Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Μηνύματα
791
Like
478
Πόντοι
26
συμφωνω...απλα μια διαπιστωση εκανα.... λεω δεν ειναι δυνατο αυτο που μου προσφερουν εκει να αξιζει 8.... και ρωτησα αν αυτοι που εγραψαν διθυραμβους ειανι τυφλοι ή αγαμηδες??? γιατι μονο ετσι εξηγουνται οι διθυραμβοι...!!!
 :2funny: να σαι καλά ρε εσυ αδερφέ , μα το θεό με πιάσανε τα γέλια , και οδηγώ . Τι να πω τώρα , κάθε ένας κρίνει και βαθμολογεί  βάση της ικανότητας αντιλήψεις που διαθέτει και αποτελέσματος !!!
 

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Μηνύματα
791
Like
478
Πόντοι
26
Αδελφέ γενικά αν εξαιρτέσεις 1-2 περιπτώσεις το χετε ρίξει το επίπεδο
Δεν αντιλέγω , υπάρχουν ορισμένες κοπέλες που δεν ανταποκρίνεται στις απαίτησης του καταστήματος , γι αυτό η Ζανα δεν μπορεί να κάνει κάτι , και γι αυτό υπάρχουν επιλογές . Θα το συνιστούσα στους φίλους πριν περάσουν στο δωμάτιο με μια κοπέλα , να υπάρχει συζήτηση και να συμφωνήσουν στα περετερων  . Δεν κάνουν όλες το ίδιο πρόγραμμμα .
Παντός το μισάωρο , στα 60 ευρώ , η Ζανα δεν νομίζω να το καταργήσει σε αυτή τη περίοδο χρήσης που ζούμε , όσο κίνηση να έχει το κατάστημα . Ο νοών νοείτω ;)
 

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Μηνύματα
334
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
γενικα το επιπεδο του καταστηματος εχει πεσει πααααρα πολυ μεσα σε 3 χρονια. Εχει ανεβει παρα πολυ απο αποψη εγκαταστασεων, αλλα οι κορασιδες εχουν πεσει τοσο απο εμφανιση , οσο και απο ποιοτητα υπηρεσιων
 

LEON79

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Μηνύματα
40
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
0
Καταιγισμος αρνητικων κριτικων. Τυχαιο δεν νομιζω. Μαλλον προμελετημενο

Μεχρι και οτι η Ζαννα χαιδευει στο μασαζ της!!!!!!!!!!!!!!!

Βεβαια ορισμενες κριιτκες για Νικολ μπορει να αποδιδουν τα γεγονοτα, δεν εχω προσωπικη αποψη αλλα εχει πολλες αρνητικες κριτικες η συγκεκριμενη.

Εγω εχω επισκεφθει το καταστημα 7-8 φορες. Παντα εφυγα ικανοποιημενος, βεβαια μελετουσα τις κριτικες και πηγαινα στοχευμενα. 
 

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Μηνύματα
15.576
Κριτικές
190
Like
48.342
Πόντοι
41.443
ειπαμε το μαγαζι εχει καταντησει τελικα fastfood κι εγω πηγαινα παλιοτερα (εχω γραψει και καλες κριτικες)αλλα απο τοτε που αρχισαν τα μουτσουτσουνια εριξα μαυρη πετρα. ενα χρονο εχω να πατησω κι ουτε προκειται ξανα.
 

Συνημμένα

  • κατάλογος    1.jpg
    κατάλογος 1.jpg
    12,2 KB · Εμφανίσεις: 14
  • κατάλογος.jpg
    κατάλογος.jpg
    9,6 KB · Εμφανίσεις: 13
Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
συμφωνω...απλα μια διαπιστωση εκανα.... λεω δεν ειναι δυνατο αυτο που μου προσφερουν εκει να αξιζει 8.... και ρωτησα αν αυτοι που εγραψαν διθυραμβους ειανι τυφλοι ή αγαμηδες??? γιατι μονο ετσι εξηγουνται οι διθυραμβοι...!!!
Φίλε μου μην τα ισοπεδώνεις όλα! Κι εγώ έχω γράψει αρνητικές κρητικές για κοπέλες εκεί, αλλά δεν μπορείς να ξεχνάς ότι πρόκειται για τον καλύτερο χώρο και με τη μεγαλύτερη ποικιλια γυναικών στην Αθήνα. Εγώ πηγαίνω σπάνια, γιατί δεν μένω Αθήνα, αλλά το μαγαζί αυτό έχει ξεφύγει πολύ από τα υπόλοιπα. Αντίστοιχο δεν έχω δει σε όλη την Ελλάδα και το έχω συγκρίνει με μικρά FKK της Ευρώπης. Και σε πληροφορώ δεν είμαι αγάμης στα 50 μου, έχω πηδήξει σε όλη την Ευρώπη σε ιδρύματα και έχω άποψη. 
 

