Νέα

Συχνότητα σεξ παντρεμένων…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lostv
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 332
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.826
Πόντοι
16.235
Οι άλλοι 4 μάλλον δεν έχουν όρεξη ούτε για μαλακία :confused:
Πράγματι...όταν έρχονται σπιτι δεν είναι απλά κουρασμένοι αλλά και αντιμέτωποι με άλλους ανθρώπους που θέλουν να αρμεξουν την τσέπη τους...πως να έχουν όρεξη για σεξ;Αυτό μόνο σε άδειες και διακοπές...και με την προϋπόθεση να μην είναι μαζί τα παιδιά αλλιώς δουλειά δεν γίνεται η γίνεται ξεπετουα.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.904
Πόντοι
456
Και by the way γατάκια, άμα έχεις γερή δεξιά τσέπη, και γαμας και σε όλα ναι σου λένε….
Ξεχνάνε τα φεμινιστικά και όλα

Εδώ είσαι 100% σωστός.

Εαν είσαι φραγκάτος, μπορείς να την κερατώνεις και να κάνει τα στραβά μάτια, λέγοντας "ε έτσι είναι οι άντρες, κυνηγοί"

Φεμινισμοί και μαλακίες ισχύουν για τους φτωχούς

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.431
Πόντοι
6.255
Πόσο συχνά κάνετε σεξ με τη σύζυγο; Εγώ πλέον, μετά από 10 χρόνια γάμου, μία φορά στους 2 μήνες… Οι πίπες κόπηκαν από καιρό, αποφεύγει να λερωθεί με σπέρμα κλπ. Ενώ κάναμε πρωκτικό σε κάθε επαφή, πλέον δεν θέλει καν επαφή. Δε με πλησιάζει ποτέ αυτή, πάντα εγώ κάνω την πρώτη κίνηση. Υπάρχουν διαστήματα που περνάει και δίμηνο χωρίς σεξ. Δεν έχει άλλον αλλά δεν με έχει πλέον όρεξη. Αν δεν υπήρχαν παιδιά στη μέση θα την είχα σουτάρει αλλά την κρατάω μόνο γι αυτά…
Δεν έχει άλλον αλλά δεν με έχει πλέον όρεξη.

Ηλικία η κυρία?

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.266
Πόντοι
4.180
Οι παντρεμένοι με σεξουαλική ζωή τι δουλειά έχουν σε πορνοσάιτ με πουτάνες δεν έχω καταλάβει
Το ότι κάνεις σεξ εντος γαμου δε σημαινει οτι γουσταρεις κιολας. Μπορει να το βλεπουν σαν υποχρεωση.
Αλλα και καλο σεξ να κανουν, μπορει να κοιτανε σαιτ για ποικιλια, ή για διαφορα θεματα πλην ιεροδουλων

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.527
Πόντοι
206
Ο ασκητής είπε ότι 6 στους 10 παντρεμένους τον παίζουν καθημερινά κρυφά από τις γυναίκες τους!

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.645
Πόντοι
456
Ο ασκητής είπε ότι 6 στους 10 παντρεμένους τον παίζουν καθημερινά κρυφά από τις γυναίκες τους!
Οι άλλοι 4 το παίζουν φανερά μπροστά στη γυναίκα τους μιας και δεν τους κάθεται.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.826
Πόντοι
16.235
Το ότι κάνεις σεξ εντος γαμου δε σημαινει οτι γουσταρεις κιολας. Μπορει να το βλεπουν σαν υποχρεωση.
Αλλα και καλο σεξ να κανουν, μπορει να κοιτανε σαιτ για ποικιλια, ή για διαφορα θεματα πλην ιεροδουλων
Σαν την ποικιλία δεν έχει...μην λέμε χαζά.
Κλασικό το παράδειγμα με το φαγητό ..γίνεται να τρως το ιδιο κάθε μέρα;

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.527
Πόντοι
206
Οι άλλοι 4 το παίζουν φανερά μπροστά στη γυναίκα τους μιας και δεν τους κάθεται.
Εχω πετύχει τέτοιον τύπο σε swingers club, να πηγαίνει με τη γυναίκα του, να βλέπουν άλλους να κάνουν σεξ κι αυτός να το παίζει δίπλα της! Μια χαρά, cool χα χα

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
42.867
Πόντοι
19.795
Aκομα και αστακομακαροναδα να ειναι, ποτε-ποτε χρειαζεσαι και καμμια φασολαδα. Ετσι ελεγα παλια στην κωλογρια μου και με κυνηγουσε με την παντοφλα.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.826
Πόντοι
16.235

