Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 32.219
- Πόντοι
- 5.956
Εσύ δεν μας είχες πει πως μόνο ΣΚ σηκώνεται ο "γερανός"; Η μήπως κάνω λάθος;![]()

Εσύ δεν μας είχες πει πως μόνο ΣΚ σηκώνεται ο "γερανός"; Η μήπως κάνω λάθος;![]()
Πως και δεν είπες να γραφεί στα πρακτικά;Εσύ δεν μας είχες πει πως μόνο ΣΚ σηκώνεται ο "γερανός"; Η μήπως κάνω λάθος;![]()
δεν θυμάμαι...αλλά και να το είπα, δεν σημαίνει ότι θαΕσύ δεν μας είχες πει πως μόνο τα Σαββατοκύριακα σηκώνεται ο "γερανός"; Η μήπως κάνω λάθος;![]()
τωρα θ'αρχισω να κάνω σαν τον Τράκη, να ξέρεις!!!![]()
Εσύ είσαι ο γραμματέας, δική σου δουλειά είναιΠως και δεν είπες να γραφεί στα πρακτικά;![]()
Αν το είπε παλιά παραγράφεται, πρέπει να το ψάξετε και να μου το αναρτήσετε, δεν θυμάμαι κάτι, έχεις αποδείξεις;Εσύ είσαι ο γραμματέας, δική σου δουλειά είναι![]()
Aπο το 33 ήτανΠοια πάταγε γκάζια στον τρίτο το μεσημέρι ?
![]()
Αν το είπε παλιά παραγράφεται, πρέπει να το ψάξετε και να μου το αναρτήσετε, δεν θυμάμαι κάτι, έχεις αποδείξεις;![]()
μνπν γραμματέα να θυμάσαι δεν μου ξεφεύγει τίποτα εμένατην ώρα της παρθενογένεσης τουτουνού του εξαίσιου νήματος..."πετούσα"! Τώρα είμαι εδώ...διπλα σας!
Εύγε για την δημιουργία του παρόντος νήματος, μέρες το σκεφτόμουν αλλά δεν είχα όρεξη να...σπείρω, ιφ γιου νόου γουάτ άι μιν!!
όχι σήμερα ρε...δεν ειμαι πρωινός τύπος άλλωστε! Ξεχνάς κ την ηλικία μου...Σαββατο + Κυριακή....Δευτέρα δεν, ούτε με γερανό δεν μου σηκώνεται!!!
Εγώ δεν ξέρω τίποτα, είμαι με τον dj, και μετά λένε εμένα ρουφ, εύγε παιδί μου μαθαίνειςμνπν γραμματέα να θυμάσαι δεν μου ξεφεύγει τίποτα εμένα![]()
μπερδεύτηκες λίγο φίλε μου....μνπν γραμματέα να θυμάσαι δεν μου ξεφεύγει τίποτα εμένα![]()
μνπν γραμματέα να θυμάσαι δεν μου ξεφεύγει τίποτα εμένα![]()
εμεινε τιποτα
γιατί? Περιμένεις να σου δώκει τπτ?εμεινε τιποτα![]()
Έχεις 4 ρε μνπνοεμεινε τιποτα![]()
Κλαιωωωω. Μλκα
Ζει ακόμα αυτο το απεσιο πουλί?