Νέα

Συνεργεία Αυτοκινήτων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρίστων
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

george_tzi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
994
Πόντοι
361
Πάντως πλέον και οι αντιπροσωπείες δεν είναι αξιόπιστες. Επειδή δεν πληρώνουν οι καλοί μάστορες φεύγουν και μένουν πιτσιρικάδες ψιλοασχετοι μέχρι να μάθουν τη δουλειά.
Είχα πριν μερικούς μήνες μεγάλη απογοήτευση (δεύτερη σε σειρά) από επίσημη αντιπροσωπεία περιφέρειας. Πλέον μόνο σε μεγάλες αντιπροσωπείες σε μεγάλες πόλεις που αποκλειστικά και μόνο μία μάρκα ή σε μικρά συνεργεία που ξέρεις ότι είναι καλός μάστορας αφού λήξει η εγγύηση.

Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
6.183
Πόντοι
7.195
Προσφατα εκανα απλο σερβις και μου πηρε 15 ευρω για την δουλεια του.
Αυτα μου στοιχισαν γιατι τα αγορασα εγω, 42 ευρω ολα.. λαδι, φιλτρο λαδιου και αερα.
μπράβο, τόσο φτηνή τιμή ούτε για το χορτοκοπτικό...

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
μπράβο, τόσο φτηνή τιμή ούτε για το χορτοκοπτικό...
Ο μηχανικος ειναι φιλος, τωρα για λιγες μερες δουλευει το συνεργειο μονος του.. συνηθως για απλο σερβις μου παιρνει κανα 25αρι αλλα κοιταει και τα φρενα, βγαζει ροδες δηλαδη, βαζει αλλα υγρα αμα χρειαζεται.. τωρα αλλαξε λαδια, φιλτρα ηπιαμε καφε και εφυγα, ηταν και τα μπουζια να αλλαξω αλλα θα τα αφησω για το επομενο.

Διαγραμμένο μέλος 82386

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
5.187
Πόντοι
736
Τι εννοείς; Δεν ξέρω κάποια εταιρία ( πλην μεγάλων brand, όπως Ferrari Lotus Aston Martin) που να έχει δικό της συνεργείο. Αν ξέρεις, ενημέρωσε μας.
Τι νομίζεις;
Ότι υπάρχει μέλος που οδηγεί κάτι λιγότερο από Φεράρι;

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.736
Πόντοι
216
Προσφατα εκανα απλο σερβις και μου πηρε 15 ευρω για την δουλεια του.
Αυτα μου στοιχισαν γιατι τα αγορασα εγω, 42 ευρω ολα.. λαδι, φιλτρο λαδιου και αερα.
Λάδι από τα λιντλ;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα στην ζωη απο το να ποιασεις ενα μηχανικο απο το λαιμο.!!! Το καλυτερο να τον κυνηγας γυρω γυρω απο το ανυψωτικο.... δοκιμαστε το...!!!!!!! Ειναι απο τα πραγματα που πρεπει να κανεις πχ πριν τα 30 σου....

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
38
Like
11.545
Πόντοι
8.995
Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω καμία σχέση με συνεργείο αλλά ολα καλά και όλα ωραία αυτά που λέτε.
βέβαια καλό θα ήταν όσοι κράζουν ένα επάγγελμα - επαγγελματία να έλεγε και με τη ασχολείται επαγγελματικά ώστε να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι γίνεται, γιατί όλοι κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι και όχι εμείς.
Όσο για τα ανταλλακτικά όσοι έχουν να κάνουν με υλικά έχουν κέρδος και από τα υλικά και από την εργασία - παροχή.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Μηχανάκι έχεις ; 2 λίτρα βάζεις ;
Γιατί με 7 ευρώ το λίτρο Καστρολ μόνο βουλγαρικό θα είναι
4 λιτρα.
Απο συνεταιρισμο το πηρα.. ειχε πιο ακριβα, αλλα και το δικο τους με 21 ευρω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom