Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 45
- Like
- 49.618
- Πόντοι
- 11.246
....στειλεσπιτικη μπεσαμελ,1 ταψαρα ΑΛΛΑ πρεπει να ειμαι φειδωλος εφαγα πολυ χθες βραδυ![]()
....στειλεσπιτικη μπεσαμελ,1 ταψαρα ΑΛΛΑ πρεπει να ειμαι φειδωλος εφαγα πολυ χθες βραδυ![]()
να φερει και την πεθερα του να μας καθαρισει μεταδεν πειραζει θα φαμε εμεις το ταψι!θα ερθει κ ντιμι![]()
λες να στέλνει από κήπο την ώρα που δε τον επιβλέπει η πεθερά?.....sure, sure![]()
εφαγα σαλιγκαρια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣλες να στέλνει από κήπο την ώρα που δε τον επιβλέπει η πεθερά?![]()
Να έχεις μια ευλογημένη ΚυριακήΚαι στον @Antidote να ευχηθούμε καλή και υγρή Κυριακή![]()
Μπορώ να σε κερνάω κι εγώ όταν λείπειθα μας κερασει πρωτα κ μερικα
![]()
θα ερθω με εγκριτο για παστιτσιο![]()
Μισό, ετοιμάζομαιδεν πειραζει θα φαμε εμεις το ταψι!θα ερθει κ ντιμι![]()
Κυριακάτικα 13.00 η ώρα γιατί δεν δουλεύεις τι θες να χρεοκοπήσει η χώρα για τρίτη φορά?εφαγα σαλιγκαρια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ![]()
ντρεπομαι που θα το ξεστομισω αλλα εχω ρεπο ΣΚΚυριακάτικα 13.00 η ώρα γιατί δεν δουλεύεις τι θες να χρεοκοπήσει η χώρα για τρίτη φορά?
εδώ ντρέπομαι εγώ που το ακούωντρεπομαι που θα το ξεστομισω αλλα εχω ρεπο ΣΚ![]()
πως ήταν?εφαγα σαλιγκαρια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ![]()
γαμηστερα ΟΠΩΣ παντα και μπουμπουρισταπως ήταν?
ΔΕΝ φταιω δεν με αφησαν να δουλεψω για το κοστοςεδώ ντρέπομαι εγώ που το ακούω
χάλασες πάει δεν άντεξες ούτε και εσύ![]()
...οχι ρε συ, ειμαι σιγουρος οτι πινει καφεδαρα αραχτος κ επιβλεπει κυρα κ πεθεραλες να στέλνει από κήπο την ώρα που δε τον επιβλέπει η πεθερά?![]()
ΜΟΝΟ ο γνησιος ΑΡΧΩΝ ειναι αραχτος ΟΠΩΣ εγραψα παραπανω...οχι ρε συ, ειμαι σιγουρος οτι πινει καφεδαρα αραχτος κ επιβλεπει κυρα κ πεθερα
![]()
ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!!!!ντρεπομαι που θα το ξεστομισω αλλα εχω ρεπο ΣΚ![]()
δυστυχως δεν φταιωε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!!!!
πως θα βγει το 13ωρο τωρα?
βαζεις δυναμιτες στα θεμελια της κυβερνησης μας
ΑΥΤΟ δεν είναι δικαιολογίαΔΕΝ φταιω δεν με αφησαν να δουλεψω για το κοστος![]()
πρόσφατα πάντως διάβαζα πως δεν είναι και το πιο υγιεινό για να φάει κανείς...γαμηστερα ΟΠΩΣ παντα και μπουμπουριστα
ΔΕΝ φταιω δεν με αφησαν να δουλεψω για το κοστος![]()
ΔΕΝ ηθελαν ουτε αυτοΑΥΤΟ δεν είναι δικαιολογία
θα έπρεπε να προτείνεις να δουλέψεις ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ για να στηρίξεις την εταιρεία σου
θα το εισπράξεις στο μέλλον στο υπερδιπλάσιο![]()
ενταξει ρε συ δεν τρωμε και καθε μερα ειναι λιχουδιαπρόσφατα πάντως διάβαζα πως δεν είναι και το πιο υγιεινό για να φάει κανείς...
θείο, λες να βρούμε εδώ κανένα μέλος για την μπάντα?ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!!!!
πως θα βγει το 13ωρο τωρα?
βαζεις δυναμιτες στα θεμελια της κυβερνησης μας
ναι γιατί φοβούνται μη τους κάνεις καταγγελίαΔΕΝ ηθελαν ουτε αυτο
ΟΧΙ καταγγελια τωρα με την ψηφιακη καρτα εργασιας φοβουνται ΕΓΩ θα δουλευα τσαμπα τι καταγγελια να κανωναι γιατί φοβούνται μη τους κάνεις καταγγελία
καταλαβαίνεις το ΑΔΙΕΞΟΔΟ τους?