Νέα

Τα γεροντοπαλίκαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρίστων
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 235
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Χωρίς πολλά-πολλά, όλοι γνωρίζουμε ότι όλο και περισσότεροι άντρες στην Ελλάδα είναι άγαμοι.
Οι ηλικίες όλο και μειώνονται στους άγαμους, και βλέπεις τώρα πληθώρα 35άρηδες 40άρηδες χωρίς καμία τύχη.
Πάνω από 40 και 42 χρόνων είναι σχεδόν όλοι άγαμοι, χωρίς καμία προοπτική.
Γκόμενες δεν έχουν και από ότι φαίνεται ούτε πρόκειται να βρούνε.
Φυσικά δεν λέω ότι αν παντρευτούν θα ευτυχίσουν, ρητορικό ερώτημα θέτω, για να τονιστεί ένα σημείο, να εκφραστεί μια γνώμη. :woldman:
:heavymetalbig:

Τελευταία τροποποίηση:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.726
Πόντοι
7.046
... Θα περιμένω μέχρι να προσέλθουν τα αξιότιμα μέλη του νήματος των Ελλεηνίδων....

Τι γνώμη δηλαδή περιμένεις; Ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο; Παρηγοριά που θα γεράσουν μόνοι; Είπες πώς έχει η κατάσταση. Ή γνώμη μας είναι αδιάφορη λοιπόν, εφόσον δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
... Θα περιμένω μέχρι να προσέλθουν τα αξιότιμα μέλη του νήματος των Ελλεηνίδων....

Τι γνώμη δηλαδή περιμένεις; Ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο; Παρηγοριά που θα γεράσουν μόνοι; Είπες πώς έχει η κατάσταση. Ή γνώμη μας είναι αδιάφορη λοιπόν, εφόσον δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.
Καλά μην το λέτε αυτό...
Εδώ διαβάζω ότι υπάρχουν κάποιοι που αλλάζουν τις γκόμενες σαν τα πουκάμισα.
Είναι τρομεροί γκόμενοι από αυτά που λένε, άρα θα έχουν διαφορετική άποψη ακόμα και για τον γάμο. :sunglasses:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.726
Πόντοι
7.046
Καλά μην το λέτε αυτό...
Εδώ διαβάζω ότι υπάρχουν κάποιοι που αλλάζουν τις γκόμενες σαν τα πουκάμισα.
Είναι τρομεροί γκόμενοι από αυτά που λένε, άρα θα έχουν διαφορετική άποψη ακόμα και για τον γάμο. :sunglasses:
Δεν αμφιβάλλω ότι ένα μικρό ποσοστό, πράγματι έχει πολλές ευκαιρίες, λόγω λέγειν και εμφανίσεως. Οι υπόλοιποι, καλά θα κάνουν να σχεδιάσουν προσεκτικά το μέλλον τους και να πάρουν αποφάσεις για μελλοντικά ζητήματα, όσο ακόμα το μυαλό και το σώμα τους λειτουργεί.

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
σχεδόν όλοι άγαμοι? μήπως έχεις κάμει λάθος?
Δυστυχώς κύριε αλλά δεν κάνω κανένα λάθος.
Και όχι μόνο είναι άγαμοι ούτε γκόμενα δεν έχουν.
Είναι σαν την καλαμιά στον κάμπο.
Πάντα μιλάω για Αθήνα. Επαρχία δεν ξέρω τι παίζει. :rockon:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Χωρίς πολλά-πολλά, όλοι γνωρίζουμε ότι όλο και περισσότεροι άντρες στην Ελλάδα είναι άγαμοι.
Οι ηλικίες όλο και μειώνονται στους άγαμους, και βλέπεις τώρα πληθώρα 35άρηδες 40άρηδες χωρίς καμία τύχη.
Φυσικά δεν λέω ότι αν παντρευτούν θα ευτυχίσουν, ρητορικό ερώτημα θέτω, για να τονιστεί ένα σημείο, να εκφραστεί μια γνώμη. :woldman:
Ανήκω στην κατηγορία αυτή. Έφτασα κοντά στο γάμο χρόνια πίσω, μέσα στην οικονομική κρίση όνειρα και ανοίγματα ήταν απαγορευμένα. Είμαι απ' αυτούς που η κρίση τους πέτυχε στην παραγωγική τους ηλικία και πρακτικά τους υποβάθμισε. Είμαι χρυσάφι σε αξία, πεταμένο στα σκατα μεν αλλά παραμένω χρυσάφι. Έκανα τις επιλογές μου. Προτιμώ να χάσω από επιλογή παρά να πετύχω κάπου μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν παντρεύτηκα και δεν νοικοκυρευτηκα γιατί θα το πλήρωνα με τρόπο που θα σιχαινομουν τον εαυτό μου. Εγώ ξέρω πως ονειρεύτηκα την οικογένεια μου, δεν θα κάνω μια αν απέχει τόσο πολύ από ότι ονειρεύτηκα απλά για να κάνω. Είμαι τσογλανος, είμαι κωλοπαιδο, πλέον ζω για μένα, ούτε στα 20 μου δεν ήμουν όπως τώρα, και..θα πάω ακόμα παραπάνω. Γκόμενα? Εγώ έχω τις γυναίκες μου στα μπουρδέλα, τις αγαπώ και τις μισώ μα αυτές είναι οι γυναίκες μου και γουστάρω! Όταν εγώ έκανα σχέση την έκανα γιατί μου άρεσε η γυναίκα ως οντότητα να μοιράζομαι τη ζωή μου μαζί της, ούτε για σεξ ούτε για επιβεβαίωση, ούτε από το φόβο της μοναξιάς. Πάλι όταν θέλω εγώ κάποια μόνο μπελάδες και στενοχώριες είναι, επιβεβαιωμένο απ' όλες όσες γνώρισα. Σε όσες επέμεινα ενάντια στη λογικη εγώ ποτέ δε δικαιώθηκα. Δε λέω όχι σε γυναίκα παιδάκια κτλ, πάντως, αν μου κάτσει να νοικοκυρευτω θα το κάνω. Εγώ την κρίση των 40, την αποτυχία και ότι αρνητικό, τα κοίταξα όλα κατάματα και τα ξεπέρασα. Δε φοβάμαι τίποτα μα τίποτα, όχι γιατί είμαι γενναίος, μα έτυχε και ότι κακό φοβόμουν...να το ζήσω. Εύχομαι δύναμη και εσωτερική γαλήνη σε όλους όσους ταλανίζονται από τέτοια θέματα.

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.460
Πόντοι
1.326

Το κείμενο σου είναι ένα μνημείο μίζερης αυτοδικαιολόγησης γεμάτο λογικά σφάλματα που καταρρέουν μπροστά στην πραγματικότητα.
Ξεκινάς με μια κραυγαλέα βιαστικη γενίκευση, βαφτίζοντας τον αποτυχημένο ερωτικά μικρόκοσμό σου κανόνα για ''όλους'' τους 40άρηδες και συνεχίζεις με την πλάνη Ad Populum (όλοι γνωρίζουμε), προσπαθώντας μάταια να δώσεις κύρος σε στατιστικά ψέματα.
Πάσχεις από επιβεβαίωση προκατάληψης, βλέποντας μόνο τη μοναξιά που σε βολεύει και αγνοώντας την πλειονοτηα που συζει, αλλά το πιο τραγικό είναι η αιτιακή πλάνη: αντί να παραδεχτείς ότι είσαι κοινωνικά στάσιμος και ακατάλληλος για τις απαιτήσεις των σύγχρονων γυναικών, κατηγορείς την τύχη, μετατρέποντας έτσι την προσωπική σου ανεπάρκεια σε δήθεν ανυπερβλητο κοινωνικό φαινόμενο.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Ανήκω στην κατηγορία αυτή. Έφτασα κοντά στο γάμο χρόνια πίσω, μέσα στην οικονομική κρίση όνειρα και ανοίγματα ήταν απαγορευμένα. Είμαι απ' αυτούς που η κρίση τους πέτυχε στην παραγωγική τους ηλικία και πρακτικά τους υποβάθμισε. Είμαι χρυσάφι σε αξία, πεταμένο στα σκατα μεν αλλά παραμένω χρυσάφι. Έκανα τις επιλογές μου. Προτιμώ να χάσω από επιλογή παρά να πετύχω κάπου μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν παντρεύτηκα και δεν νοικοκυρευτηκα γιατί θα το πλήρωνα με τρόπο που θα σιχαινομουν τον εαυτό μου. Εγώ ξέρω πως ονειρεύτηκα την οικογένεια μου, δεν θα κάνω μια αν απέχει τόσο πολύ από ότι ονειρεύτηκα απλά για να κάνω. Είμαι τσογλανος, είμαι κωλοπαιδο, πλέον ζω για μένα, ούτε στα 20 μου δεν ήμουν όπως τώρα, και..θα πάω ακόμα παραπάνω. Γκόμενα? Εγώ έχω τις γυναίκες μου στα μπουρδέλα, τις αγαπώ και τις μισώ μα αυτές είναι οι γυναίκες μου και γουστάρω! Όταν εγώ έκανα σχέση την έκανα γιατί μου άρεσε η γυναίκα ως οντότητα να μοιράζομαι τη ζωή μου μαζί της, ούτε για σεξ ούτε για επιβεβαίωση, ούτε από το φόβο της μοναξιάς. Πάλι όταν θέλω εγώ κάποια μόνο μπελάδες και στενοχώριες είναι, επιβεβαιωμένο απ' όλες όσες γνώρισα. Σε όσες επέμεινα ενάντια στη λογικη εγώ ποτέ δε δικαιώθηκα. Δε λέω όχι σε γυναίκα παιδάκια κτλ, πάντως, αν μου κάτσει να νοικοκυρευτω θα το κάνω. Εγώ την κρίση των 40, την αποτυχία και ότι αρνητικό, τα κοίταξα όλα κατάματα και τα ξεπέρασα. Δε φοβάμαι τίποτα μα τίποτα, όχι γιατί είμαι γενναίος, μα έτυχε και ότι κακό φοβόμουν...να το ζήσω. Εύχομαι δύναμη και εσωτερική γαλήνη σε όλους όσους ταλανίζονται από τέτοια θέματα.
Πολύ εμπεριστατωμένη και ορθολογική σκέψη κύριε Evil.
Την οποία σκέψη να τονίσω στην Ελλάδα την έχουν ελάχιστοι άντρες. :hi:
Το κείμενό σου είναι ένα μνημείο μίζερης αυτοδικαιολόγησης γεμάτο λογικά σφάλματα που καταρρέουν μπροστά στην πραγματικότητα.
Ξεκινάς με μια κραυγαλέα βιαστική γενίκευση, βαφτίζοντας τον αποτυχημένο ερωτικά μικρόκοσμό σου κανόνα για ''όλους'' τους 40άρηδες και συνεχίζεις με την πλάνη Ad Populum (όλοι γνωρίζουμε), προσπαθώντας μάταια να δώσεις κύρος σε στατιστικά ψέματα.
Πάσχεις από επιβεβαίωση προκατάληψης, βλέποντας μόνο τη μοναξιά που σε βολεύει και αγνοώντας την πλειοψηφία που συζεί, αλλά το πιο τραγικό είναι η αιτιακή πλάνη: αντί να παραδεχτείς ότι είσαι κοινωνικά στάσιμος και ακατάλληλος για τις απαιτήσεις των σύγχρονων γυναικών, κατηγορείς την τύχη, μετατρέποντας έτσι την προσωπική σου ανεπάρκεια σε δήθεν ανυπέρβλητο κοινωνικό φαινόμενο.
Είστε αλκοολικός κύριε ? :think:

user212024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
1.708
Πόντοι
206
Πολύ εμπεριστατωμένη και ορθολογική σκέψη κύριε Evil.
Την οποία σκέψη να τονίσω στην Ελλάδα την έχουν ελάχιστοι άντρες. :hi:

Είστε αλκοολικός κύριε ? :think:
Σε εκανε ενα με το χωμα ο τυπος με επιχειρηματα
σου ειπε οτι επειδη εσυ εισαι λιγος τα βλεπεις ολα λιγα
και δεν ισχυει για ολους
και απαντας με χαρακτηρισμους
μαλιστα καλος εισαι και του λογου σου:grin:

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
και δεν ισχυει για ολους
:2funny:
Ένα ρητορικό ερώτημα για όσους είναι αμαθείς και αδαείς, να τονίσω ότι σχεδόν πάντα, περιλαμβάνει την έννοια της όποιας υπερβολής.
Νομίζω ότι αυτά είναι γνωστά. Τώρα κάποιοι μπορεί το πρωί να πίνουν ούζο αντί για καφέ. :rockon:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.968
Πόντοι
6.056
Ενώ αυτοί που παντρεύτηκαν...και τωρα στα 40φευγα ειναι χωρισμένοι ή εγκλωβισμένοι...μέσα στην ευτυχία είναι

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
και δεν ισχυει για ολους
είναι μια οπτική, η ρητορική είναι όπως τα κέρματα με δύο όψεις, μην πω και περισσότερες. ο τρόπος με τον οποίο κοινωνούμε την αλήθεια στον περίγυρο μας είναι αποτέλεσμα εσωτερικών μας επιδιώξεων πάγιων ή στιγμιαίων, δεν τον έκανε ρόμπα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.726
Πόντοι
7.046
Δυστυχώς, είναι σύνηθες ο χλευασμός όσων είναι εκτός του προβλήματος.

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Ενώ αυτοί που παντρεύτηκαν...και τωρα στα 40φευγα ειναι χωρισμένοι ή εγκλωβισμένοι...μέσα στην ευτυχία είναι
Άλλο θέμα αυτό.
Εδώ εξετάζουμε την απόρριψη κατά κάποιο τρόπο του γάμου, των σχετικά νέων αντρών 35 χρόνων και πάνω.
Αυτό το φαινόμενο γίνεται όλο και πιο έντονο τα τελευταία χρόνια. :rockon:

Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
6.183
Πόντοι
7.195
Φυσικά δεν λέω ότι αν παντρευτούν θα ευτυχίσουν, ρητορικό ερώτημα θέτω, για να τονιστεί ένα σημείο, να εκφραστεί μια γνώμη.
Άγαμοι και αγάμητοι τύπε μου.
Ισχύει και για τις γυναίκες όμως.

user212024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
1.708
Πόντοι
206
είναι μια οπτική, η ρητορική είναι όπως τα κέρματα με δύο όψεις, μην πω και περισσότερες. ο τρόπος με τον οποίο κοινωνούμε την αλήθεια στον περίγυρο μας είναι αποτέλεσμα εσωτερικών μας επιδιώξεων πάγιων ή στιγμιαίων, δεν τον έκανε ρόμπα.
ενταξει το νομισμα εχει δυο οψεις
αλλα μια αξια
στα ματια μου φαινεται οτι τον εκανε ρομπα:(

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.968
Πόντοι
6.056
Άλλο θέμα αυτό.
Εδώ εξετάζουμε την απόρριψη κατά κάποιο τρόπο του γάμου, των σχετικά νέων αντρών 35 χρόνων και πάνω.
Αυτό το φαινόμενο γίνεται όλο και πιο έντονο τα τελευταία χρόνια.

Κάποια στιγμή και τα τελευταια ζωα θα καταλάβουν οτι ο γάμος είναι ο τάφος τους

Xaramofais

Σπαμάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2024
Like
163.417
Πόντοι
16.131
καλα κανω και μενω Μνηστευμενος εγω....
Τι είπες εσύ ??
Suspicious Despicable Me GIF