Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 40
- Like
- 37.787
- Πόντοι
- 11.146
....παει χαλασες και εσυ!!! "Παϊδια" περιμενα να γραψειςΠαιδιά ηήθελες να γράψεις
![]()
....παει χαλασες και εσυ!!! "Παϊδια" περιμενα να γραψειςΠαιδιά ηήθελες να γράψεις
![]()
Άλλαξες πολύ και δεν μου αρέσειΚαλό θα ήταν να μιλάμε με ονόματα ως μεγάλα παιδιά που είμαστε...τώρα επειδή ήμουν παρόν και στο μαδοπουτσι ή μαδομουνι που συνέβη προ ολίγον εβδομάδων ξέρω πολύ καλά που πάει η ανάρτηση σου φίλε μου...εδώ να σου τονίσω ότι το νήμα φτιάχτηκε για χαβαλέ και για να μη σπαμαρουμε νήματα εργαζομένων κοριτσιών...αν θέλεις να συνεχίσεις,το οποίο είναι δικαίωμα σου,τον "καβγά" θα σε παρακαλούσα κάπου αλλού...δεν κάνω τον διαιτητή,προσπαθώ να κρατήσω το νήμα σε κόσμια επίπεδα...καλό ΣΚ σε όλους
kλαίω...
πολλές απουσίες έχεις πάρει (απ'το νήμα), να ξέρεις!
Ναι μανάρι μουΓιωργο εδω ειμαστε για να περασουμε καλα με ευγένεια και σεβασμό προς ολα τα μελη, καλο λοιπον θα ηταν να μην πετας σποντιτσες δεν υπαρχει λογος αν δεν συμπαθείς καποιον,
πολυ απλα δεν ασχολείσαι
Πολύ σωστά τοποθετείσαι Αμελί και συμφωνώ μαζί σου. Αλλά καλύτερα πες το εκεί που πρέπει κι όχι σε μένα. Και μην τρέχεις να γίνεις δικηγόρος όταν φταίει κάποιος άλλος που ξεκινάει κάτι...Γιωργο εδω ειμαστε για να περασουμε καλα με ευγένεια και σεβασμό προς ολα τα μελη, καλο λοιπον θα ηταν να μην πετας σποντιτσες δεν υπαρχει λογος αν δεν συμπαθείς καποιον,
πολυ απλα δεν ασχολείσαι
Πειράζεις τον έρωτα μου; Γιατι James μου;;πολλές απουσίες έχεις πάρει (απ'το νήμα), να ξέρεις!
Αμφιβάλω αν θα προβιβαστείς!!!
![]()
της εχω αδυναμία!Πειράζεις τον έρωτα μου; Γιατι James μου;;
Τέτχιος είναι.......τώρα με το μου θα ηρεμήσει, θα πετάξει καρδούλαΠειράζεις τον έρωτα μου; Γιατι James μου;;
Τέτχιος είναι.......τώρα με το μου θα ηρεμήσει, θα πετάξει καρδούλα![]()
Μην προσπαθείς να δικαιολογηθείς σου εχουμε δωσει τόσες ευκαιρίες και αυτο ειναι φακτ γιατι η συμπεριφορά σου στην κοινοτητα ειναι ατσουμπαλη ,ξεκαθαρα καλεσες να hate-αρουμε ατομο με το ποστ σου κ πολυ απλα εξηγω οτι αυτα εδω δεν χωρανεΠολύ σωστά τοποθετείσαι Αμελί και συμφωνώ μαζί σου. Αλλά καλύτερα πες το εκεί που πρέπει κι όχι σε μένα. Και μην τρέχεις να γίνεις δικηγόρος όταν φταίει κάποιος άλλος που ξεκινάει κάτι...
Well said miss…Γιωργο εδω ειμαστε για να περασουμε καλα με ευγένεια και σεβασμό προς ολα τα μελη, καλο λοιπον θα ηταν να μην πετας σποντιτσες δεν υπαρχει λογος αν δεν συμπαθείς καποιον,
πολυ απλα δεν ασχολείσαι
Γιατί το πρώτο γράμμα ήταν αγγλικό και σοκαρίστηκα@Xaramofais τι ουάου ωρέ μνπνο???????????![]()
Aaaaaaaaa….είσαι παρατηρητικό μνπνο!!Γιατί το πρώτο γράμμα ήταν αγγλικό και σοκαρίστηκα![]()
Σιγά μην τον παίξουμε και με ένα γράμμαAaaaaaaaa….είσαι παρατηρητικό μνπνο!!
Είναι πιο ωραίο απ’ότι το δικό μας κ !!
Μην τον παρεξηγείς δεν έφαγε ακόμα το σνακ του@Xaramofais τι ουάου ωρέ μνπνο???????????![]()
Ε συγνώμη james δυστυχώς έχει γραφτεί στα πρακτικά, εσύ το είπεςτης εχω αδυναμία!![]()
αδυναμίες....νόουπ!
Συμπάθειες πολλές...άσκοπο να τις αναφέρω!!![]()