Ναι! Γύρισα εγώ. Αλλά λόγου σπουδές ακόμα δεν μπορώ να είμαι κάθε μέρα εγώ! Τα φιλιά μουΤελικα κατι που γραφτηκε για Σοφια ισχυει ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Vuzolagnos9
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 45
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 2.390
Πως μπορουμε να σε βρουμε?Ναι! Γύρισα εγώ. Αλλά λόγου σπουδές ακόμα δεν μπορώ να είμαι κάθε μέρα εγώ! Τα φιλιά μου
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 193
- Like
- 59.978
- Πόντοι
- 41.813
Παίρνεις τηλέφωνο στο μαγαζί και σου κλείνει ραντεβού το βουνό.Πως μορπουμε να σε βρουμε?
Αν δεν ξέρεις το τηλέφωνο, στείλε πμ στον @μορφονιος να στο δώσει μαζί με χρήσιμο τιπ για την επικοινωνία.
Δεν ξέρω φίλε έχω προσπαθήσει κι εγώ 1-2 φορές δεν υπάρχει ανταπόκριση από τη χοντρή. Πρέπει να πας από κει να την πετύχεις σε κάνα κενό. Αν βγάλεις άκρη πες και σε μένα !!Μπορει καποιοσ να βοηθησει να "γνωρισω" τη μαρινα ?? ????Εχω ξαναγραψει την εμπειρια μου με την "υποδοχη" και απο κοντα και τηλεφωνικως.....
Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 232
- Like
- 91.232
- Πόντοι
- 42.528
Απ’ ότι ξέρω αυτό τον καιρό είναι σε διακοπέςΜπορει καποιοσ να βοηθησει να "γνωρισω" τη μαρινα ?? ????Εχω ξαναγραψει την εμπειρια μου με την "υποδοχη" και απο κοντα και τηλεφωνικως.....
Τks fr the info!Απ’ ότι ξέρω αυτό τον καιρό είναι σε διακοπές
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 46
- Like
- 34.331
- Πόντοι
- 11.096
Για νά μήν τά μπερδεύουμε υπάρχει ή Σοφία πού ήταν και παλιά στο μαγαζί Ρωσίδα καί υπάρχει καί ή Σόφι με τά τατουάζ εκ Ρουμανίας μεριά.
Αυτά....
Αυτά....
Από αυτο το Σάββατο θα δουλέψω κάθε μέρα ( Δευτέρα και Παρασκευή όσο καλοκαίρι θα κρατήσω για τα μπάνια μου ) και επειδή όλοι ξέρετε ότι πάντα αργω, καλύτερα μετά τίς δώδεκα κλείνετε ραντεβού με γνωστό τρόπο. Τηλεφωνήστε στο μαγαζί και Μαργαρίτα η Αλεξάνδρα θα σας τακτοποίησουν. Και ότι η Μαργαρίτα κάτι εχει μαζί μου είναι μύθος. Έχουμε πολύ καλή σχέση αφορά δουλειάς και θα χάρη να σας εξυπηρετήσει. Αυτά. Σας περιμένω. Φιλάκια.Πως μπορουμε να σε βρουμε?
Έχω μια ιδέα να σας ευχαριστήσω ακόμα πιο ποιοτικα. Μερικές ευχάριστες ανανεώσεις.
Τι άλλο.... Όποιος δεν ξέρει,κάνω φουλ και πότε δεν ζητιανευω εξστρα. Ευχαριστώ που δεν με αφήσατε να πέσω σε αυτό το επίπεδο που από μόνοι σάς κάνετε πάντα δωράκια. Σας αγαπάω και μου λείψατε.
Τι άλλο.... Όποιος δεν ξέρει,κάνω φουλ και πότε δεν ζητιανευω εξστρα. Ευχαριστώ που δεν με αφήσατε να πέσω σε αυτό το επίπεδο που από μόνοι σάς κάνετε πάντα δωράκια. Σας αγαπάω και μου λείψατε.
Έχω διαβασει εδώ τόσα πολλά....ουφφφ. σας παρακαλώ,που λέτε ότι έχει πέσει μαγαζί, φταίει υποδοχή και τλπ. Λάθος. Φταίνε μόνο κορίτσια για πολλούς λόγους. Μαγαζί και υποδοχή έχουν τόση μεγάλη καρδιά δίνοντας σε δύσκολους στιγμές ευκαιρίες σε κάθε παπάκι να γίνει κύκνο . Δυστυχώς από αυγό του κόρακα απριορι θα μεγαλώσει κόρακας.
Όμορφες στιγμές σε όλους. Φιλάκια από την Σοφία σάς
Όμορφες στιγμές σε όλους. Φιλάκια από την Σοφία σάς
Εγω δε καταλαβαινω κορακιστικα..αν καποιος καταλαβε..ας παρει..Πάρε τηλέφωνο και ο κόρακας θα σου απαντησει....
Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.517
- Πόντοι
- 4.646
Ο κόσμος το χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι!καλά μα πόσο ανεγκέφαλοι είστε κάποιοι...
η κοπέλα θα κάνει ότι γουστάρει και δεν θα σας δώσει λογαριασμό... ούτε θα βγάλει φιρμάνι
κι αν έκανε κάποτε ραντεβού έξω το έκανε διακριτικά, κι αν δεν κάνει πιά δικό της θέμα... δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξανακάνει αν δεν θέλει και κυρίως να το ανακοινώσει δημόσια...
Ας θυμηθούμε τι έκανε η Ζωή η Ουκρανέζα από το αδερφό μαγαζί. Μόλις έχτισε πελατολόγιο ξεκίνησε τα ραντεβού εκτός καταστήματος με όλο το μπαγιόκο να μπαίνει στην τσέπη της...

Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.517
- Πόντοι
- 4.646
Αχ αυτό το Γεωργιανό λουκούμι...λείπεις Τζεσσικα λείπεις... αααχ
Τσουρτσχέλα: όπως λέγεται στη γλώσσα της...

Είσαι σίγουρος ??Ο κόσμος το χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι!
Ας θυμηθούμε τι έκανε η Ζωή η Ουκρανέζα από το αδερφό μαγαζί. Μόλις έχτισε πελατολόγιο ξεκίνησε τα ραντεβού εκτός καταστήματος με όλο το μπαγιόκο να μπαίνει στην τσέπη της...![]()
Κάνει και τώρα ραντεβού ??
Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.517
- Πόντοι
- 4.646
Συγχαρητήρια για το πρώτο σου μυνήματα μετά από 5 χρόνια εγγραφής στο σάιτ, τύπε.Είσαι σίγουρος ??
Κάνει και τώρα ραντεβού ??

Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 13.457
- Πόντοι
- 3.936
Σοβαρά βρε ιππότη με το άσπρο άλογο; Όταν θέλουν να σε πετάξουν οι γκόμενες λένε το κλασικό μία= καμμία- αν θέλουν να σε τυλίξουν ρωτάνε από τον περιγυρο όλο το γενεαλογικό σου δέντρο μέχρι και 7 γενεές πίσω- επίσης τις ενδιαφέρει αν ήσουν γυναικάς πχ. κτλπ κτλπ. Και τώρα μια που εκδίδεται ή εκδιδοταν θα το παίξει αγία θα αποσιωπήσει το ένοχο παρελθόν για να κάνει οικογένεια; Δεν πάει έτσι -η κοινωνία δυστυχώς είναι σκληρή και κάθε ημέρα κρινομαστε μέσα σε αυτή βάση της συμπεριφοράς μας και των πεπραγμένων με ο' τι συνεπάγεται αυτό.καλά μα πόσο ανεγκέφαλοι είστε κάποιοι...
η κοπέλα θα κάνει ότι γουστάρει και δεν θα σας δώσει λογαριασμό... ούτε θα βγάλει φιρμάνι
κι αν έκανε κάποτε ραντεβού έξω το έκανε διακριτικά, κι αν δεν κάνει πιά δικό της θέμα... δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξανακάνει αν δεν θέλει και κυρίως να το ανακοινώσει δημόσια...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 200
- Εμφανίσεις
- 53K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις