Amelie
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2023
- Like
- 6.597
- Πόντοι
- 1.046
Ωχ ωχ ωχ γι αυτο εισαι κεφατος;Γυναίκα ηταν και μαλιστα πολυ ομορφη!ευτυχως ολα καλα![]()
αν και πηγε να με φαει λαχανο δεν της εδωσα σημασια!εχω σοβαρη σχεση (και ενα μπατσελορ)Ωχ ωχ ωχ γι αυτο εισαι κεφατος;
Soy innocente...de verdad...rumores bebé...Οταν σε συμφερει το μιλας φαρσι το αγγλικο πες την αληθεια τα βραδια κανεις duolingo κρυφα και μας δουλευεις οτι δεν ξερεις
@Amelie είναι καλός στης ξένες γλώσσες...το έχει με την γλώσσα λογικά....Soy innocente...de verdad...rumores bebé...
Claro cariñoSoy innocente...de verdad...rumores bebé...
Χαου μπου γιου μπου
Sono a condizione perfetta...fisicamente e spiritualmente...Χαου μπου γιου μπου
Αχαρακτήριστη η κοπελιά αλλα μαρεσει ο τροπος που σκεφτεσαιαν και πηγε να με φαει λαχανο δεν της εδωσα σημασια!εχω σοβαρη σχεση (και ενα μπατσελορ)![]()
Profondi come oceaniSono a condizione perfetta...fisicamente e spiritualmente...![]()
Profondi come oceani
Δεν καταλαβαινω καλα τα λογια αλλα μου φντ οτι λεει καλα πραγματα ή μπορει και να τον βριζω θα το ρισκαρωΑφιέρωσε του ένα τραγούδι...
Ouais c’est vraiτρε ζολι
Δε με λες...στο γάμο επειδή παίζει να κάνω τον DJ,μέχρι να αποφασίσει ο @james034 είμαι λίγο μετέωρος,Δεν καταλαβαινω καλα τα λογια αλλα μου φντ οτι λεει καλα πραγματα ή μπορει και να τον βριζω θα το ρισκαρω
Αν θα παίζει λέει...Δε με λες...στο γάμο επειδή παίζει να κάνω τον DJ,μέχρι να αποφασίσει ο @james034 είμαι λίγο μετέωρος,
κάνα κλαρίνο θα παίξει???