Amelie
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2023
- Like
- 6.670
- Πόντοι
- 1.046
ΒαρυΈκατσα πολλά χρόνια παρθενακι
Το βράδυ του γάμου άπλωσα τραπεζομαντηλο![]()

ΒαρυΈκατσα πολλά χρόνια παρθενακι
Το βράδυ του γάμου άπλωσα τραπεζομαντηλο![]()
Το πρωί στη εκκλησία;Θα ρωτήσω τον παππουλη μου αύριο ,θα σου πω![]()
Κάθε ΚυριακήΤο πρωί στη εκκλησία;
Το ανάποδο κάνεις; Πας εκκλησία το πρωί και το βράδυ σεξομολογείσαι στο άλκα;Κάθε Κυριακή![]()
Ειμαι υποκινουμενη απο τους μασονοτεκτονες τωρα ξεβουλωνω το τριτο ματι με τουμποφλοΕνώ εσύ είσαι το ακριβώς αντίθετο στις προσβολές σου. Συμπέρασμα για τον λίγο καιρό που είμαι εδώ: Απλά σε λυπάμαι που γίνεσαι υποχείριο (όχι μόνο εσύ αλλά και οποιοιδήποτε άλλοι) του κάθε πατσαβούρη και της κάθε πατσαβούρας μη έχοντας ιδίαν άποψη και υποκινούμενοι για το τι θα πουν. Άστα πιτσιρίκα και τα ξέρω αυτά. Όταν εσύ πήγαινες εγώ γύριζα για πολλοστή φορά
Μη του βάζεις δύσκολα, βήμα βήμα..δεν θέλω άγνωστες λέξεις, ούτε δυσνόητες φράσεις, το capacity είναι συγκεκριμένης χωρητικότητας/αντίληψης.Ειμαι υποκινουμενη απο τους μασονοτεκτονες τωρα ξεβουλωνω το τριτο ματι με τουμποφλο
Ποιος ειναι παππουλης ρε μνπνοΘα ρωτήσω τον παππουλη μου αύριο ,θα σου πω![]()
Είμαι χριστιανός....Ποιος ειναι παππουλης ρε μνπνο![]()
Εσυ βασικα πρεπει να αρχισεις με τα βιβλια ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
@Spiros_73 χάνουμε την νύφηΕιμαι υποκινουμενη απο τους μασονοτεκτονες τωρα ξεβουλωνω το τριτο ματι με τουμποφλο
Εχω προσφορά στον only μου!πατουσακια -40%Ναι βρε Σπυρο δηλαδη μην σου ερθει κανενα pm τι νουμερο σουτιεν φορας κ μας αναγκασεις να παιξουμε ξυλο μετα η βια δεν ειναι λυση η Λια ομως ειναι Βισση
This beef is serving more than Kendrick DrakeΕντωμεταξύ στις προσβολές σου εισαι σαν τον μεσήλικα που λεει "εγω θα κατσω με την νεολαία"
Μη του βάζεις δύσκολα, βήμα βήμα..δεν θέλω άγνωστες λέξεις, ούτε δυσνόητες φράσεις, το capacity είναι συγκεκριμένης χωρητικότητας/αντίληψης.
Τώρα προσπαθεί να σε πείσει ότι είναι νέο προφίλ, λες και δεν ξέρουμε..![]()
Τα εκαψε ο kendrick μαλονΤι είχαν τα μπιφτέκια![]()
Ο τζαμες μόνο θα το έκανε αυτόΤα εκαψε ο kendrick μαλον![]()
HeavyΟ τζαμες μόνο θα το έκανε αυτό![]()
Όταν γράφονται πολλές σελίδες δεν διαβάζει ...
Μια λέξη υπάρχει που να μην την έχεις κάνει φαγητό; Όχι πες μουΤι είχαν τα μπιφτέκια![]()