Xaramofais
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 19.669
- Πόντοι
- 3.506
Είναι 2 μέτρα ντουκι@james034 τι θα γίνει με αυτόν που μας ειρωνεύεται?
Πάμε να του τα εξηγήσουμε από κοντά σε μία γλώσσα που θα καταλάβει?![]()

Είναι 2 μέτρα ντουκι@james034 τι θα γίνει με αυτόν που μας ειρωνεύεται?
Πάμε να του τα εξηγήσουμε από κοντά σε μία γλώσσα που θα καταλάβει?![]()
σε ευχαριστω αλλα δεν θελω να μιλαμε για εμενα και τις 10.000 αρετες μουΕίναι 2 μέτρα ντουκι![]()
@Xaramofais pos to milaei etsi to italiko( εγραψα πως τα μιλαει ετσι στα ιταλικα σε οσους δεν ξερουν)@italaki Buongiorno munopano (έγραψα το μουνπνο Ιταλικά για όσους δεν το κατάλαβαν)....come stai?
καμιά κριτική δεν βλέπω!![]()
Έτσι έτσι...@Xaramofais pos to milaei etsi to italiko( εγραψα πως τα μιλαει ετσι στα ιταλικα σε οσους δεν ξερουν)![]()
@Xaramofais pos to milaei etsi to italiko( εγραψα πως τα μιλαει ετσι στα ιταλικα σε οσους δεν ξερουν)![]()
σε ευχαριστω αλλα δεν θελω να μιλαμε για εμενα και τις 10.000 αρετες μου![]()
Κλαιωωωωωω
Νομίζω με James ταιριαζεις καλύτερα! Άστον τον άλλον, θα γίνω εδω κουμπάρα...να εχω με ποιόν θα τσακώνομαι όταν εχω νεύρα...Οι καλημέρα-κλήδες του thread δεν έχουν ανάγκη από την καλημέρα μου..![]()
Λες?Να έχει παρέα και ο πανουλης...
Νομίζω έχουμε γίνει dating app/γραφείο συνοικεσίων εδώ πέρα.. μένει ένα γραφείο τελετών και είμαστε μια χαρά..Νομίζω με James ταιριαζεις καλύτερα! Άστον τον άλλον, θα γίνω εδω κουμπάρα...να εχω με ποιόν θα τσακώνομαι όταν εχω νεύρα...
min toy dineis simasia ton exo plok! (μην του δινεις σημασια τον εχω πλοκ)Λες?Να έχει παρέα και ο πανουλης...
Έχεις και σοβαρή σχεσηmin toy dineis simasia ton exo plok! (μην του δινεις σημασια τον εχω πλοκ)![]()
Το χρυσό κουφετο με την Αννίτα Πανιά πες καλύτερα...Νομίζω έχουμε γίνει dating app/γραφείο συνοικεσίων εδώ πέρα.. μένει ένα γραφείο τελετών και είμαστε μια χαρά..
Αυτό δεν γίνεται! Δεν λείπει κανένας αχώνευτος ,τους έχεις στο σάιτ...Νομίζω έχουμε γίνει dating app/γραφείο συνοικεσίων εδώ πέρα.. μένει ένα γραφείο τελετών και είμαστε μια χαρά..
Το χρυσό κουφετο με την Αννίτα Πανιά πες καλύτερα...
@DiorPoison μια τυπική μέρα στη δουλειά....