xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 13.337
- Πόντοι
- 3.506
Opa τι έγινε ρε παιδιά γεμίσαμε dimigoall...Xα χα χα χα 

Opa τι έγινε ρε παιδιά γεμίσαμε dimigoall...Xα χα χα χα![]()
πες θα του κα΄νουμε μηνυση αναφορα και μπλοκ του μουνιου που εχει την φατσα του Dimi και δίνει ευχες![]()
...παρτουζιτσα-τρενακι, το μωρο σουβλιζε το αρνι και ο @dimigoall το μωροΤό αρνάκι μαζί με τό μωρό τό ψησατε ;![]()
Τό καλύτερο Πάσχα πέρασε ό μπαγασας
εχω δωσει ρεπο στα παιδια!απο αυριο....λογω εορτων η αποκομιδη καθυστερησε λιγο!
![]()
...γλεντι ΤΡΙκουβερτοΤό καλύτερο Πάσχα πέρασε ό μπαγασας![]()
Όχι αδερφέ σούβλισα αλλοδαπής προελεύσεως κατσικάκι χθεςΤό αρνάκι μαζί με τό μωρό τό ψησατε ;![]()
...προσεχε τον, μ'αυτο το προφιλ θα πηδηξει τον ερωτα σου!!!!
Γέμισες κλώνους πάει χάθηκε η αξιοπιστία σου
Χαλάλι του...προσεχε τον, μ'αυτο το προφιλ θα πηδηξει τον ερωτα σου!!!!![]()
Μη σε νοιάζει. Όσο είμαστε εγώ και ο @xristospap θα προστατεύσουμε τη ζώνη αγνότητάς της δικιάς σου. Άσε που είναι ταμένη σε σένα και μόνο και δεν έχει μάτια για άλλον. Άλλωστε τέτοιον κούκλο και λεβέντη που θα ξαναβρεί...Χαλάλι του
Είμαι ευγενής , ποτέ δεν θα τού έβαζα εμπόδια![]()
Καλά εντάξειΜη σε νοιάζει. Όσο είμαστε εγώ και ο @xristospap θα προστατεύσουμε τη ζώνη αγνότητάς της δικιάς σου. Άσε που είναι ταμένη σε σένα και μόνο και δεν έχει μάτια για άλλον. Άλλωστε τέτοιον κούκλο και λεβέντη που θα ξαναβρεί...
Νά αυτά λες καί σέ ζηλεύουνΌχι αδερφέ σούβλισα αλλοδαπής προελεύσεως κατσικάκι χθες![]()
![]()
Άνετα μέχρι και την ΚαραϊσκάκηΚαλά εντάξει
Και όταν γυρίσει από το χωριό οι γκαρίλες θα ακούγονται πάλι μέχρι τον σταθμό του μετρό
![]()
![]()