Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 325 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 232 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 454 44,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.011
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.582
Πόντοι
3.846
Στο ίδιο μοτίβο σύστημα 2/3 - Άκωλη Άσκολι no goal, Σπάλα Σπάλ κωλάντερο & Βενετία Βενέτσια τη βάζω Άσσο αλλιώς αν το ρίχτε παρολί τριάδα draw no bet 1 ή διπλή ευκαιρία 1Χ.
Η Πρέστον 2-0 είναι στο 34ο λεπτό και 1-0 η Λούτον.
Διάλειμμα και ραντεβού αργότερα κάτι θα ρίξω στο Τσάμπιονς Αγγλίας των 17:00

paparotriftoulas: σαν παλιός θυμάσαι ότι τα ποντάρω λίγο πριν αρχίσουν - ε καμμιά φορά κολλάει και το Ίντερνετ, κολλάει και ο Η/Υ, κολλάω κι εγώ με τόσα παράθυρα που ανοίγω στο πρόγραμμα γι'αυτό να δείχνετε μια κατανόηση, μια μαλακία να κάνω δίνοντας ανάποδα τις αποδόσεις θα βγάλει ανατροπές LOL ο υπολογιστής!

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.582
Πόντοι
3.846
Όπς...
Πριν λίγο ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι έχω 24ωρο free bet από το ΠΆΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ.
Σκασίλα μου μεγάλη αν πάει καδο, ο υπολογιστής έδειξε πριν δέκα λεπτά 2 draw no bet και για τα δύο σουηδικά της 2ης κατηγορίας (Αστέρας της Βαστέρας & Λατσκρόνα).
Απο την άλλη μεριά κι επειδή είναι πρεμιέρα κλπ κλπ δεν έχουν στρώσει οι ομάδες κλπ κλπ βλέπουμε στις άλλες περιπτώσεις - να τα ιταλικά που είναι στρωμένες δεν πάνε καλά εκτός θαύματος.

ΑΝ ΔΕΝ update το σχόλιο σημαίνει ότι ΔΕΝ άλλαξα γνώμη.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.582
Πόντοι
3.846
Τύπε ρίξε σύστημα 2/3 τους Άσσους Γουέστ Μπρομ, Χαλ & Μπρίστολ και καλά ακαπ!
Πέρασε η δυάδα Αγγλίας, καλά πάνε τα σουηδικά και 2/3 στα μακαρόνια (εκτός απροόπτου) γαμώ την Άκωλη.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.582
Πόντοι
3.846
ΓΑΜΗΘΗΚΕ Η ΑΓΓΛΙΑ ΤΩΝ 17:00, προχωρούμε παρακαλώ σε δύο Άσσους Μπάστα Σάσα Μπαστιά και ΓΚΡΡΡΡενόμπλ.

Έκοψα τα υπόλοιπα παιχνίδια που είναι είτε ουραγοί είτε αδιάφορες ομάδες.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.381
Πόντοι
10.656
παραγγελια ενα γκολακι ντορμουντ θελω για αποψε και ειμαστε τζετ για σ/κ.
αυριο καθαρισμα ολων των freebet (γυρω στο κατοσταρικο) και αραγμα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.582
Πόντοι
3.846
ΜΕΙΚΤΕΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΙΜΗ & ΑΡΕΙΑ ΝΤΟΥΝΤΑ!

Πέρασε με ύπουλη ανατροπή ο Άσσος της Μπαστιά 3-2 τελικό σκορ και τώρα είτε το πιστεύετε είτε νομίζετε ότι λέω πρωταπριλιάς ψέματα έβγαζε μια εκδοχή ως 3-2 ο πίνακας αποτελεσμάτων (δεν έχω όρεξη να ανεβάζω, έχω και να ενημερωθούν τα μοντέλα πρόγνωσης ήτοι δουλειά).

ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ τη Ρεν με τη Λανς, δεν έδωσε εκτίμηση ο κυρ Παντελής ο υπολογιστής, ενώ έχει πτώση αρκετή στο διπλό και πήρα διπλές απόδοσεις. Προσοχή μην πέσει ντούντα!

Κάτι άλλο: η αδιάφορη βαθμολογικά Καέν έφερε ανατροπή 2/1 με την ουραγό Ντιζόν που κόβω να πάει στην 3η εθνική. Όμως ο Άσσος ξεκίνησε από το 1.85-1.90 μέση τιμή στο Ίντερνετ κι ανέβηκε κάπου στο δύο παρά...
Αντικειμενικά, φαίνεται μεγάλη απόδοση για τον Άσσο που δεν αντικατοπτρίζει τη βαθμολογική τους διαφορά, όμως να που επαληθεύονται οι επιλογές των γαμ€τών=bookmakers.
Παρόλα αυτά, επειδή υπήρχαν κι άλλα παιχνίδια την έκοψα όπως ανέφερα πριν για να μην ζαλίζομαι.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.013
Πόντοι
6.536
ΜΕΙΚΤΕΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΙΜΗ & ΑΡΕΙΑ ΝΤΟΥΝΤΑ!

Πέρασε με ύπουλη ανατροπή ο Άσσος της Μπαστιά 3-2 τελικό σκορ και τώρα είτε το πιστεύετε είτε νομίζετε ότι λέω πρωταπριλιάς ψέματα έβγαζε μια εκδοχή ως 3-2 ο πίνακας αποτελεσμάτων (δεν έχω όρεξη να ανεβάζω, έχω και να ενημερωθούν τα μοντέλα πρόγνωσης ήτοι δουλειά).

ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ τη Ρεν με τη Λανς, δεν έδωσε εκτίμηση ο κυρ Παντελής ο υπολογιστής, ενώ έχει πτώση αρκετή στο διπλό και πήρα διπλές απόδοσεις. Προσοχή μην πέσει ντούντα!
Προπέλο Μπαστιά.
Αντε κερασμένα όλα στην Ταυγέτη!!!!

:wanker:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.582
Πόντοι
3.846
Έκανα διόρθωση το σχόλιο, προσθέτοντας κι άλλες πληροφορίες. Τράβα να καβαλήκεις κανένα κωλαράκι, άσχετα αν είναι ακριβά εδώ στα μέρη μας, αλλά στη ντούντα μας, ας κάθονται τα δελτία κι εμείς θα τον χώνουμε!!!
Έχω αρχίσει να μην νοιώθω καλά LOL όμως προσπαθώ να κρατηθώ γιατί έχει δυνατό τζόγο πλέον, αρχίζει η Νορβηγία σε 9 μέρες του κώλου τα εννιάμερα οπότε δεν είμαι για πολλά - πολλά, τα κορίτσια ας περιμένουν...

Υ. Γ. Και τη μεσημεριανή δυάδα στην Αγγλία που πέρασε έβγαζε δυνατές εκτιμήσεις για τα σκορ ο κυρ Παντελής ο υπολογιστής, τώρα βαριέμαι να τις ψάχνω νομίζω έδινε την Πρέστον 2-1/3-0 κι έληξε 3-1, ενω τη Λούτον ως 2-0 ατόφιο (τόσο ήρθε).
Αλλά μια και τον είχα πιεί στα σκορ τις τελευταίες ημέρες όπως βλέπατε, απέφυγα να παίξω. Δεν πειράζει αρκεί που ανέβηκε το ποσό στον κουμπαρά, θα δοκιμάσω άλλη φορά.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.582
Πόντοι
3.846
Καλό μεσημέρι, σήμερις έχει δυνατό ματς => ώρα 19:30 ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ.

Δεν μπορώ να βάλω επιλογή ψηφοφορίας μια κι είμαι απλό μέλος - και το να ανοίγω άλλο θέμα δεν το επιθυμώ.
H πρώτη πρόχειρη εκτίμηση - γιατί πριν 1 ώρα πήρα αρχικές αποδόσεις - επομένως έχουμε καιρό - δείχνει την 8η επιλογή και βασικά δεν πάει για ισοπαλία (τάση προς διπλό).
Τι πιστεύει ο λαός;
  1. Άσσος
  2. ΧΧΧ
  3. Διπλό
  4. under
  5. over
  6. no goal
  7. GG
  8. 2-3 τέρματα
  9. Άντε ως ένα γκολ
  10. over 3.5 και βάλε!!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.157
Πόντοι
16.235
Δεν βλέπω να χάνω από ΑΕΚ...Ο λαός θα καθαρίσει αν κάτι δεν πάει καλά στον αγωνιστικό χώρο ...φυσικά ο γυφτορουμανος θα κάνει άλλο ένα ριφιφι αν κολλήσουν όλοι οι άλλοι.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
3.083
Πόντοι
606

Καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ τηςς Γης:hi:

Ναι​

1.84

Να Σκοράρουν και οι 2 Ομάδες​