dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 45.330
- Πόντοι
- 22.936
Πες μου πως βλέπεις eurovision και την αναφορά-Ban-πλοκ τα έχεις σίγουρα...ASE τον @Xaramofais εχω πληροφορια οτι βρισκεται ηδη στην ελβετια και οτι αυτη η κυριουλα που εκπροσωπει την ελλαδα μας η κλαβδια καπως ετσι την λενε ακουσε τον φιλο μας και αποχωρησε...οποτε ετοιμαστειτε για τον 2ο ημιτελικο
μεχρι πριν 20 χρονια εβλεπα που και πουΠες μου πως βλέπεις eurovision και την αναφορά-Ban-πλοκ τα έχεις σίγουρα...
Ειμαστέ σοβαρό νήμα...
Την έκοψες μαζί με το ποδόσφαιρομεχρι πριν 20 χρονια εβλεπα που και που
εκει ρε μπουστη σε τρωει δεν μπορειςΤην έκοψες μαζί με το ποδόσφαιρο![]()
ελα καλλιτεχναρα μου με τους αταλαντους που μαζευτηκαν βαλε μια ταξηΚαλημέρα μνπνα
Ανταγωνιστες τον παίρνεται![]()
ε ναι εσενα δεν επρεπε να σου μιλαει ετσι
Αδερφέ δεν ξέρω για ποιο αστροπελέκι λες , πάντως το κορίτσι έχει τρελές μπάλεςΓια την Αμελί λέω που μου πήρε το αστροπελέκι![]()
να κανετε duoΓια την Αμελί λέω που μου πήρε το αστροπελέκι![]()
Τι είναι αυτόΜια που όλοι γράφουν ένα ποίημα,, μου ήρθε κι έμενα μια έμπνευση αλλά με άλλα λόγια ....Αν ψάξεις για μένα,,,ψάξε δίπλα σου.. ...Αν ψάξεις για σενα ,,,ψάξε μέσα σου.. .. Όταν αγαπάς,,το αισθάνεσαι.. Όταν αγαπιέσαι,,αμφιβάλλεις.. .Όμως εσύ μην αμφιβάλλεις ποτέ για μένα.....![]()
η αληθεια ειναι οτι εεδω τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα γιατι η μαχη θα κριθει στηθος με στηθος και δεν σε κοβω να την κερδιζειςΓια την Αμελί λέω που μου πήρε το αστροπελέκι![]()
Τι είναι αυτό![]()
Για ποίημα το πήγαινεΤι είναι αυτό![]()
φορμα για τζοκινγκ??