Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 40
- Like
- 37.789
- Πόντοι
- 11.146
....να υποθεσω θεωρεις οτι εισαι "ολοφωτος", γιατι για κουμπαρους κλεισαμεΠοιος με φώναξε ?![]()

....να υποθεσω θεωρεις οτι εισαι "ολοφωτος", γιατι για κουμπαρους κλεισαμεΠοιος με φώναξε ?![]()
Λόγω ημέρας;Όχι ...
Περιμένω να κεράσω ολαααα τα μνπνα![]()
Ναι ρε γαμπρεΛόγω ημέρας;![]()
Λόγω ημέρας;![]()
Θα φροντίσω να ξεχάσω το πορτοφόλι μου για παν ενδεχόμενο!Ναι ρε γαμπρε![]()
Ε ναι σήμερα κερνάω εγώΘα φροντίσω να ξεχάσω το πορτοφόλι μου για παν ενδεχόμενο!
αερας φευγουνε τα γαμημενα !!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαλογικο ειναι αφου πεφτουν τα ψιλα
![]()
Στο Matsuhisa στην Βουλιαγμένη θέλω, αλλιώς never happened.Ε ναι σήμερα κερνάω εγώ![]()
Πατουσάκια ;Αχ ελα ακμ δεν ηρθα...οπως εχω πει παιδια ειναι,αστα να τρεξουν!!
Εκεί θα πάω την ρομαντικια ρε μνπνο ...Στο Matsuhisa στην Βουλιαγμένη θέλω, αλλιώς never happened.
αερας δεν φεγουν μην λες ψεμματααερας φευγουνε τα γαμημενα !!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα
Αγαπη μου εχεις ακριβα γουστα οταν πληρωνει ο @Xaramofais το βλεπω ερχεται θα μου ποσταρετε σε λιγο φιλετο στρουθοκαμηλου κ δεν θα μαζευεστε...Στο Matsuhisa στην Βουλιαγμένη θέλω, αλλιώς never happened.
Γελαστο τραγο στις 9Στο Matsuhisa στην Βουλιαγμένη θέλω, αλλιώς never happened.
Νι όπως τα λες είναι...Αγαπη μου εχεις ακριβα γουστα οταν πληρωνει ο @Xaramofais το βλεπω ερχεται θα μου ποσταρετε σε λιγο φιλετο στρουθοκαμηλου κ δεν θα μαζευεστε...![]()
αυτες θα μας φανε !!!!!!!!!αερας δεν φεγουν μην λες ψεμματαστα κοριτσια φευγουν
![]()
ΩΠΑ !Εκεί θα πάω την ρομαντικια ρε μνπνο ...![]()
Νι όπως τα λες είναι...
Δώστου μια βυζγιοσκαμπιλια του αλητη![]()
Αγαπη μου εχεις ακριβα γουστα οταν πληρωνει ο @Xaramofais το βλεπω ερχεται θα μου ποσταρετε σε λιγο φιλετο στρουθοκαμηλου κ δεν θα μαζευεστε...![]()