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Μηνύματα
1.403
Κριτικές
107
Like
7.865
Πόντοι
6.585
Αγαπημένε μου Windows,

το ότι το μαγαζί σε επιπεδο εγκαταστάσεων είναι το κορυφαίο ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ .. Έχει κάνει την διαφορά, είναι γεγονός και μην αναμασάμε τα λόγια μας.

Την διαφορά όμως την κάνουν οι ανθρώποι..

Επίσης όσο ανεβαίνεις στην κορυφή, είναι λογικό να έχεις κριτική κ περισσότερο ανταγωνισμό. Αυτό όμως (πίστεψέ με) θα σε κάνει ακόμη καλύτερο.

Όταν όμως έχεις "καθαρά αυτιά" & πέρνεις το μήνυμα. Όταν όμως "ευχαριστείς για την δυσφίμηση" τότε έχεις ημερομηνία λήξης ..
Γιατί δεν έχεις καλοπροαίρετη διάθεση να δεχτείς μια κριτική ή ένα παράπονο ενός πελάτη..

Μαγαζιά κ επιχειρήσης που κρατήθηκαν χρόνια, κρατήθηκαν γιατί πάντα προσπαθούσαν να γίνουν καλύτερα κ να εξελιχθούν για κοινό καλό (πελάτη κ επιχειρηματία ..)

Το μόνο που διαβάζω από εσένα εδώ κ 2 χρόνια (για μένα προσωπικά μιλάω), είναι ότι "πάντα πέρνετε τα μηνύματα κ τις υποδείξεις" και ότι "η Ζάνα ξέρει τι πρέπει να κάνει κ θα το κάνει" .. Αυτό το μοτό, πλέον έχει κουράσει ..

Σε πληροφορώ λοιπόν ότι εδώ κ 2 χρόνια που το λες (σαν να το έχεις έτοιμο από copy paste), οι κριτικές παραπόνων αυξάνονται κ τώρα τελευταία βλέπουμε ψιλοπαραπονάκια κ στο φόρουμ .. Μήπως λοιπόν να εστιάσεις καλύτερα όντως στο ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ και οι χαρακτηρισμοί "fast food" ακούγονται ολοένα και περισσότερο ?

Εκτός και αν θεωρείς ότι δέχεσαι στοχευμένη επίθεση από τους ανταγωνιστές σου .. Αν ψάξεις όμως λίγο καλύτερα, θα δεις ότι οι περισσότερες κριτικές είναι από έμπειρα μέλη .. όχι από μέλοι φαντομάδες της χτεσινής ή της εβδομαδιαίας εγγραφής ..

Όταν για παράδειγμα ένα από τα "βαριά χαρτιά" του μαγαζιού σου, σου λέει ότι αν καθυστερήσει στο χρόνο στο δωμάτιο θα "πληρώσει από την τσέπη της" ... τότε σου φταίνε οι κακόβουλοι κ υστερόβουλοι ανταγωνιστές σου ?

Είναι λογικό όταν είσαι στην κορυφή να προκαλείς τον επιχειρηματικό "φθόνο" .. Πρέπει να ξέρεις όμως να μπορεσεις να κρατηθείς εκεί στα ψηλά .. Όχι με ειρωνείες κ με γέλια στις απόψεις των πελατών ..

Αυτοί σε άνδρωσαν.. Η αντίθετη άποψη είναι λογικό να υπάρχει, είναι υγεία και αφορμή για εξέλιξη, η έπαρση όμως οδηγεί σε αλαζονεία ..

Και επειδή από θέμα εγκαταστάσεων είσαι κορυφή, αλλά και επειδή όπως σου είπα οι άνθρωποι είναι αυτοί που κάνουν την διαφορά, απλά και αθόρυβα ψάξου ..

Αν θες να συνεχίσεις για μια ακόμη 5ετια να κάνεις την διαφορά κ να είσαι market leader, δες σοβαρά τι πρεπει να κάνεις ..

Ανανέωση προσωπικού ? Ίσως ..
Μήπως "τα βαριά χαρτιά" του μαγαζιού να αξιοποιηθούν καλύτερα ώστε πλέον να μην "καίγονται" ?
Συμβιβασμός με την προσωπικότητα του καθενός ?
Συμβιβασμός με τις "απαιτήσεις" κ το ύφος της εποχής ?
Μήπως λιγότερη έπαρση ?
Μήπως να ρίξεις "λίγο νερό στο κρασί σου" κ στις απαιτήσεις σου για προσδοκώμενα κέρδη ?

Επιχείρηση είσαι (συμφωνώ, πρέπει να έχεις κέρδος) αλλά εδώ και καιρό, βγαίνει μια εικόνα στον κόσμο ότι κάθε λεπτό της ώρας αν χαθεί, ήρθε η συντέλεια του κόσμου .. (Σε καμία περίπτωση δεν σου υποδεικνύω να μειώσεις τιμές, αναφέρομαι στο ότι εδώ και καιρό, το χρονόμετρό σας, είναι αρκετά αυστηρό ...)

ΟΚ, ας χαθεί μέσα στην ημέρα και μια συνεδρία, αν δεν αδειάζει ένα δωμάτιο την ώρα που θα έπρεπε κανονικά να αδειάσει, οι συνεδρίες που θα χαθούν στο μέλλον από τον δυσαρεστημένο πελάτη, δεν περνάνε από το μυαλό σου ?

Εμένα θα με τιμούσε πολύ αν κάποιος πελάτης ασχολούνταν καλοπροαίρετα μαζί μου, αφιερώνοντας λίγο χρόνο και να μου έγραφε τα σχόλια του κ τις παρατηρήσεις τους .. Γιατί γνωρίζεις ότι ελάχιστοι θα έμπαιναν στον κόπο ..

Φυσικά και ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του. Δεν σου αρέσει (όπως σωστά λες), δεν περνάς. Κανένας δεν είναι αναγκασμένος να κάνει κάτι με την βια .. Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν κ αλλού πορτοκαλιές ..

Περάσαμε (κάποτε) όλοι ωραίες στιγμές, μαζί σας ..Στην ζωή όμως υπάρχει εξέλιξη και πρέπει και εσείς με καθαρό μυαλό να την ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΤΕ κ να την ακολουθήσετε ..

Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και φυσικά (προκαταβολικά) στέλνω τις ευχές μου στην Ζάνα για τα επερχόμενα Γενέθλιά της !!
 

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Μηνύματα
791
Like
478
Πόντοι
26
Φίλε μου sakarvats
Πρώτων χαίρομαι πραγματικά για τη συζήτηση ουσίας που κάνουμε !
Ποτέ εγώ δεν ήρθα σε αντιπαράθεση για της κριτικές που ανέβασαν φίλοι στη σελίδα της Όασης , και ποτέ δεν θα το κάνω . Είσαι ο τρίτος φίλος που συνομιλούμε στα χρόνια αυτά .

Είναι αυτονόητο ότι οι φίλοι του καταστήματος έχουν γνώμη θα  κριτικάρουν  και εγώ είμαι ο τελευταίος που θα κρίνει την άποψη τους !

Οι συμβουλές σου ειναι η πολιτική του καταστήματος !

Ανανέωση προσωπικού , γίνεται σταδιακά . Η Ζανα δεν μπορεί να στείλει σπίτι κοπέλες που αποδίδουν . Αυτές που δεν ανταποκρίνεται και δεν έχουν απόκτηση κάποια πελατεία , φεύγουν με τη θέληση τους .

Τα βαριά χαρτιά του καταστήματος είναι αυτές που έχουν την επαφή με το κόσμο (πόρτα )άρα με κατα κάποιο τροπο είναι στο χέρι τους , και αυτό που κάνουν το κάνουν καλά , ( το λένε όλοι σχεδόν )

Ο πελάτης νιώθει την άνεση τη καθαριότητα , την επαφή με το κατάστημα , άρα νομίζω κάπου δεν υπάρχει θέμα προσωπικότητας ( εδώ η Ζανα το χειμώνα τους έκανε ντίρλα στα τσίπουρα και α ρακια )

Όσο για τη κατάσταση που ζούμε , δεν χρεώνει κάτι παραπανο από τα αλλά καταστήματα του είδος . Και γι αυτό υπάρχει το μισάωρο , γι αυτους που αδυνατούν να διαθέτουν πάνω από 60 ευρώ , και πίστεψε με είναι αρκετοί .

Και επίσης όταν πληρώνεις goodys δεν μπορεί να έχεις Gourmet. Όταν πας σε ένα κατάστημα και πληρώνεις μισό μπουκάλι δεν μπορεί να απαίτησης ολόκληρο , εκτός και αν το πληρώνεις . Με κατα κάποιο τροπο έτσι λειτουργεί .
Εντάξει υπάρχουν φίλοι που χαλιουνται , με τα κορίτσια , με την αναμονή , με τη Ζανα επειδή την έχουν φίλη χρόνια ( όπως εσυ παράδειγμα ) Καλοπροαίρετα όλα ξεπερνιούνται , αρχή να υπάρχει κουβεντούλα . Όλοι οι συναγωνιστές γυρίζουν σε όλα τα παρόμοια κατάστημα , άρα και γνώση έχουν , και χρήση !
:) εγώ προσωπικά , αν το θέλησης κι εσυ , σε ένα προσωπικό μήνυμα θα θα θελα να μάθω το λόγω που δεν πας πια στη Ζανα

Σε ευχαριστώ για τη κουβεντούλα που είχαμε !!!





 

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Μηνύματα
2.635
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Έχω γράψει και παλαιότερα ότι έχω σταματήσει να πηγαίνω στο μαγαζί αυτό, εκτός από μια - δύο φορές το χρόνο. Ο λόγος που σταμάτησα είναι ότι σταμάτησε να είναι ένα κλασικό μασατζίδικο και έγινε θα έλεγα κάτι μεταξύ στούντιο και λίγο μασατζίδικο. Αφού λοιπόν δεν πάω ποτέ σε στούντιο και μπουρδέλα, είναι φυσικό να κόψω και από εδώ. Από ότι διάβασα πιο πάνω, αυτή η βιασύνη λοιπόν που υπάρχει σε όλα εκεί μέσα δεν προέρχεται από τις κοπέλες αλλά από την πίεση της επιχείρησης. Όταν τα μαγαζιά αυτά δεν έχουν πολύ δουλειά, η αύξηση του κέρδους αναμένεται από την αύξηση της πελατείας. Όταν όμως στις ώρες αιχμής τα δωμάτια είναι φουλ, η αύξηση του κέρδους αρχίζει και αναμένεται από την αυστηρή τήρηση των ωραρίων, ή από την πίεση στις κοπέλες να συντομεύουν την εκσπερμάτωση με διακριτικότητα των πελατών για να συντομεύει ο χρόνος. Αυτό όμως οι έμπειροι πελάτες το καταλαβαίνουν. Αν η επιχείρηση θέλει περισσότερα κέρδη, ας επεκταθεί και σε άλλο χώρο οπότε να εκμεταλλεύεται περισσότερα δωμάτια. Αντ΄αυτού ο αγαπητός Windows ο οποίος κάποτε αν θυμάμαι καλά είχε δηλώσει ότι απλώς είναι ένας φίλος που παρεμβαίνει κάποτε κάποτε, αναγκάζεται να παρεμβαίνει συνέχεια (άρα μάλλον είναι τουλάχιστον συνεταίρος) για να κάνει τι?  Να αλλάξει γνώμη στον έμπειρο πελάτη που παραπονείται ή να μην χάσει κάποιους υποτιθέμενους καινούργιους οι οποίοι διαβάζοντας τα παράπονα  θα πάνε αλλού? Για μένα η λύση είναι να επανέλθουν οι συνθήκες στην εποχή που έβλεπες κάθε φορά που πήγαινες τη Ζάνα να κουμαντάρει (τις δύο τελευταίες φορές που πήγα τον τελευταίο χρόνο δεν είδα τη Ζάνα) το μαγαζί. Να δοθούν τα περιθώρια στις κοπέλες να λειτουργούν με γνώμονα τον πελάτη (πολλοί είναι χρόνια πελάτες) και να επιχειρηθεί η αύξηση του κέρδους με κάποιες προσφορές για τις ώρες που δεν είναι αιχμής.
Όπως βλέπεις αγαπητέ Windows αφιέρωσα τόσο χρόνο γιατί το μαγαζί αυτό είναι ιστορικό και από τα πρωτοπόρα στο χώρο, όλοι οι παλιοί το ψιλοέχουμε χτίσει με την καλή έννοια και ενδιαφερόμαστε πραγματικά.
Σόρυ για το μήκος του ποστ.  
 

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Μηνύματα
3.100
Κριτικές
8
Like
162
Πόντοι
16
Οι εποχες που μπαιναμε στο  κουζινακι με τα κοριτσια ή στο μπανιο για να περασει εξω ο συναγωνιστης κα γελαγαμε , πέρασαν. Ο νεος χώρος ειναι παρα πολυ ωραίος αλλά η όλη ταχυτητα στις κινησεις έχει σαν αποτέλεσμα να μου φέρει νευρικότητα αντι να με χαλαρώσει. Για αυτο το λογο εχω να περασω περιπου ενα χρόνο. Προφανως το μαγαζι δεν θα καταστραφει επειδη εχασε 10-20 συνεδριες δικές μου. Οι συναδελφοι σακαρβατς και Ντανυ223 με καλυψαν απολυτα. Μονο που μου λειπουν τα μασαζοκρέβατα του. Απο τα πιο άνετα και στέρεα.  :grin:
 

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Μηνύματα
2.635
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Το μαγαζί σαν χώρος είναι στα 2-3 τοπ!!!!!!
 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
3.273
Κριτικές
104
Like
2.751
Πόντοι
7.016
...
Όσο για τη κατάσταση που ζούμε , δεν χρεώνει κάτι παραπανο από τα αλλά καταστήματα του είδος . Και γι αυτό υπάρχει το μισάωρο , γι αυτους που αδυνατούν να διαθέτουν πάνω από 60 ευρώ , και πίστεψε με είναι αρκετοί .
...
Ίσως δεν έχετε υπόψη σας, ότι το μεροκάματο στην οικοδομή (λιοπύρι, παγωνιά, σκαλωσιά, λάσπες, κτλ) είναι 30 ευρώ οι 7 ώρες.
 

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Μηνύματα
966
Like
838
Πόντοι
86
Όσο για τη κατάσταση που ζούμε , δεν χρεώνει κάτι παραπανο από τα αλλά καταστήματα του είδος . Και γι αυτό υπάρχει το μισάωρο , γι αυτους που αδυνατούν να διαθέτουν πάνω από 60 ευρώ , και πίστεψε με είναι αρκετοί .

αυτό είναι μαρκετίστικο κόλπο, τα κορίτσια, σού δείχνουν πολύ καθαρά ότι δεν θέλουν να πάρεις μισάωρο.
 

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Μηνύματα
15.576
Κριτικές
190
Like
48.342
Πόντοι
41.443
Όσο για τη κατάσταση που ζούμε , δεν χρεώνει κάτι παραπανο από τα αλλά καταστήματα του είδος . Και γι αυτό υπάρχει το μισάωρο , γι αυτους που αδυνατούν να διαθέτουν πάνω από 60 ευρώ , και πίστεψε με είναι αρκετοί .

Ίσως δεν έχετε υπόψη σας, ότι το μεροκάματο στην οικοδομή (λιοπύρι, παγωνιά, σκαλωσιά, λάσπες, κτλ) είναι 30 ευρώ οι 7 ώρες.


ισως ακομα να μην εχουν υποψιν τους (χλωμο το βλεπω) οτι σε πολλα μαγαζια τοπ προγραμμα των 80 ευρω ειναι με δυο εκτονωσεις και σε κανα δυο με 60 ευρω εχεις δυο εκτονωσεις σε 45λεπτα προγραμματα παντα και 1 ωρας αν προκειται για 80 ευρω.(τα αναφερω αν χρειαστει)και με πολυ καλες κοπελλες παντα.
εδω θελουν 100σταριες + βαλε και γενικα επικρατει το οπου σε πιασουν.
 

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Μηνύματα
2.635
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Και άλλη απογοητευτική κριτική στην αρχική σελίδα για το εν λόγω. Φίλε παραθυρά, μήπως πράγματι πρέπει να αλλάξει κάτι...
 

Infected_Mushroom

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Μηνύματα
187
Κριτικές
8
Like
63
Πόντοι
1
Αγαπητοί μου συναγωνιστές , το τιμάω το μαγαζί 2-3 χρόνια τώρα , και την τελευταία φορά που πήγα (με την Νικολ γαμω το γφελέκι μου... :headbang: :headbang:) , η παρέλαση ΔΕΝ ήτανε κάτι το αξιόλογο...μέτριες κοπέλες !

Προσέχτε όμως κάτι .... Τα παλιά χαρτιά όπως Ρανια , σε ξεπετάνε επειδή ΕΣΕΙΣ/ΕΜΕΙΣ το επιτρέψαμε.....Θυμαμαι που πήγα μια φορά , και ήθελα την Λια...Μου λέει , τώρα μπαίνω με πελάτη....Παιδιά πραγματικά , στο 10λεπτο είχε βγει...


Μα καλά λέω , τι στου πουτσο , μασάζ δεν του έκανε? Έχυσε αυτός στο πεντάλεπτο? Τι παίχτηκε? :S :S  :think: :think:

Ξαναλέω , πληρώνουμε για μια περιποίηση , και πληρώνουμε πολλά γι ααυτή την εποχή ! ΜΗΝ είστε μουνοδουλοι και καληνυχτάκηδες ! 80 Ευρώ σημαίνει 1 ώρα , οπότε μισή ώρα τουλάχιστον μασάζ , και μετά b2b και μετά αγώνας!
ΜΗΝ δέχεστε ξεπέτες! Μην δίνετε παραπάνω λεφτά....
Να στείλουμε ένα αίτημα στην Ζάνα να κάνει προσφορές!

Δυστυχώς , εδώ και 1.5 μήνες λείπει η Ζάνα, θα γυρίσει τέλος Οκτώβρη...Και ελλείψει Ζάνας , τα πράγματα ξεφεύγουν.

Οταν γυρίσει , εκτός ότι θα διαβάσει όλες τις κριτικές , και θα στείλει σπιτάκι τους μερικές , θα βάλει και μια τάξη !

Οταν ξαναπάτε , εάν γίνουνε τίποτε μαλακίες στο δωμάτιο (ξενέρωτη κοπέλα , κακή υπηρεσία , σας έσπασε τα @@ , ζητησε λεφτά κλπ κλπ ) ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ ΣΤΗΝ ΖΑΝΑ!

Εμεις ελεχγουμε το παιχνίδι , ο πελάτης ορίζει την αγορά , όχι η αγορά τον πελάτη !
Καταλάβετε την δύναμή σας , και με ευγένεια εκφράστε τα παράπονά σας !

Διαβάστε κριτικές και πηγαίντε διαβασμένοι ! Πείτε το στην μάπα στην άλλη , πχ. Ράνια , όταν περάσει στην παρέλαση :" A , για σένα έχω ακούσει πολύ άσχημα λόγια........"

Η κάθε χυσοντουλάπα την είδε πορνοστάρ ναούμε , σαν να μας κάνει χάρη που την πληρώνουμε να πάει μαζί μας ....Μπουκοτάζ να μην έχει να αγοράσει ούτε ταμπόν !

ΣΤα διάλα τα πα και ξεθύμανα! :rockon: :rockon:

ΥΓ : Υπάρχουνε ακόμα επιλογές σε αυτό το μαγαζί , που είναι ΚΑΙ καλές , και σταθερές στο τι προσφέρουνε και στην ποιότητα αυτών που προσφέρουνε!
 

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Μηνύματα
2.635
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Αγαπητοί μου συναγωνιστές , το τιμάω το μαγαζί 2-3 χρόνια τώρα , και την τελευταία φορά που πήγα (με την Νικολ γαμω το γφελέκι μου... :headbang: :headbang:) , η παρέλαση ΔΕΝ ήτανε κάτι το αξιόλογο...μέτριες κοπέλες !

Προσέχτε όμως κάτι .... Τα παλιά χαρτιά όπως Ρανια , σε ξεπετάνε επειδή ΕΣΕΙΣ/ΕΜΕΙΣ το επιτρέψαμε.....Θυμαμαι που πήγα μια φορά , και ήθελα την Λια...Μου λέει , τώρα μπαίνω με πελάτη....Παιδιά πραγματικά , στο 10λεπτο είχε βγει...


