Νέα

Τα γεροντοπαλίκαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρίστων
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 235
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Α οκ, με συγχωρείς. Νόμιζα ότι κάτι είχε ακουστεί ότι σ' αρέσει να γλύφεις ψωλές. Οκ Σόρρυ. Συγνώμη. Λάθος
Το νόμιζα, και το κάτι είχε ακουστεί ότι σ' αρέσει να γλύφεις ψωλές...το λένε μόνο κάτι πουστάκια του πληκρολογίου.
Να υποθέσω ότι συμμετέχεις και εσύ στα όργια τους η όχι ?
Αν όχι. Οκ Σόρρυ. Συγνώμη. Λάθος. :rockon:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
8.330
Πόντοι
6.797
Το νόμιζα, και το κάτι είχε ακουστεί ότι σ' αρέσει να γλύφεις ψωλές...το λένε μόνο κάτι πουστάκια του πληκρολογίου.
Να υποθέσω ότι συμμετέχεις και εσύ στα όργια τους η όχι ?
Αν όχι. Οκ Σόρρυ. Συγνώμη. Λάθος. :rockon:
Απ ότι φαίνεται στην παρέα αυτός που ξέρει από πουστακια είσαι εσύ.
Αν όχι .... Συγνώμη για το λάθος. Γιατί σε μπανιαρανε;;;

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
46.837
Πόντοι
19.321
σου εβρισα εγω την μανα;οποιος το εκανε ειναι καταπτυστος
Θα σου γράψω τι κατάλαβα (προσωπική άποψη)
Το λοιπόν μπαίνεις σε μια κοινότητα ας πούμε για παράδειγμα petrolheads και τους λες ότι είναι μαλάκες γιατί δεν χρησιμοποιούν ποδήλατα.
Το ίδιο και εδώ το site γράφει bourdela.com άμα τους πεις ότι είναι μαλάκες γιατί πάνε με σεξ εργάτριες και δεν έχουν γκόμενα θα είσαι ο τρελός του χωριού.
Θα σε βγάλουν στον τάκο και θα στα χώσουν βαριά.
Για μένα ή πας με τα νερά της κοινότητας ή αλλιώς δεν ασχολείσαι.
Προσωπική άποψη, το ξαναγράφω.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
115.167
Πόντοι
16.631
Το λοιπόν μπαίνεις σε μια κοινότητα ας πούμε για παράδειγμα petrolheads και τους λες ότι είναι μαλάκες γιατί δεν χρησιμοποιούν ποδήλατα.
Το ίδιο και εδώ το site γράφει bourdela.com άμα τους πεις ότι είναι μαλάκες γιατί πάνε με σεξ εργάτριες και δεν έχουν γκόμενα θα είσαι ο τρελός του χωριού.
συμφωνω

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
33.863
Πόντοι
6.256
Παει κι αυτο το νημα,αρχισε να κατρακυλαει:confused::confused::confused::sad2::coffee::coffee:

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Απ ότι φαίνεται στην παρέα αυτός που ξέρει από πουστακια είσαι εσύ.
Αν όχι .... Συγνώμη για το λάθος. Γιατί σε μπανιαρανε;;;
Παρέα...πουστάκια ?
Τι λες άνθρωπέ μου είσαι με τα καλά σου, τι σχέση έχω με αυτά.
Και το λήγουμε εδώ το θέμα αυτό, διότι δεν οδηγεί πουθενά.
Τώρα για το μπανάρισμα, υποθέτω ότι είχα τσακωθεί με κάποιους και είχαμε βριστεί. :hi:
Ποτέ δεν είπα οτι αυτοί που πάνε με σεξεργάτριες είναι μαλάκες.
Αντίθετα, πάντα το έλεγα και το λέω και τώρα, οτι παράλληλα με γκόμενα μπορείς και να το κάνεις.
Προσωπικά αυτό κάνω, άσχετα την γκόμενα που μπορεί να έχω...πάω και με επαγγελματίες.
Το είχα πεί 100 φορές. :hi:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
46.837
Πόντοι
19.321
Ποτέ δεν είπα οτι αυτοί που πάνε με σεξεργάτριες είναι μαλάκες.
Αντίθετα, πάντα το έλεγα και το λέω και τώρα, οτι παράλληλα με γκόμενα μπορείς και να το κάνεις.
Προσωπικά αυτό κάνω, άσχετα την γκόμενα που μπορεί να έχω...πάω και με επαγγελματίες.
Το είχα πεί 100 φορές. :hi:
Κι εγώ το έχω κάνει, να έχω σχέση και να θέλω ένα συμπλήρωμα.
Τέλος πάντων, το τόνισα είναι προσωπική άποψη γιατί σε στριμώξανε,
πρόσεχε για να μακροημερεύσεις.
Όσο για μένα δεν μου αρέσουν πολύ οι φασαρίες.

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Κι εγώ το έχω κάνει, να έχω σχέση και να θέλω ένα συμπλήρωμα.
Τέλος πάντων, το τόνισα είναι προσωπική άποψη γιατί σε στριμώξανε,
πρόσεχε για να μακροημερεύσεις.
Όσο για μένα δεν μου αρέσουν πολύ οι φασαρίες.
:hi:

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706

ΚΑΥΛΑΝΤΈΙΡΟ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
1.337
Πόντοι
206
Παιδιά καλησπέρα.Θελω την βοήθεια σας και την γνώμη σας..Είμαι 30 χρονών και πριν 1.5 χρόνο έκανα την πρώτη μου σχέση..Ξέρω είναι ακραίο αλλά έτσι είναι..Είναι θέμα εσωστρέφειας δικιάς μου και φόβου.Ειναι ένα νορμαλ παιδι και απο θέμα εμφανίσεις και κοινωνικοοικονομικά..Η κοπέλα μου είναι 33..Έβλεπα στο ξεκίνημα ότι ήταν πιο έμπειρη και λογικό..Μου πέταγε κάτι ατάκες ότι έχω κάνει πολύ σεξ ότι μ αρέσει ότι έχω γνωρίσει αρκετούς άνδρες κλπ..Εμένα αυτό με έβγαζε σε σκέψεις..Στην ράχη όταν ρώτησα για το παρελθόν ηταν λίγο διστακτική αλλά με τα πολλά μου είπε ότι έχει κάνει σχέση με 8-9 άνδρες και έχει προχωρήσει με 5-6 απ αυτούς..Και ποτέ δεν έχει πάει με κάποιον την μιας βραδιάς όλα ήταν μέσα σε σχέση και την πιστεύω.Ειναι χαρακτήρας που ζητάει την συντροφικότητα και μ αγαπάει πολύ το βλέπω..Λιώνει για μένα.Της τελευταίες μέρες όμως μου έχουν καρφωθεί ιδέες και εικόνες ότι αυτά που κάνουμε μαζί τα έχει κάνει και με άλλους.Το ξέρω είμαι μαλακας αλλά το μυαλό είναι μυαλό..Πως μπορώ να το βοηθήσω;;Ευχαριστώ για την βοήθεια
Αγαπητέ Πανάθα... Θα σε εισαγω στο νομο του Στιφμάιστερ απο το Αμερικαν πάι. Οτι λεει μια γυναίκα για το πόσους έχει παει το πολλαπλασιάζεις επι τρια. Αρα:
Σχέση με 8-9 *3= 24-27. Βαλε 30 να είσαι μέσα, στανταρ θα ξεχναει καποιους.
Προχώρησε με 5-6 απο
αυτούς *3= 15-18 σχέσεις πιο σοβαρες, τις αντιλήφθηκε ως σχέσεις. Τις υπόλοιπες τις είχε στο μυαλό της ως γκομενικές περιπέτειες.
Περι one night stand: δε το παραδεχονται παρα ελάχιστες. Αφού εχει κάνει σχέσεις με 30, ειναι απιθανο να μην έχει κάνει γαμήσια μιας βραδυας.
33 ετων ειναι, αρα χοντρικα 15 χρονια σεξουαλικης ζωής. Αρα είχε περίπου 2 σχέσεις καθε χρόνο, αρα ο ρυθμος που γνώριζε αντρες είναι εναν καθε βδομαδα περίπου, αρα απο αυτη τη δεξαμενή γνωριμιων εχει κάνει σεξ μιας βραδυάς με ενα καθε μήνα, επι 5 μήνες το χρόνο υποθετωντας οτι ήταν πιστή στις σχέσεις της επι 15 χρονια, 5*15= 75 αντρες σε one night stand τουλάχιστο+ 30 σχέσεις=
105 πούτσες έχουν δει τα ματακια της το ελάχιστο.

Ακου, μη κολλας, την πρώτη μας οοπελα δε την παντρευόμαστε. Ήρθε στη ζωή σου για να σου δώσει εμπειρία. Αυτό χρειάζεσαι. Παρτη, κάνε γαμήσια να φχαριστηθείς και απλα πες της οτι δε θες να συνεχισετε και τραβα στο δρόμο σου.
Η τύπισα θελει να αποκατασταθεί μετα τη συλλογη ψωλων που μάζεψε με κάποιον που δεν έχει αναλογη εμπειρια σαν εσενα ώστε να μη μπορείς να καταλαβεις το παρελθόν της και να σε κάνει οτι θέλει. Δε λιωνει για σένα, δε σε αγαπαει. Είσαι το βολικό σωσίβιο στη θάλασσα των ψωλών που ναυαγισε.
Φυγε παλικαρι μου, να εισαι καλά.

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Πιστεύω είναι απλά τα πράγματα. Σε γενικές γραμμές, η γυναίκα εξελίχθηκε πολύ περισσότερο από τον άνδρα όλα αυτά τα χρόνια της απελευθέρωσης. Αυτό είχε ως συνέπεια ο μέσος άντρας να μην την καλύπτει πια.
Και να κάνει σχέση μαζί του, δεν την ξετρελαίνει και τις πιο πολλές φορές θεωρεί ότι του κάνει χάρη που είναι μαζί του .
Κάποτε στη σχέση/γάμο η γυναίκα έπρεπε να αποδείξει ότι αξίζει να έχει άντρα. Ο άντρας ήταν το κέντρο.
Τώρα, ο άντρας πρέπει να αποδείξει ότι αξίζει να έχει γυναίκα. Άλλαξε το κέντρο , και τώρα έγινε η γυναίκα.
Πάντως, όντως αυξάνονται οι νέοι που δεν παντρεύονται. Θα ήταν ενδιαφέρον αν ξέραμε στοιχεία. Πώς έχουν διαμορφωθεί τα ποσοστά άγαμων ;Αν κάποιο μέλος έχει στοιχεία ας τα ανεβάσει.

ΥΓ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!
Αγαπητέ Πανάθα... Θα σε εισαγω στο νομο του Στιφμάιστερ απο το Αμερικαν πάι. Οτι λεει μια γυναίκα για το πόσους έχει παει το πολλαπλασιάζεις επι τρια. Αρα:
Σχέση με 8-9 *3= 24-27. Βαλε 30 να είσαι μέσα, στανταρ θα ξεχναει καποιους.
Προχώρησε με 5-6 απο
αυτούς *3= 15-18 σχέσεις πιο σοβαρες, τις αντιλήφθηκε ως σχέσεις. Τις υπόλοιπες τις είχε στο μυαλό της ως γκομενικές περιπέτειες.
Περι one night stand: δε το παραδεχονται παρα ελάχιστες. Αφού εχει κάνει σχέσεις με 30, ειναι απιθανο να μην έχει κάνει γαμήσια μιας βραδυας.
33 ετων ειναι, αρα χοντρικα 15 χρονια σεξουαλικης ζωής. Αρα είχε περίπου 2 σχέσεις καθε χρόνο, αρα ο ρυθμος που γνώριζε αντρες είναι εναν καθε βδομαδα περίπου, αρα απο αυτη τη δεξαμενή γνωριμιων εχει κάνει σεξ μιας βραδυάς με ενα καθε μήνα, επι 5 μήνες το χρόνο υποθετωντας οτι ήταν πιστή στις σχέσεις της επι 15 χρονια, 5*15= 75 αντρες σε one night stand τουλάχιστο+ 30 σχέσεις=

Ακου, μη κολλας, την πρώτη μας οοπελα δε την παντρευόμαστε. Ήρθε στη ζωή σου για να σου δώσει εμπειρία. Αυτό χρειάζεσαι. Παρτη, κάνε γαμήσια να φχαριστηθείς και απλα πες της οτι δε θες να συνεχισετε και τραβα στο δρόμο σου.
Η τύπισα θελει να αποκατασταθεί μετα τη συλλογη ψωλων που μάζεψε με κάποιον που δεν έχει αναλογη εμπειρια σαν εσενα ώστε να μη μπορείς να καταλαβεις το παρελθόν της και να σε κάνει οτι θέλει. Δε λιωνει για σένα, δε σε αγαπαει. Είσαι το βολικό σωσίβιο στη θάλασσα των ψωλών που ναυαγισε.
Φυγε παλικαρι μου, να εισαι καλά.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
8.330
Πόντοι
6.797
Παρέα...πουστάκια ?
Τι λες άνθρωπέ μου είσαι με τα καλά σου, τι σχέση έχω με αυτά.
Και το λήγουμε εδώ το θέμα αυτό, διότι δεν οδηγεί πουθενά.
Τώρα για το μπανάρισμα, υποθέτω ότι είχα τσακωθεί με κάποιους και είχαμε βριστεί. :hi:
Μην τα παίρνεις προσωπικά Mr.
Πλάκα κάνω.
Ακόμα και παρέα με πουστακια να έκανες (που δεν κάνεις) δικαίωμα σου. Μπορεί να γράφω και να πειράζω κόσμο, αλλά εννοείται ότι σέβομαι τις σεξουαλικές προτιμήσεις και προσανατολισμό όλων (εκτός αν αφορά παιδιά, εκεί δεν παίζουν αστεία)
Οκ το ληγουμε εδώ .

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Μην τα παίρνεις προσωπικά Mr.
Πλάκα κάνω.
Ακόμα και παρέα με πουστακια να έκανες (που δεν κάνεις) δικαίωμα σου. Μπορεί να γράφω και να πειράζω κόσμο, αλλά εννοείται ότι σέβομαι τις σεξουαλικές προτιμήσεις και προσανατολισμό όλων (εκτός αν αφορά παιδιά, εκεί δεν παίζουν αστεία)
Οκ το ληγουμε εδώ .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.391
Πόντοι
6.256
Ρε μάγκες ... ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ;
Σοβαρό ;

Το εικόνα θα σχηματίσει η γκόμενα ;

Εξαιρούνται .... κάτι βλαχάρες ... που δεν έχουν κάνει τίποτε στη ζωή τους ... δεν είναι τίποτε ... δεν έχουν σκοπό να κάνουν τίποτε ....

και πουλάνε μούρη στον ορεσίβιο που τις παντρεύτηε που κι αυτουνού δεν του είχε κάτσει ποτέ γκόμενα
αλλά είχε πάει 5-10-100 φορές σε ρδέλα στην πρωτεύουσα του νομού του ...
πουλάνε μούρη ... ότι τις πήρε παρθένες ο γιδοβοσκός .... και ο γιδοβοσκός καμαρώνει ...

Και συνήθως βέβαια μιλάμε για γκόμενες ... που και ένας που βρέθηκε να τους τον σφυρίξει .... πολύς τους πέφτει .

Εγώ πιστεύω ότι Ο ΜΑΓΚΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. Μπορεί να βρει μόνος του απαντήσεις ή ενδείξεις.
Να "εκμοχλεύσει" την αλήθεια. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.

Πχ τι σημασία έχει με πόσους έχει πάει ... αν δούλευε σε μπαρ .... Αν μάθεις κάτι τέτοιο ... πιστεύεις το οτιδήποτε ;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.391
Πόντοι
6.256
Στέκομαι στα one night stands .....

Αν μία ενεργή σεξουαλικά γκόμενα .... έκανε ένα (ons) το μήνα .... δεν θα κάναν όλοι οι άνδρες περισσότερα ons ;;
Βλέπεις να παίζουν τόσο πολλά στα ξενυχτάδικα ; Τα οποία δεν ... υπάρχουν πια ... αλλά και όταν υπήρχαν .....

Οι άνδρες φίλοι , σου έχουν πει όλοι , ότι έκαναν ένα one το μήνα ; ;;;

Γενικά, καλό είναι να έχετε υπόψη στη διατύπωση θεωριών

ΟΤΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ 50:50 .

Δηλαδή αν η μέση γκόμενα κάνει ένα ons το μήνα
ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι και ο μέσος άνδρας ... κάνει τα ίδια.

Φαίνεται ρεαλιστικό αυτό ;;;;

Αρχίδια καπαμάς μου φαίνεται .

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Ρε μάγκες ... ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ;
Σοβαρό ;

Το εικόνα θα σχηματίσει η γκόμενα ;

Εξαιρούνται .... κάτι βλαχάρες ... που δεν έχουν κάνει τίποτε στη ζωή τους ... δεν είναι τίποτε ... δεν έχουν σκοπό να κάνουν τίποτε ....

και πουλάνε μούρη στον ορεσίβιο που τις παντρεύτηε που κι αυτουνού δεν του είχε κάτσει ποτέ γκόμενα
αλλά είχε πάει 5-10-100 φορές σε ρδέλα στην πρωτεύουσα του νομού του ...
πουλάνε μούρη ... ότι τις πήρε παρθένες ο γιδοβοσκός .... και ο γιδοβοσκός καμαρώνει ...

Και συνήθως βέβαια μιλάμε για γκόμενες ... που και ένας που βρέθηκε να τους τον σφυρίξει .... πολύς τους πέφτει .

Εγώ πιστεύω ότι Ο ΜΑΓΚΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. Μπορεί να βρει μόνος του απαντήσεις ή ενδείξεις.
Να "εκμοχλεύσει" την αλήθεια. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.

Πχ τι σημασία έχει με πόσους έχει πάει ... αν δούλευε σε μπαρ .... Αν μάθεις κάτι τέτοιο ... πιστεύεις το οτιδήποτε ;
Κύριε Τέλη συγχαρητήρια για την άποψη σας. Ακριβώς αυτό πιστεύω.
Αλίμονο δηλαδή να ρωτήσει άντρας τέτοιο πράγμα. Μέγα ξεφτιλίκι. Αλλά το κάνουν. Πολλοί, πάρα πολλοί άντρες.
Και στο τέλος τούς πείθουν κιόλας οι γκόμενες. Και ζούνε χαρούμενοι, και ευτυχισμένοι μάλιστα ορισμένοι. :hi:

• Χαχα
Αντιδράσεις: j 1973

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.391
Πόντοι
6.256
Αλίμονο δηλαδή να ρωτήσει άντρας τέτοιο πράγμα. Μέγα ξεφτιλίκι. Αλλά το κάνουν. Πολλοί, πάρα πολλοί άντρες.
Και στο τέλος τούς πείθουν κιόλας οι γκόμενες. Και ζούνε χαρούμενοι, και ευτυχισμένοι μάλιστα ορισμένοι. :hi:
Υπάρχουν τεράστια ναυάγια τύπε. Τους ευτυχισμένους ... τους παριστάνουν κυρίως .... όχι ότι δεν είναι κι όλας κάποιοι ....
Και από την πλευρά τους, έχουν δίκιο . Όταν όλη την υπόλοιπη ζωή τους, τον δούλευαν (τον παργαλάτσο)
στο χειροκίνητο ... τώρα αν τους κάνει κανά 5λεπτο σεξ η έτσι και πάλι καλά είναι .

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.968
Πόντοι
6.056
Στέκομαι στα one night stands .....

Αν μία ενεργή σεξουαλικά γκόμενα .... έκανε ένα (ons) το μήνα .... δεν θα κάναν όλοι οι άνδρες περισσότερα ons ;;
Βλέπεις να παίζουν τόσο πολλά στα ξενυχτάδικα ; Τα οποία δεν ... υπάρχουν πια ... αλλά και όταν υπήρχαν .....

Οι άνδρες φίλοι , σου έχουν πει όλοι , ότι έκαναν ένα one το μήνα ; ;;;

Γενικά, καλό είναι να έχετε υπόψη στη διατύπωση θεωριών

ΟΤΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ 50:50 .

Δηλαδή αν η μέση γκόμενα κάνει ένα ons το μήνα
ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι και ο μέσος άνδρας ... κάνει τα ίδια.

Φαίνεται ρεαλιστικό αυτό ;;;;

Αρχίδια καπαμάς μου φαίνεται .

Τα ons δεν τα κάνουν με τον μέσο άντρα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.391
Πόντοι
6.256
Τα ons δεν τα κάνουν με τον μέσο άντρα
Με τι πληθυσμό τα κάνουν τύπε ;

Αν μιλάμε για πληθυσμό 500.000 γυναίκες .... με πόσους τα κάνουν ;
Με 1000 ;;;;

Γαμάει 500 το μήνα ο καθένας ; Μόνος ; ή έχουν και βοηθούς ;
Επειδή βγάζουν περισσότερες από όσες μπορούν να γαμήσουν μόνοι τους ... τις γαμάνε οι βοηθοί ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom