Παιδιά καλησπέρα.Θελω την βοήθεια σας και την γνώμη σας..Είμαι 30 χρονών και πριν 1.5 χρόνο έκανα την πρώτη μου σχέση..Ξέρω είναι ακραίο αλλά έτσι είναι..Είναι θέμα εσωστρέφειας δικιάς μου και φόβου.Ειναι ένα νορμαλ παιδι και απο θέμα εμφανίσεις και κοινωνικοοικονομικά..Η κοπέλα μου είναι 33..Έβλεπα στο ξεκίνημα ότι ήταν πιο έμπειρη και λογικό..Μου πέταγε κάτι ατάκες ότι έχω κάνει πολύ σεξ ότι μ αρέσει ότι έχω γνωρίσει αρκετούς άνδρες κλπ..Εμένα αυτό με έβγαζε σε σκέψεις..Στην ράχη όταν ρώτησα για το παρελθόν ηταν λίγο διστακτική αλλά με τα πολλά μου είπε ότι έχει κάνει σχέση με 8-9 άνδρες και έχει προχωρήσει με 5-6 απ αυτούς..Και ποτέ δεν έχει πάει με κάποιον την μιας βραδιάς όλα ήταν μέσα σε σχέση και την πιστεύω.Ειναι χαρακτήρας που ζητάει την συντροφικότητα και μ αγαπάει πολύ το βλέπω..Λιώνει για μένα.Της τελευταίες μέρες όμως μου έχουν καρφωθεί ιδέες και εικόνες ότι αυτά που κάνουμε μαζί τα έχει κάνει και με άλλους.Το ξέρω είμαι μαλακας αλλά το μυαλό είναι μυαλό..Πως μπορώ να το βοηθήσω;;Ευχαριστώ για την βοήθεια
Αγαπητέ Πανάθα... Θα σε εισαγω στο νομο του Στιφμάιστερ απο το Αμερικαν πάι. Οτι λεει μια γυναίκα για το πόσους έχει παει το πολλαπλασιάζεις επι τρια. Αρα:
Σχέση με 8-9 *3= 24-27. Βαλε 30 να είσαι μέσα, στανταρ θα ξεχναει καποιους.
Προχώρησε με 5-6 απο
αυτούς *3= 15-18 σχέσεις πιο σοβαρες, τις αντιλήφθηκε ως σχέσεις. Τις υπόλοιπες τις είχε στο μυαλό της ως γκομενικές περιπέτειες.
Περι one night stand: δε το παραδεχονται παρα ελάχιστες. Αφού εχει κάνει σχέσεις με 30, ειναι απιθανο να μην έχει κάνει γαμήσια μιας βραδυας.
33 ετων ειναι, αρα χοντρικα 15 χρονια σεξουαλικης ζωής. Αρα είχε περίπου 2 σχέσεις καθε χρόνο, αρα ο ρυθμος που γνώριζε αντρες είναι εναν καθε βδομαδα περίπου, αρα απο αυτη τη δεξαμενή γνωριμιων εχει κάνει σεξ μιας βραδυάς με ενα καθε μήνα, επι 5 μήνες το χρόνο υποθετωντας οτι ήταν πιστή στις σχέσεις της επι 15 χρονια, 5*15= 75 αντρες σε one night stand τουλάχιστο+ 30 σχέσεις=
105 πούτσες έχουν δει τα ματακια της το ελάχιστο.
Ακου, μη κολλας, την πρώτη μας οοπελα δε την παντρευόμαστε. Ήρθε στη ζωή σου για να σου δώσει εμπειρία. Αυτό χρειάζεσαι. Παρτη, κάνε γαμήσια να φχαριστηθείς και απλα πες της οτι δε θες να συνεχισετε και τραβα στο δρόμο σου.
Η τύπισα θελει να αποκατασταθεί μετα τη συλλογη ψωλων που μάζεψε με κάποιον που δεν έχει αναλογη εμπειρια σαν εσενα ώστε να μη μπορείς να καταλαβεις το παρελθόν της και να σε κάνει οτι θέλει. Δε λιωνει για σένα, δε σε αγαπαει. Είσαι το βολικό σωσίβιο στη θάλασσα των ψωλών που ναυαγισε.
Φυγε παλικαρι μου, να εισαι καλά.