Aκομα και αστακομακαροναδα να ειναι, ποτε-ποτε χρειαζεσαι και καμμια φασολαδα. Ετσι ελεγα παλια στην κωλογρια μου και με κυνηγουσε με την παντοφλα.
Δηλαδή σου ετοίμαζε τόσο συχνά αστακομακαρονάδες και φιλέτα ώστε πεθυμησες φασολάδα και ρέγγα με ελιτσες;

cobalt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Like
1.100
Πόντοι
206
Πόσο συχνά κάνετε σεξ με τη σύζυγο; Εγώ πλέον, μετά από 10 χρόνια γάμου, μία φορά στους 2 μήνες… Οι πίπες κόπηκαν από καιρό, αποφεύγει να λερωθεί με σπέρμα κλπ. Ενώ κάναμε πρωκτικό σε κάθε επαφή, πλέον δεν θέλει καν επαφή. Δε με πλησιάζει ποτέ αυτή, πάντα εγώ κάνω την πρώτη κίνηση. Υπάρχουν διαστήματα που περνάει και δίμηνο χωρίς σεξ. Δεν έχει άλλον αλλά δεν με έχει πλέον όρεξη. Αν δεν υπήρχαν παιδιά στη μέση θα την είχα σουτάρει αλλά την κρατάω μόνο γι αυτά…
Τα ίδια φίλε... Δεν αποτελείς εξαίρεση

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
1.776
Πόντοι
201
Κι εσύ ρε φίλε με γαμάτη ερωτική και συντροφική ζωή τι δουλειά έχεις σε πορνοσάιτ με πουτάνες; Μας δουλεύετε;
Και ποιος σου είπε εσένα ότι είναι γαμάτη η ερωτική ζωή ρε φίλε; Ή ότι είναι αρκετό το σεξ για μένα;! Ψοφάτε για μανούρα κάποιοι..

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.266
Πόντοι
4.180
Τα ίδια φίλε... Δεν αποτελείς εξαίρεση
Το θέμα είναι τί επιλογές έχει ο σύζυγος
1. να παρεις διαζυγιο? την ΓΑΜΗΣΕΣ.Νομιζω δε χρειαζεται να επεκταθω..
2. να βρεις γκομενακι? δυσκολο, χρονοβορο, προβληματικο, και αν σε βρει η γυναικα σου, και θελει, την ΓΑΜΗΣΕΣ
3. να τον παιζεις με καμια τσοντα? τραγικο, αλλα αν σε βρει, δεν την γαμησες καθως της πετας ''ας μου καθοσουν''.

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.255
Πόντοι
456
Πράγματι...όταν έρχονται σπιτι δεν είναι απλά κουρασμένοι αλλά και αντιμέτωποι με άλλους ανθρώπους που θέλουν να αρμεξουν την τσέπη τους...πως να έχουν όρεξη για σεξ;Αυτό μόνο σε άδειες και διακοπές...και με την προϋπόθεση να μην είναι μαζί τα παιδιά αλλιώς δουλειά δεν γίνεται η γίνεται ξεπετουα.
Καλά, να γυρνάς στο σπίτι κομμάτια και να μην σου μαγειρεύει τίποτα αυτό παραπάει. Καλύτερα μόνος, ετοιμάζω φαγητό από το βράδυ και τρώω ήσυχα χωρίς μαλακισμένες ερωτήσεις

akosdi

Ανώτατος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Κριτικές
77
Like
10.117
Πόντοι
13.970
Οι παντρεμένοι με σεξουαλική ζωή τι δουλειά έχουν σε πορνοσάιτ με πουτάνες δεν έχω καταλάβει
Και σεξ με την γυναίκα μας που είναι καύλα κάνουμε, και γκόμενες έχουμε, και εσκορτάκια γαμάμε. Όσο μπορούμε, γιατί δεν ξέρουμε για πόσο θα μπορούμε

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
28
Like
9.489
Πόντοι
7.095
Το θέμα είναι τί επιλογές έχει ο σύζυγος
1. να παρεις διαζυγιο? την ΓΑΜΗΣΕΣ.Νομιζω δε χρειαζεται να επεκταθω..
2. να βρεις γκομενακι? δυσκολο, χρονοβορο, προβληματικο, και αν σε βρει η γυναικα σου, και θελει, την ΓΑΜΗΣΕΣ
3. να τον παιζεις με καμια τσοντα? τραγικο, αλλα αν σε βρει, δεν την γαμησες καθως της πετας ''ας μου καθοσουν''.
4. Οπότε έχεις καύλες πας σε ένα σπιτάκι η σε ένα hotel και μετά σπίτι και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
28
Like
9.489
Πόντοι
7.095
  • Χαχα
Αντιδράσεις: j 1973