Μα καλά λέω , τι στου πουτσο , μασάζ δεν του έκανε? Έχυσε αυτός στο πεντάλεπτο? Τι παίχτηκε? :S :S  :think: :think:

Ξαναλέω , πληρώνουμε για μια περιποίηση , και πληρώνουμε πολλά γι ααυτή την εποχή ! ΜΗΝ είστε μουνοδουλοι και καληνυχτάκηδες ! 80 Ευρώ σημαίνει 1 ώρα , οπότε μισή ώρα τουλάχιστον μασάζ , και μετά b2b και μετά αγώνας!
ΜΗΝ δέχεστε ξεπέτες! Μην δίνετε παραπάνω λεφτά....
Να στείλουμε ένα αίτημα στην Ζάνα να κάνει προσφορές!

Δυστυχώς , εδώ και 1.5 μήνες λείπει η Ζάνα, θα γυρίσει τέλος Οκτώβρη...Και ελλείψει Ζάνας , τα πράγματα ξεφεύγουν.

Οταν γυρίσει , εκτός ότι θα διαβάσει όλες τις κριτικές , και θα στείλει σπιτάκι τους μερικές , θα βάλει και μια τάξη !

Οταν ξαναπάτε , εάν γίνουνε τίποτε μαλακίες στο δωμάτιο (ξενέρωτη κοπέλα , κακή υπηρεσία , σας έσπασε τα @@ , ζητησε λεφτά κλπ κλπ ) ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ ΣΤΗΝ ΖΑΝΑ!

Εμεις ελεχγουμε το παιχνίδι , ο πελάτης ορίζει την αγορά , όχι η αγορά τον πελάτη !
Καταλάβετε την δύναμή σας , και με ευγένεια εκφράστε τα παράπονά σας !

Διαβάστε κριτικές και πηγαίντε διαβασμένοι ! Πείτε το στην μάπα στην άλλη , πχ. Ράνια , όταν περάσει στην παρέλαση :" A , για σένα έχω ακούσει πολύ άσχημα λόγια........"

Η κάθε χυσοντουλάπα την είδε πορνοστάρ ναούμε , σαν να μας κάνει χάρη που την πληρώνουμε να πάει μαζί μας ....Μπουκοτάζ να μην έχει να αγοράσει ούτε ταμπόν !

ΣΤα διάλα τα πα και ξεθύμανα! :rockon: :rockon:

ΥΓ : Υπάρχουνε ακόμα επιλογές σε αυτό το μαγαζί , που είναι ΚΑΙ καλές , και σταθερές στο τι προσφέρουνε και στην ποιότητα αυτών που προσφέρουνε!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Να είσαι καλά. Με έκανες και γέλασα
 

Infected_Mushroom

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Μηνύματα
187
Κριτικές
8
Like
63
Πόντοι
1
Μην γελάς καθόλου.....αν έρθει η Ζανα , θα τις βάλει σε τάξη!

Μην σου πω ότι στην πασαρέλα θα έρχονται με βήμα στρατιωτικό


Βέβαια , απο την άλλη , μπορεί να είναι ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΕΣ να ξεπετάνε , γιατί δεν προλαβάινουνε , και για περισσότερο χρήμα.

Σε αυτή την περίπτωση , θα καταντήσει σαν την Μαρνης 28 , και θα βγουνε στην Στουρνάρη με κουδούνα και το πράμα τους έξω μπας και ανεβεί πελάτης.....


Και ένα μασαζοκρέβατο έξω απο το Πολυτεχνείο , και ένα stand : "Με κάθε δύο εκτονώσεις δώροεπιταγή 50 Ευρώ για το Πλαίσιο" :2funny: :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.saveandwin.gr/wp-content/uploads/2012/10/diagonismos-dwrean-doroepitagi-apo-to-plaisio-saveandwin.gr_-526x460.jpg[/img[/URL]]

Για να μην σου πώ ότι θα τριγυρνάνε στην παραλία το καλοκαίρι , όπως οι Κινέζες για να σου κάνουνε μασάζ !!!!

[img]http://[URL unfurl="true"]www.naxosnow.gr/wp-content/uploads/2012/06/fa69481c13edac545d331d58675005b6-437x350.jpg[/img[/URL]]



Δίνουμε τα λεφτά μας , φάγανε καλά , λάδωσε το αντεράκι τους στην Ελλάδα απο τα κωλοχώρια της Αλβανίας και της Μολδαβίας που τον χειμώνα μπαίνανε στην στάνη για να ζεσταθούνε και τώρα μας
το παίζουνε και κάποιες?
Στα διαλα ρε
[MEDIA=youtube]ARdl-gkRGJE[/MEDIA]
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom