user212024
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2025
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 206
Μέρες που είναι ας τον συγχωρέσουμεσαν ακροατης δεν ειχε βγαλει νημα που χαρακτηριζε αρκετους απο εμας;
χωρις να μας ξερει κιολας μαλλον ειχε μαντικες ικανοτητες;
![]()
Μέρες που είναι ας τον συγχωρέσουμεσαν ακροατης δεν ειχε βγαλει νημα που χαρακτηριζε αρκετους απο εμας;
![]()
Ναι, δεν διάβασαΔεν το μελετήσες καλά το νήμα
Από τις λίγες φορές που σε πιάνω αδιάβατο
Η κατάσταση γεροντοπαλικαρα είναι ακόμα ρευστή
Διότι ο νηματοθετης προσφέρει λύσεις με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας πιο πάνω
ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΑΚΌΜΑ ΝΑ ΣΩΘΟΎΜΕ![]()

ποια;Ναι, δεν διάβασα
το θέμα για μένα είναι άντε και την βρήκες πως την κρατάς είναι το δύσκολο.
Τη γυναίκα ντε, για να μη μείνεις γεροντοπαλίκαρο.
ναι αλλα πρεπει να εισαι και ΑΡΧΩΝ οπως εγωΤη γυναίκα ντε, για να μη μείνεις γεροντοπαλίκαρο.

ok, εσύ ξεκίνησες σε μεγάλη ηλικία, προφανώς φταίνε οι όροι του παιχνιδιού γενικότερα, η συγκεκριμένη κοπέλα δεν φταίει. Το αντίθετο, σου χαρίζει όμορφες στιγμές.Είμαι 30 χρονών και πριν 1.5 χρόνο έκανα την πρώτη μου σχέση..Ξέρω είναι ακραίο αλλά έτσι είναι..Είναι θέμα εσωστρέφειας δικιάς μου και φόβου. ... .Της τελευταίες μέρες όμως μου έχουν καρφωθεί ιδέες και εικόνες ότι αυτά που κάνουμε μαζί τα έχει κάνει και με άλλους
Σε αυτό κύριε Αθηναίε έχετε απόλυτο δίκιο. Τσακώθηκα με πολύ κόσμο.σαν ακροατης δεν ειχε βγαλει νημα που χαρακτηριζε αρκετους απο εμας;
![]()

σου εβρισα εγω την μανα;οποιος το εκανε ειναι καταπτυστοςΣε αυτό κύριε Αθηναίε έχετε απόλυτο δίκιο. Τσακώθηκα με πολύ κόσμο.
Και για να είμαι ακριβέστατος θα έλεγα ότι τσακώθηκα...σχεδόν με όλους.
Και το παράδοξο είναι ότι είμαι ήρεμος άνθρωπος, δεν προκαλώ.
Αλλά και εσείς με χαρακτηρίσατε άκομψα. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν.
Όχι όμως να μου βρίζουν την Μάνα κτλ![]()
Όχι δεν λέω για εσάς κύριε Αθηναίε.σου εβρισα εγω την μανα;οποιος το εκανε ειναι καταπτυστος

Για αυτή την περίπτωση έχει φτιαχτεί ΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΑΡΧΏΝΝαι, δεν διάβασα
το θέμα για μένα είναι άντε και την βρήκες πως την κρατάς είναι το δύσκολο.
Είσαι πραγματικός Αρχών - εγώ τόσες παραθέσεις του έκανα του αριστων και μία φορά δεν με είπε κύριοναι αλλα πρεπει να εισαι και ΑΡΧΩΝ οπως εγω![]()

Θα πρέπει να μου πείτε με ποιο νικ γράφατε πριν κάνετε διαγραφή.Είσαι πραγματικός Αρχών - εγώ τόσες παραθέσεις του έκανα του αριστων και μία φορά δεν με είπε κύριοεσένα με την πρώτη
![]()

Jim και κάτι αριθμούς ήταν το παλιό Νικ - δεν είχαμε μαλώσει μην φοβάσαι - απλώς τώρα είμαστε πιο λίγοι καί οι δρόμοι μας διασταυρώνονται πιο τακτικά - την πλάκα μας κάνουμε μαν την ώρα μας σκοτώνουμεΘα πρέπει να μου πείτε με ποιο νικ γράφατε πριν κάνετε διαγραφή.
Κύριος είστε έτσι και αλλιώς, δεν τίθεται θέμα σε αυτό.![]()
Jim και κάτι αριθμούς ήταν το παλιό Νικ - δεν είχαμε μαλώσει μην φοβάσαι - απλώς τώρα είμαστε πιο λίγοι καί οι δρόμοι μας διασταυρώνονται πιο τακτικά - την πλάκα μας κάνουμε μαν την ώρα μας σκοτώνουμε![]()

Κύριε Αρίστων - Ακροατή.Ειλικρινά δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω κύριε bourdeliari που βλέπετε την μιζέρια.
Είναι ένα έντονο κοινωνικό φαινόμενο, που μόνο τυφλός δεν το βλέπει.
Δηλαδή τα θέματα που έρχονται σε συζήτηση, έχουν σχέση με εμάς τους ίδιους ?
Η είναι θέματα που γενικά απασχολούν ?![]()
Βασικά κύριε bourdeliari κανείς δεν με πήδηξε σκληρά, ούτε μαλακά.Κύριε Αρίστων - Ακροατή.
Σας καλωσορίζω στο site ξανά. Εύχομαι αυτή τη φορά να μην αποχωρισετε όπως την άλλη φορά που σας επήδησαν σκληρά.

Α οκ, με συγχωρείς. Νόμιζα ότι κάτι είχε ακουστεί ότι σ' αρέσει να γλύφεις ψωλές. Οκ Σόρρυ. Συγνώμη. ΛάθοςΒασικά κύριε bourdeliari κανείς δεν με πήδηξε σκληρά, ούτε μαλακά.
Και δεν αποχώρησα...αλλά μου έκαναν μπλόκ.![]()