Νέα

Τα δώρα πρέπει να επιστρέφονται μετά το χωρισμό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ιδού το ερώτημα. Πρέπει να επιστρέφονται?

• Πρέπει οπωσδήποτε

Ψήφοι: 10 26,3%
  • Δεν είναι απαραίτητο εφόσον δόθηκαν σε στιγμή αδυναμίας

Ψήφοι: 13 34,2%
  • Μόνο μετά από αίτημα

Ψήφοι: 15 39,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    38
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.273
Πόντοι
2.356
Μην εισαστε τσιπηδες ρε, να παιρνετε καλα και ΑΚΡΙΒΑ δωρα, τι θα γινουν οι κοσμηματοπώλες για να ζησουν, κλεφτες?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.274
Πόντοι
12.756

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.919
Πόντοι
456
Φρεσκοχωρισμένος και στην κυρία δόθηκαν αρκετά δωράκια. Της τα ζήτησα πίσω βέβαια γιατί δεν ήθελα να είμαι ο μακάκας της υπόθεσης. Εκείνη δεν πρόσφερε τίποτε παρά κάτι ελάχιστα και σε μένα και στη σχέση... Μου τα επέστρεψε αλλά μετά από καιρό προβάλλοντας διάφορες αντιρρήσεις. Ισως την πόνεσε λιγάκι!! ακούω τις δικές σας απόψεις.
Εξαρτάται απο τα δωράκια και πόσο ήσασταν μαζί αλλά όταν φεύγεις παίρνεις μαζι μόν την καρδιά σου :hi:

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.928
Πόντοι
216
Είδα φωτό την πρώην μου αγκαλιά με τον καινούργιο και στο ράφι ένα από τα γκουντυς αρκουδάκια που είχαμε πάρει μαζί..
Που σημαίνει ότι οι καριολες τα κρατάνε όλα..
Περιμένω να πάει η γυναίκα στην δουλειά για να ψάξω τι έχει κρατήσει από πρώην

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.800
Πόντοι
216
Σχετική η απάντηση. Αν σε κεράτωσε στο άσχετο ναι είσαι τσίπης.

Αν όμως την έπιασες να πηδιέται με τον κουμπάρο στο κέντρο μετά το μυστήριο τότε εκτός των δώρων της παίρνεις και το ένα νεφρό έτσι για να θυμάται.

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
11.415
Πόντοι
3.786
Δεν καταλαβα κατι τετοιο.
Εγω καταλαβα οτι ηθελημενα εμεινε σε χαμηλα ποσα.
Αν οντως ηταν μετρημενων οικονομικων δυνατοτηττων και το ειχε κανει γνωστο, τοτε το κοριτσι απλα ηθελε μεγαλυτερο πορτοφολι και την εκανε.
Τιποτα το αξιοπεριεργο.
Εν κατακλειδι, αμα δειξεις σε μια γυναικα οτι την θεωρεις φτηνη, αν ειναι αξιολογη θα την κανει.
Αν δεν ειναι αξιολογη θα καθησει οπως η ψειρα στον γιακα μεχρι να βρει τον επομενο.
Δεν δίνω καμμία αξία στις μαλακιες των Εβραίων...δαχτυλίδια κλπ κοσμήματα,απλώς!

Από κει και πέρα ήμουν πολύ περισσότερο large γι αυτή απ ότι ήταν αυτή για μένα.

Καλά έκανε και πήρε μπουλο,να είναι καλά όπου είναι γιατί και γω μια χαρά είμαι .

Το αποδυκνυει αν ο ένας είναι για τον άλλον large θεωρώ ή είναι αρχή μου,πως πρέπει να είναι αμφίδρομο και όχι μονόπλευρο.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.273
Πόντοι
2.356
Δεκαετια 80s, αρραβωνας στην επαρχια (κατω απ’ τ’ αυλακι), μετα την ανταλλαγη δαχτυλιδιών παρουσια του ιερεως αρχιζει η ανταλλαγη δωρων, οι συμπεθερες εχουν βγαλει φακο κοσμηματοπωλη, κανουν εκατερωθεν εκτιμηση και ακούγεται μουλωχτα το ανεπανάληπτο απο τη μαμακα στον γιοκα: « και σου ειπα να παρουμε τα φτηνα σκουλαρικια, το ρολοϊ που σου πηραν δεν αξιζει ουτε τα μισα».
Για να γυρισει η συμπεθερα με ρεβερ επιπεδου Τζοκοβιτς « τετοιο κοριτσι που σας δινουμε, και πολυ σας και καλο σας».
:2funny::2funny:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.025
Πόντοι
7.046
Όχι, δεν θα έπαιρνα κάτι πίσω, αν υποθετικά χώριζα. Τα δώρα είναι δώρα, το λέει και η λέξη, δεν είναι δανεικά ή με ενοικίαση.

Υ.Γ.: πάντως, μύστη μου, μου έβαλες ωραία ιδέα για να φτιάξω περιουσία: θα βρω όλους τους φίλους από το γυμνάσιο και μετά, γνωστούς και αγνώστους, που τους πήγα δωράκια και πλέον είμαστε χαμένοι / τράβηξε ο καθένας τον δρόμο του. Θα τους τα ζητήσω, και με τόκο μάλιστα.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Οχι.Ισως αν ειναι πολυ η παρα πολυ φρεσκα η δεν εχουν νοημα εκει που πηγαν πχ κατι χρησιμο κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom