Άκας Kωλάντερος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 33
- Like
- 21.555
- Πόντοι
- 7.446
Συγχαρητήρια για το πρώτο σου μυνήματα μετά από 5 χρόνια εγγραφής στο σάιτ, τύπε.Είσαι σίγουρος ??
Κάνει και τώρα ραντεβού ??

Συγχαρητήρια για το πρώτο σου μυνήματα μετά από 5 χρόνια εγγραφής στο σάιτ, τύπε.Είσαι σίγουρος ??
Κάνει και τώρα ραντεβού ??

Σοβαρά βρε ιππότη με το άσπρο άλογο; Όταν θέλουν να σε πετάξουν οι γκόμενες λένε το κλασικό μία= καμμία- αν θέλουν να σε τυλίξουν ρωτάνε από τον περιγυρο όλο το γενεαλογικό σου δέντρο μέχρι και 7 γενεές πίσω- επίσης τις ενδιαφέρει αν ήσουν γυναικάς πχ. κτλπ κτλπ. Και τώρα μια που εκδίδεται ή εκδιδοταν θα το παίξει αγία θα αποσιωπήσει το ένοχο παρελθόν για να κάνει οικογένεια; Δεν πάει έτσι -η κοινωνία δυστυχώς είναι σκληρή και κάθε ημέρα κρινομαστε μέσα σε αυτή βάση της συμπεριφοράς μας και των πεπραγμένων με ο' τι συνεπάγεται αυτό.καλά μα πόσο ανεγκέφαλοι είστε κάποιοι...
η κοπέλα θα κάνει ότι γουστάρει και δεν θα σας δώσει λογαριασμό... ούτε θα βγάλει φιρμάνι
κι αν έκανε κάποτε ραντεβού έξω το έκανε διακριτικά, κι αν δεν κάνει πιά δικό της θέμα... δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξανακάνει αν δεν θέλει και κυρίως να το ανακοινώσει δημόσια...
Έχεις μια απάντηση επί του θέματος ???Συγχαρητήρια για το πρώτο σου μυνήματα μετά από 5 χρόνια εγγραφής στο σάιτ, τύπε.![]()
Εμ..δεν ειναι ευκολο να φυγει μια απ το χωρο αυτο..αν της δοθει η ευκαιρια μακαρι να το πραξει...αλλα..να πως γινεται... γνωριζει καποιος π.χ μια πρωην σεξεργατρια και τελος παντων την θελει την γουσταρει..τη βαζει στη ζωη του..και την παρουσιαζει αριστερα και δεξια..κι απ τα αριστερα του σφυριζει καποιος..την ειχα παρει αυτη...καλο κομματι..κι απ τα δεξια του σφυριζει ο αλλος..κι εγω ρε μαγκα την εχυνα στο στομα..σταγονα δεν εμενε...Έχεις ένα μεγάλο δίκιο, αν και θα μπορούσε ... αν άλλαζε πόλη, εμφανιση, έπιανε καποια αλλη δουλειά κλπ. Βέβαια τα παραδείγματα με διαψεύδουν (ας μην αναφέρω ονόματα, κάποιων που έφυγαν και δυστυχώς γι αυτές ξαναγύρισαν όταν μαθεύτηκε η αλήθεια)....αλλα σε αυτά χρειάζεται και λίγο τύχη!
Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση ....Εγώ είμαι η Σοφί με το τατουάζ από τη Ρουμανία...Καλή σας μέρα...Για νά μήν τά μπερδεύουμε υπάρχει ή Σοφία πού ήταν και παλιά στο μαγαζί Ρωσίδα καί υπάρχει καί ή Σόφι με τά τατουάζ εκ Ρουμανίας μεριά.
Αυτά....
Σοβαρά βρε ιππότη με το άσπρο άλογο; Όταν θέλουν να σε πετάξουν οι γκόμενες λένε το κλασικό μία= καμμία- αν θέλουν να σε τυλίξουν ρωτάνε από τον περιγυρο όλο το γενεαλογικό σου δέντρο μέχρι και 7 γενεές πίσω- επίσης τις ενδιαφέρει αν ήσουν γυναικάς πχ. κτλπ κτλπ. Και τώρα μια που εκδίδεται ή εκδιδοταν θα το παίξει αγία θα αποσιωπήσει το ένοχο παρελθόν για να κάνει οικογένεια; Δεν πάει έτσι -η κοινωνία δυστυχώς είναι σκληρή και κάθε ημέρα κρινομαστε μέσα σε αυτή βάση της συμπεριφοράς μας και των πεπραγμένων με ο' τι συνεπάγεται αυτό.
Άποψη σου. Ο επομενος..σύνελθε
Όχι δεν υπήρχαν ποτέ φωτός σε σελίδες.Ρε παλικάρια τα κορίτσια δεν μπορούμε να τα δούμε πουθενά;
Ταντρα ζωη εκει?αξιζε?σημερα Ριτα, Τανια, Ταντρα Ζωη στο Λαγουμτζη... περασα με την τελευταια
Κάτσε και περίμενε τον επόμενο εσύ… τι τύποι θεέ μουΆποψη σου. Ο επομενος..
Oπως το 'πες και ειδικά αυτοί που θέλουν να κάνουν τη νύχτα- μέρα και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα.… τι τύποι θεέ μου
Ακριβώς! Μες το μυαλό μου είσαι, πιάνεις πουλιά στον αέρα!Oπως το 'πες και ειδικά αυτοί που θέλουν να κάνουν τη νύχτα- μέρα και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα.
Αυτός ο clonarius το έχει κουράσει εδώ και πολύ καιρό.Κουράσατε. Πάμε παρακάτω.