123BigGeorge
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.834
- Πόντοι
- 2.046
Σωστά το είπες. Ξεκίνα τα όσο είναι καιρόςΕσυ βασικα πρεπει να αρχισεις με τα βιβλια ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
Σωστά το είπες. Ξεκίνα τα όσο είναι καιρόςΕσυ βασικα πρεπει να αρχισεις με τα βιβλια ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
Μάλλον τον ίδιο εννοείς αυτοπροσώπωςΠοιος θα μου φέρει έναν τσελεμεντέ![]()
ΕσυυυυυΜάλλον τον ίδιο εννοείς αυτοπροσώπως
Μη βιάζεσαι, αυτά είναι intermediate level..Εσυ βασικα πρεπει να αρχισεις με τα βιβλια ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
Εντωμεταξύ στις προσβολές σου εισαι σαν τον μεσήλικα που λεει "εγω θα κατσω με την νεολαία"Σωστά το είπες. Ξεκίνα τα όσο είναι καιρός
Ποιος θα μου φέρει έναν τσελεμεντέ![]()
Εγώ σε στηρίζω, όσο για αυτούς που αφήνουν υπονοούμενα για το φαγητό σου λόγο εορτών να του απαντάς ότι:Στο φαι και στο γαμήσι ο Θεός δεν κάνει κρίση.Εσυυυυυ![]()
Και γιατί δεν κάνει να κάνουμε προγαμιαίο σεχΕγώ σε στηρίζω, όσο για αυτούς που αφήνουν υπονοούμενα για το φαγητό σου λόγο εορτών να του απαντάς ότι:Στο φαι και στο γαμήσι ο Θεός δεν κάνει κρίση.
Παρθένος;Και γιατί δεν κάνει να κάνουμε προγαμιαίο σεχ![]()
Έκατσα πολλά χρόνια παρθενακιΠαρθένος;![]()
Όχι πετσέτα ;Έκατσα πολλά χρόνια παρθενακι
Το βράδυ του γάμου άπλωσα τραπεζομαντηλο![]()
Σε πετσέτα τρως εσύΌχι πετσέτα ;![]()
Κάνει, έχει αλλάξει εδώ και αρκετά χρόνια,απο τότε που ο γάμος και όλα τα συναφή ηταν υποχρεωτικά είτε συνειδητά είτε όχιΚαι γιατί δεν κάνει να κάνουμε προγαμιαίο σεχ![]()
Ενώ εσύ είσαι το ακριβώς αντίθετο στις προσβολές σου. Συμπέρασμα για τον λίγο καιρό που είμαι εδώ: Απλά σε λυπάμαι που γίνεσαι υποχείριο (όχι μόνο εσύ αλλά και οποιοιδήποτε άλλοι) του κάθε πατσαβούρη και της κάθε πατσαβούρας μη έχοντας ιδίαν άποψη και υποκινούμενοι για το τι θα πουν. Άστα πιτσιρίκα και τα ξέρω αυτά. Όταν εσύ πήγαινες εγώ γύριζα για πολλοστή φοράΕντωμεταξύ στις προσβολές σου εισαι σαν τον μεσήλικα που λεει "εγω θα κατσω με την νεολαία"
Μην το γυρίζεις, αποκλείεται εσύ ο σπουδαίος μοναχοφάης να έμεινες παρθένος από φαί....Σε πετσέτα τρως εσύ![]()
Θα ρωτήσω τον παππουλη μου αύριο ,θα σου πωΚάνει, έχει αλλάξει εδώ και αρκετά χρόνια,απο τότε που ο γάμος και όλα τα συναφή ηταν υποχρεωτικά είτε συνειδητά είτε όχι
ΒαρυΈκατσα πολλά χρόνια παρθενακι
Το βράδυ του γάμου άπλωσα τραπεζομαντηλο![]()
Το πρωί στη εκκλησία;Θα ρωτήσω τον παππουλη μου αύριο ,θα σου πω![]()
Κάθε ΚυριακήΤο πρωί στη εκκλησία;
Το ανάποδο κάνεις; Πας εκκλησία το πρωί και το βράδυ σεξομολογείσαι στο άλκα;Κάθε Κυριακή![]()