Amelie
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2023
- Like
- 6.675
- Πόντοι
- 1.046
Οταν σε συμφερει το μιλας φαρσι το αγγλικο πες την αληθεια τα βραδια κανεις duolingo κρυφα και μας δουλευεις οτι δεν ξερεις
Οταν σε συμφερει το μιλας φαρσι το αγγλικο πες την αληθεια τα βραδια κανεις duolingo κρυφα και μας δουλευεις οτι δεν ξερεις
σιγα μην αφησει στο μπουφε φαγητο ο εγκριτος @XaramofaisΤο βλεμμα των κοριτσιών ειναι μόλις αντικρίζουν τον μπουφε του @Xaramofais και πληροφορούνται οτι θα την βγαλουν μονο με το ξυδι π κραταει η δεξια
Ωχ ωχ ωχ γι αυτο εισαι κεφατος;Γυναίκα ηταν και μαλιστα πολυ ομορφη!ευτυχως ολα καλα![]()
αν και πηγε να με φαει λαχανο δεν της εδωσα σημασια!εχω σοβαρη σχεση (και ενα μπατσελορ)Ωχ ωχ ωχ γι αυτο εισαι κεφατος;
Soy innocente...de verdad...rumores bebé...Οταν σε συμφερει το μιλας φαρσι το αγγλικο πες την αληθεια τα βραδια κανεις duolingo κρυφα και μας δουλευεις οτι δεν ξερεις
@Amelie είναι καλός στης ξένες γλώσσες...το έχει με την γλώσσα λογικά....Soy innocente...de verdad...rumores bebé...
Claro cariñoSoy innocente...de verdad...rumores bebé...
Χαου μπου γιου μπου
Sono a condizione perfetta...fisicamente e spiritualmente...Χαου μπου γιου μπου
Αχαρακτήριστη η κοπελιά αλλα μαρεσει ο τροπος που σκεφτεσαιαν και πηγε να με φαει λαχανο δεν της εδωσα σημασια!εχω σοβαρη σχεση (και ενα μπατσελορ)![]()
Profondi come oceaniSono a condizione perfetta...fisicamente e spiritualmente...![]()
Profondi come oceani
Δεν καταλαβαινω καλα τα λογια αλλα μου φντ οτι λεει καλα πραγματα ή μπορει και να τον βριζω θα το ρισκαρωΑφιέρωσε του ένα τραγούδι...
Ouais c’est vraiτρε ζολι
Δε με λες...στο γάμο επειδή παίζει να κάνω τον DJ,μέχρι να αποφασίσει ο @james034 είμαι λίγο μετέωρος,Δεν καταλαβαινω καλα τα λογια αλλα μου φντ οτι λεει καλα πραγματα ή μπορει και να τον βριζω θα το ρισκαρω