πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 94.226
- Πόντοι
- 16.131
Να σας πω την καλημέρα μου και σήμερα Κυρίες και Κύριοι αυτού του εκπαιδευτικού του τόσο ρομαντικού αλλά και του τόσο όμορφου νήματος...![]()
Να σας πω την καλημέρα μου και σήμερα Κυρίες και Κύριοι αυτού του εκπαιδευτικού του τόσο ρομαντικού αλλά και του τόσο όμορφου νήματος...![]()
Μας έκαψες τον εγκέφαλο χρηστάρα πρωί πρωίΜια που όλοι γράφουν ένα ποίημα,, μου ήρθε κι έμενα μια έμπνευση αλλά με άλλα λόγια ....Αν ψάξεις για μένα,,,ψάξε δίπλα σου.. ...Αν ψάξεις για σενα ,,,ψάξε μέσα σου.. .. Όταν αγαπάς,,το αισθάνεσαι.. Όταν αγαπιέσαι,,αμφιβάλλεις.. .Όμως εσύ μην αμφιβάλλεις ποτέ για μένα.....![]()
Μας έκαψες τον εγκέφαλο χρηστάρα πρωί πρωί
Στίχοι με νόημα
Καλημέρα παιδιά![]()
Μα ειπα με άλλα λόγια καλέ μου φίλε @dimigoall ...Μας έκαψες τον εγκέφαλο χρηστάρα πρωί πρωί
Στίχοι με νόημα![]()
Μα ειπα με άλλα λόγια καλέ μου φίλε @dimigoall ...![]()
Αχ Αννούλα Αννούλα , και εμείς σε αγαπάμεΡε φίλε σαγαπω τόσο πολύ χαχαχαχα
Αχ Αννούλα Αννούλα , και εμείς σε αγαπάμε
Αχμ , λοιπόν θα απαγγειλλω
Αννούλα με τα δύο νι
Είσαι πολύ γλυκό
μουνίνινί Άννα Άννα
Άννα Άννα
Μας τον έκανες μπανάνα
Και έχω πέσει σε νιρβάνα
![]()
Αχ Αννούλα Αννούλα , και εμείς σε αγαπάμε
Αχμ , λοιπόν θα απαγγέλλω
Αννούλα με τα δύο νι
Είσαι πολύ γλυκό
μουνίνινί Άννα Άννα
Άννα Άννα
Μας τον έκανες μπανάνα
Και έχω πέσει σε νιρβάνα
![]()
Γιατί ρε κωλομπαρά
ASE τον @Xaramofais εχω πληροφορια οτι βρισκεται ηδη στην ελβετια και οτι αυτη η κυριουλα που εκπροσωπει την ελλαδα μας η κλαβδια καπως ετσι την λενε ακουσε τον φιλο μας και αποχωρησε...οποτε ετοιμαστειτε για τον 2ο ημιτελικο
Σου του ειπα....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΡΟΜΑΝΤΖΟΓιατί ρε κωλομπαρά
Εμείς τί γράφουμε δηλαδής ?
Μαλακίες ?![]()
Καταπολεμάω τον ανταγωνισμό...ευγενικά πρώτα...μετά...Γιατί ρε κωλομπαρά
Εμείς τί γράφουμε δηλαδής ?
Μαλακίες ?![]()
Πες μου πως βλέπεις eurovision και την αναφορά-Ban-πλοκ τα έχεις σίγουρα...ASE τον @Xaramofais εχω πληροφορια οτι βρισκεται ηδη στην ελβετια και οτι αυτη η κυριουλα που εκπροσωπει την ελλαδα μας η κλαβδια καπως ετσι την λενε ακουσε τον φιλο μας και αποχωρησε...οποτε ετοιμαστειτε για τον 2ο ημιτελικο
μεχρι πριν 20 χρονια εβλεπα που και πουΠες μου πως βλέπεις eurovision και την αναφορά-Ban-πλοκ τα έχεις σίγουρα...
Ειμαστέ σοβαρό νήμα...
Την έκοψες μαζί με το ποδόσφαιρομεχρι πριν 20 χρονια εβλεπα που και που