troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.645
- Πόντοι
- 5.506
ειναι μουνοπανα θειο...δεν βγαινουν τα καλαντα ετσιθείο, λες να βρούμε εδώ κανένα μέλος για την μπάντα?
εδω ο βιρλας που ηξερε μετρια μελοντικα εκλεβε της γριες
ειναι μουνοπανα θειο...δεν βγαινουν τα καλαντα ετσιθείο, λες να βρούμε εδώ κανένα μέλος για την μπάντα?
υπάρχει τρόπος να τους τυλίξεις σε μια κόλλα χαρτί να σε πληρώνουν μετάΟΧΙ καταγγελια τωρα με την ψηφιακη καρτα εργασιας φοβουνται ΕΓΩ θα δουλευα τσαμπα τι καταγγελια να κανω![]()
ΔΕΝ κανω τετοια εχω φιλοσοφια Ιαπωνα εργαζομενου εγωυπάρχει τρόπος να τους τυλίξεις σε μια κόλλα χαρτί να σε πληρώνουν μετά
υπάρχουν λύσεις![]()
Για δωσε αριθμο παροχης ρεύματος, Θα σε ανεβάσω τις κιλοβατώρες σου να μην εισαι στεναχωρημενος μετά που κάθεσαι σκντρεπομαι που θα το ξεστομισω αλλα εχω ρεπο ΣΚ![]()
βροχερες καλημερες παιδια
εχω καψει ρολοι ΔΕΗ να ξερεις περυσι και μου εφεραν ψηφιακοΓια δωσε αριθμο παροχης ρεύματος, Θα σε ανεβάσω τις κιλοβατώρες σου να μην εισαι στεναχωρημενος μετά που κάθεσαι σκ
και μισθό μπαγκλαντεσιανού εργαζόμενουΔΕΝ κανω τετοια εχω φιλοσοφια Ιαπωνα εργαζομενου εγω![]()
οτι χρειαστει ΜΙΚΡΕ απατεωνισκο για το καλο της χωραςκαι μισθό μπαγκλαντεσιανού εργαζόμενου![]()
η χώρα χρειάζεται να βαφτείς μαύρος και να πας να δουλέψεις στους πύργους του Ελληνικού με 750 καθαρά γιατί το έργο δεν προχωράει και δε θα έχουν έτοιμα τα ρετιρέ των αράβων στην ώρα τους και θα μας γαμήσουν οι καμηλογάμηδες.οτι χρειαστει ΜΙΚΡΕ απατεωνισκο για το καλο της χωρας![]()
κανω αλλο επαγγελμαη χώρα χρειάζεται να βαφτείς μαύρος και να πας να δουλέψεις στους πύργους του Ελληνικού με 750 καθαρά γιατί το έργο δεν προχωράει και δε θα έχουν έτοιμα τα ρετιρέ των αράβων στην ώρα τους και θα μας γαμήσουν οι καμηλογάμηδες.
δεν ήταν λάθος, αλλά "λάθος"...εχω καψει ρολοι ΔΕΗ να ξερεις περυσι και μου εφεραν ψηφιακο
τα τσακαλια μου το μονταραν λαθος,ξαναρθαν,μετα δε λειτουργουσε το νυχτερινο ,ξαναρθαν![]()
Μνη στο καναν δηλαδή. Θα στο κανω εγω να κελαηδάει ο μετρητής. Απο πέρσιεχω καψει ρολοι ΔΕΗ να ξερεις περυσι και μου εφεραν ψηφιακο
τα τσακαλια μου το μονταραν λαθος,ξαναρθαν,μετα δε λειτουργουσε το νυχτερινο ,ξαναρθαν![]()
δεν έχει η χώρα ανάγκη το επάγγελμα σου τι σου λέω???κανω αλλο επαγγελμα![]()
έχεις ρέστα από 40κ?Μνη στο καναν δηλαδή. Θα στο κανω εγω να κελαηδάει ο μετρητής. Απο πέρσικάτσε να δω τι θα σε υπερχρεωσω... μμμμμ καπου στα 5000 χωρις τόκους. Συν τον μετριτη συν την εγγύηση συν το σχέδιο σπιτιού, αντε με 6000 εισαι οκ.
ΜΙΚΡΕ Τυμπανιστη το επαγγελμα μου ειναι απαραιτητοδεν έχει η χώρα ανάγκη το επάγγελμα σου τι σου λέω???
η χώρα έχει ανάγκη από φτηνό εργατικό δυναμικό που δεν έχει πρόβλημα με το 13ωρο
δεν είσαι πατριώτης??? μήπως είσαι κανένας κουμουνιστής που θέλει και συλλογική σύμβαση εργασίας?
δε μας τα λες καλά
Ρέστα δινει μονο ο παπατζης, κατι 55 ευρα και αυτα μαύρα , απο δωρεέςέχεις ρέστα από 40κ?
θα το κάνει άλλος που είναι λιγότερο πατριώτηςΜΙΚΡΕ Τυμπανιστη το επαγγελμα μου ειναι απαραιτητο![]()
ενταξει στειλε ιβανθα το κάνει άλλος που είναι λιγότερο πατριώτης
εσύ πρέπει να στηρίξεις τους εθνικούς εργολάβους![]()
έτσι είπαν και στον άλεξ οι κολομβιανοί σκάμερς και τώρα σπάει βράχους στις φυλακέςενταξει στειλε ιβαν![]()
εγω πιστευω ζει τον ερωτα του σε εξωτικο νησιέτσι είπαν και στον άλεξ οι κολομβιανοί σκάμερς και τώρα σπάει βράχους στις φυλακές