Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.013
- Πόντοι
- 6.536
Oui,mon general!!!!Είπα ότι δεν το ακούμπησα...
Τu as compris?
Tην καλημέρα μου Μαρκήσιε!![]()
Oui,mon general!!!!Είπα ότι δεν το ακούμπησα...
Τu as compris?
Tην καλημέρα μου Μαρκήσιε!![]()
Oui,mon general!!!!
![]()

Καλημέρα Χρηστάρα!Καλημερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της Γης
Πω Πω ενα κουπονι που εχει σημερα
ενταξει ψιλονισταζω αλλα μην τα θελουμε και ολα δικα μαςεχω εναν φιλαρακι παιδια κατι ασχετο τωρα
πολυ κουβαρντα κερναει καφε καθε 20 χρονια τωρα σε 5 χρονια θα κερασει παλι α τον μπαγασα
μολις εφαγα χαλβα με ψωμι για πρωινο
Ειδα μια τον καιρο εχθες και λεει την επομενη εβδομαδα βροχες κρυο κτλ γιαυτο εχθες παρηγγειλα βιταμινη d3 αχχχ τεσπα γκαις εφυγα παω για νες γλυκο αντου ταλερ
![]()
ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙ, ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΖΑ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΤΟ ΠΡΟΠΑΤΖΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΛΕΞΑ.Καλησπερα στο Καλυτερο σαιτ και θρεντ του ΠλανητηΚαλημέρα Χρηστάρα!
Ελαφρύ πρωινό σημερις.
Έφαγες γερά για βράδυ;
Βραδυ οχι ποτε πολυ φαγητο μονο πρωι η μεσημερι βασικα θελει μετρο σε λεει ο οργανισμος ποτε χορτασες εκει πρεπει να σταματας
Στο καλύτερο σάιτ του Γαλαξία μας!! Μη σου πω και του απείρου ΣύμπαντοςΚαλησπερα στο Καλυτερο σαιτ και θρεντ του ΠλανητηΒραδυ οχι ποτε πολυ φαγητο μονο πρωι η μεσημερι βασικα θελει μετρο σε λεει ο οργανισμος ποτε χορτασες εκει πρεπει να σταματας
Οχαλβας εχει πολλες θερμιδες μην τον υποτιμας
![]()

Τι να πεις
Κρυο τι να πεις αυτα εχει η ζωηαδελφέΚαλημερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της ΓηςΤι να πεις
πειναω θα φτιαξω εχω μπακετα ψωμι θα βαλω μαγιονεζα λαιτ 3-4 φετες σαλαμι αερος 1 αυγο κομενο στην μεση 1 φετα κασερι γκουντα ολλανδιας και θα το πατησω στην τοστιερα θα παρω μετα 1 πολυβιταμινη 1 βιταμινη c και θα βγω να παρω πορτοκαλια κανα 10αρια θα φαω ενα στο καπακι και θα καθησω να πιω μμμ τι τραβαει σημερα τι τραβαει εναν νες γλυκο με λιγο γαλα κανοντας ματι τις γκομενες που θα περνανε απο τον δρομο μισο να δω λιγο εξωτερικη θερμοκρασια τωρα εχει 11 βαθμους
Κρυο τι να πεις αυτα εχει η ζωη
![]()

τα τσιμπησα οταν τα εγραψες (τα διασταυρωσα δηλαδη), η πρεστον ηδη στην τσεπη απτο 26' 2-0Ας αρχίσουμε ποντάροντας μια δυάδα - την έβαλα σύστημα 1/2 αν και ΔΕΝ συμφέρει λόγω των συγκεκριμένων αποδόσεων - αλλά βάζω ΜΕΓΑΛΟ πολλαπλασιαστή - οπότε και το ένα να περάσει - ΔΕΝ θα χάσω όλο το κεφάλαιο.
Πρέστον Άσσος & Λούτον 2-3 τέρματα. Αρχίζουν σε 4 λεπτά.