pastelios
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 23
- Like
- 14.263
- Πόντοι
- 4.546
αερας φευγουνε τα γαμημενα !!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαλογικο ειναι αφου πεφτουν τα ψιλα
![]()
αερας φευγουνε τα γαμημενα !!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαλογικο ειναι αφου πεφτουν τα ψιλα
![]()
Στο Matsuhisa στην Βουλιαγμένη θέλω, αλλιώς never happened.Ε ναι σήμερα κερνάω εγώ![]()
Πατουσάκια ;Αχ ελα ακμ δεν ηρθα...οπως εχω πει παιδια ειναι,αστα να τρεξουν!!
Εκεί θα πάω την ρομαντικια ρε μνπνο ...Στο Matsuhisa στην Βουλιαγμένη θέλω, αλλιώς never happened.
αερας δεν φεγουν μην λες ψεμματααερας φευγουνε τα γαμημενα !!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα
Αγαπη μου εχεις ακριβα γουστα οταν πληρωνει ο @Xaramofais το βλεπω ερχεται θα μου ποσταρετε σε λιγο φιλετο στρουθοκαμηλου κ δεν θα μαζευεστε...Στο Matsuhisa στην Βουλιαγμένη θέλω, αλλιώς never happened.
Γελαστο τραγο στις 9Στο Matsuhisa στην Βουλιαγμένη θέλω, αλλιώς never happened.
Νι όπως τα λες είναι...Αγαπη μου εχεις ακριβα γουστα οταν πληρωνει ο @Xaramofais το βλεπω ερχεται θα μου ποσταρετε σε λιγο φιλετο στρουθοκαμηλου κ δεν θα μαζευεστε...![]()
αυτες θα μας φανε !!!!!!!!!αερας δεν φεγουν μην λες ψεμματαστα κοριτσια φευγουν
![]()
ΩΠΑ !Εκεί θα πάω την ρομαντικια ρε μνπνο ...![]()
Νι όπως τα λες είναι...
Δώστου μια βυζγιοσκαμπιλια του αλητη![]()
Αγαπη μου εχεις ακριβα γουστα οταν πληρωνει ο @Xaramofais το βλεπω ερχεται θα μου ποσταρετε σε λιγο φιλετο στρουθοκαμηλου κ δεν θα μαζευεστε...![]()
Που το βρίσκουμε δικέ μου???
Κλαιωωωωωωωω
Γιατί έλειπες???επεσαν βυζοσκαμπιλα οσο ελειπα![]()
Μην σου πω οτι θα παει στην MitsubishiΣτο Matsuhisa στην Βουλιαγμένη θέλω, αλλιώς never happened.