You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα δώρα πρέπει να επιστρέφονται μετά το χωρισμό;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 220
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 73.274
- Πόντοι
- 12.756
ναι αυτο θα κανωΝα της πάρεις καλυτερο απο το δικο σου, να καταλαβει οτι την αγαπας και θα εισαι παντα εκει νασφουγγαριζειςυποστηριζεις.
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.273
- Πόντοι
- 2.356
Μπραβο!ναι αυτο θα κανω
ολη η γειτονια θα εχει να λεει….ποσο καλος εισαι.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 73.274
- Πόντοι
- 12.756
θα βαλω και φαμπουλοζοΜπραβο!
ολη η γειτονια θα εχει να λεει….ποσο καλος εισαι.
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 16.703
- Πόντοι
- 3.656
Εισαι τιμιος δεξιος.θα βαλω και φαμπουλοζο
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.532
- Πόντοι
- 12.756
Εισαι τιμιος δεξιος.
οταν θα καταλάβει οτι τον κοροιδευεις μπορει .. λεω μπορει να σε υποστηρίξουμε

Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 13.284
- Πόντοι
- 3.556
και να γίνει , εσυ είσαι δυνατό πορτοφόλι.θα παρω κυρας αμαξι
λες να γινει καμμια στραβη;
Μάντρα ολόκληρη μπορείς να κεράσεις
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 17.032
- Πόντοι
- 2.606
την περιφραξη εννοεις?και να γίνει , εσυ είσαι δυνατό πορτοφόλι.
Μάντρα ολόκληρη μπορείς να κεράσεις
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 17.074
- Πόντοι
- 2.606
θείο το τέσλα θα το δώσει πίσω ο τραμπ ή όχι?οποιος ζηταει πισω δωρα θα φακελωθει για φτωχεια...

Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.919
- Πόντοι
- 456
Εξαρτάται απο τα δωράκια και πόσο ήσασταν μαζί αλλά όταν φεύγεις παίρνεις μαζι μόν την καρδιά σουΦρεσκοχωρισμένος και στην κυρία δόθηκαν αρκετά δωράκια. Της τα ζήτησα πίσω βέβαια γιατί δεν ήθελα να είμαι ο μακάκας της υπόθεσης. Εκείνη δεν πρόσφερε τίποτε παρά κάτι ελάχιστα και σε μένα και στη σχέση... Μου τα επέστρεψε αλλά μετά από καιρό προβάλλοντας διάφορες αντιρρήσεις. Ισως την πόνεσε λιγάκι!! ακούω τις δικές σας απόψεις.

Bestman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 1.928
- Πόντοι
- 216
Είδα φωτό την πρώην μου αγκαλιά με τον καινούργιο και στο ράφι ένα από τα γκουντυς αρκουδάκια που είχαμε πάρει μαζί..
Που σημαίνει ότι οι καριολες τα κρατάνε όλα..
Περιμένω να πάει η γυναίκα στην δουλειά για να ψάξω τι έχει κρατήσει από πρώην
Που σημαίνει ότι οι καριολες τα κρατάνε όλα..
Περιμένω να πάει η γυναίκα στην δουλειά για να ψάξω τι έχει κρατήσει από πρώην
Δεν δίνω καμμία αξία στις μαλακιες των Εβραίων...δαχτυλίδια κλπ κοσμήματα,απλώς!Δεν καταλαβα κατι τετοιο.
Εγω καταλαβα οτι ηθελημενα εμεινε σε χαμηλα ποσα.
Αν οντως ηταν μετρημενων οικονομικων δυνατοτηττων και το ειχε κανει γνωστο, τοτε το κοριτσι απλα ηθελε μεγαλυτερο πορτοφολι και την εκανε.
Τιποτα το αξιοπεριεργο.
Εν κατακλειδι, αμα δειξεις σε μια γυναικα οτι την θεωρεις φτηνη, αν ειναι αξιολογη θα την κανει.
Αν δεν ειναι αξιολογη θα καθησει οπως η ψειρα στον γιακα μεχρι να βρει τον επομενο.
Από κει και πέρα ήμουν πολύ περισσότερο large γι αυτή απ ότι ήταν αυτή για μένα.
Καλά έκανε και πήρε μπουλο,να είναι καλά όπου είναι γιατί και γω μια χαρά είμαι .
Το αποδυκνυει αν ο ένας είναι για τον άλλον large θεωρώ ή είναι αρχή μου,πως πρέπει να είναι αμφίδρομο και όχι μονόπλευρο.
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.273
- Πόντοι
- 2.356
Δεκαετια 80s, αρραβωνας στην επαρχια (κατω απ’ τ’ αυλακι), μετα την ανταλλαγη δαχτυλιδιών παρουσια του ιερεως αρχιζει η ανταλλαγη δωρων, οι συμπεθερες εχουν βγαλει φακο κοσμηματοπωλη, κανουν εκατερωθεν εκτιμηση και ακούγεται μουλωχτα το ανεπανάληπτο απο τη μαμακα στον γιοκα: « και σου ειπα να παρουμε τα φτηνα σκουλαρικια, το ρολοϊ που σου πηραν δεν αξιζει ουτε τα μισα».
Για να γυρισει η συμπεθερα με ρεβερ επιπεδου Τζοκοβιτς « τετοιο κοριτσι που σας δινουμε, και πολυ σας και καλο σας».

Για να γυρισει η συμπεθερα με ρεβερ επιπεδου Τζοκοβιτς « τετοιο κοριτσι που σας δινουμε, και πολυ σας και καλο σας».

Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 16.703
- Πόντοι
- 3.656
Δεν κοροιδευω ΠΟΤΕ τον ΚΥΡΙΟ Αθηναιο.οταν θα καταλάβει οτι τον κοροιδευεις μπορει .. λεω μπορει να σε υποστηρίξουμε![]()
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 26.025
- Πόντοι
- 7.046
Όχι, δεν θα έπαιρνα κάτι πίσω, αν υποθετικά χώριζα. Τα δώρα είναι δώρα, το λέει και η λέξη, δεν είναι δανεικά ή με ενοικίαση.
Υ.Γ.: πάντως, μύστη μου, μου έβαλες ωραία ιδέα για να φτιάξω περιουσία: θα βρω όλους τους φίλους από το γυμνάσιο και μετά, γνωστούς και αγνώστους, που τους πήγα δωράκια και πλέον είμαστε χαμένοι / τράβηξε ο καθένας τον δρόμο του. Θα τους τα ζητήσω, και με τόκο μάλιστα.
Υ.Γ.: πάντως, μύστη μου, μου έβαλες ωραία ιδέα για να φτιάξω περιουσία: θα βρω όλους τους φίλους από το γυμνάσιο και μετά, γνωστούς και αγνώστους, που τους πήγα δωράκια και πλέον είμαστε χαμένοι / τράβηξε ο καθένας τον δρόμο του. Θα τους τα ζητήσω, και με τόκο μάλιστα.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.532
- Πόντοι
- 12.756
Δεν κοροιδευω ΠΟΤΕ τον ΚΥΡΙΟ Αθηναιο.
αυτο ασε να το ΞΕΡΩ ΕΓΩ

SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.440
- Πόντοι
- 6.246
Οχι.Ισως αν ειναι πολυ η παρα πολυ φρεσκα η δεν εχουν νοημα εκει που πηγαν πχ κατι χρησιμο κτλ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 56K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις