james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 24.745
- Πόντοι
- 14.095
Βαρυ
το
Πάρε με και εσύ...αποπαρε,από πίσω απο όπου....εγώ, αν και το βρίσκω πολύ κλασάτο και σέξυ το κόκκινο και το προτιμώ απ'όλα τα χρώματα, δεν απαντώ γιατί με αποπήρες πριν!!!![]()
όχι όχι..δεν θέλω πΓια!! Θύμωσα...Πάρε με και εσύ...αποπαρε,από πίσω απο όπου....
όχι όχι..δεν θέλω πΓια!! Θύμωσα...![]()
σελ.238 ακόμα! Που θα πάει, θα το βρω το γαμήδι...
Μου αρεσει αυτη η αδρεναλίνη θα δειχνω αραγε τα βυζια μου; Θα λεω οτι δεν θαυμαζω τον Σταλιν; ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣκκε η Αμελι??? αντισταση στο κεφαλαιο!!!!!!
με φτιαχνεις τωρα !!!!!!!Μου αρεσει αυτη η αδρεναλίνη θα δειχνω αραγε τα βυζια μου; Θα λεω οτι δεν θαυμαζω τον Σταλιν; ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ![]()
Παπαρήγα είσαι καύλαΜου αρεσει αυτη η αδρεναλίνη θα δειχνω αραγε τα βυζια μου; Θα λεω οτι δεν θαυμαζω τον Σταλιν; ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ![]()
η Παπαρηγα η καλη.....Παπαρήγα είσαι καύλα![]()
Μου αρεσει αυτη η αδρεναλίνη θα δειχνω αραγε τα βυζια μου; Θα λεω οτι δεν θαυμαζω τον Σταλιν; ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ![]()
ΠΩΩ το εκανα εικοναΠαπαρήγα είσαι καύλα![]()
καλό ανώμαλο μνπνο κ του λόγου σου...με φτιαχνεις τωρα !!!!!!!![]()
Άντε δείξταΜου αρεσει αυτη η αδρεναλίνη θα δειχνω αραγε τα βυζια μου; Θα λεω οτι δεν θαυμαζω τον Σταλιν; ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ![]()
Καποιος αλλος να δεις τι εχει κανει εικοναΠΩΩ το εκανα εικονα
ας εχει και τον Κολοζωφ !!!!!!!καλό ανώμαλο μνπνο κ του λόγου σου...
Μηπως θες να σου έρθει η Αμελί (που δεν κάνει cim) με κάνα t-shirt βρεγμένο να φαίνοναι οι βυζάρες.... kai στάμπα τον Χ. Φλωράκη???![]()
ΚλαιωωωωωΆντε δείξτα
Έχουμε ξεροσταλιάσει εδώ από το πρωί![]()
κλαίω....ας εχει και τον Κολοζωφ !!!!!!!