argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.165
- Πόντοι
- 16.235
Aλλος σκληρός χυστης τζογαδόρος...θα μας περάσουν για Τσυριζαιους κάτι αμπαλοι....βαλε ενα γκολ ρε τουρκια
Aλλος σκληρός χυστης τζογαδόρος...θα μας περάσουν για Τσυριζαιους κάτι αμπαλοι....βαλε ενα γκολ ρε τουρκια
Πως εχει γινει η ζωη παιδια ουτε στοιχημα δεν προλαβαινουμε να διαβασουμε με τοσες σκοτουρες Σε καλό δρόμο είσαι...Kalhmera στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της ΓηςΠως εχει γινει η ζωη παιδια ουτε στοιχημα δεν προλαβαινουμε να διαβασουμε με τοσες σκοτουρες
να δω μια κουπονι σημερινο ωωωω τιποτα δεν εχει
Παιδια ειδα στον υπνο μου οτι με κανατε δωρο μονοκατοικια στο καβουρι εκει στην βουλιαγμενη και την πουλησα και πηγα και αγορασα σπιτι στην γλυφαδα για να ειμαι μεσα στην πιατσα
![]()

παμε ολοι μαζι να χορεψουμε εξω η κριση 
Θα πάμε εμείς τα γεροντοπαληκαρα ...Καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της Γης
παμε ολοι μαζι να χορεψουμε εξω η κριση
![]()
Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη για Βουλγαρία....δεν μπορεί να έγινε τόσο υπερομάδα η Ουγγαρία.
Επίσης νομίζω ότι η Μολδαβία δεν θα δυσκολέψει την Τσεχία .
Κατά τα άλλα μαζί σου Χρηστάρα!

Δεν το έπαιξα αυτό...

Καλημερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ του πλανητη Γη
Μισο να δω μια κουπονι γκαιςφρυδια
πω αλλη μια μερα δουλεια μολις εφαγα 1 βραστο αυγουλακι και μια φετα ψωμι με κασερι αλλα πειναω ακομα σαν λυκος οποτε θα φαω και 1 κουλουρι θεσσαλονικης τωρα μολις βγω να ερθω στα ισια μου
Τι ωραια που περναμε στην ελλαδαρα μας
σκεφτομαι να φυγω σεζον δηλαδη τωρα που θα βγω ταμειο ανεργειας να αλλαξω την θεση που κοιμαμαι στο κρεβατιΤι ωραιο πραμα η δουλεια παιδια σε εξαγνιζει
για να δω μια το κουπονι αυριο τι εχει πω πω χαμος αυριο θα παμε ταμειο
μισο να σας βαλω κατι ανεβαστικο
Χρηστάρα το αυγό να το κόβεις και να το βάζεις σε δύο φέτες ψωμί γιατί αλλιώς δουλειά δεν γίνεται.Καλημερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ του πλανητη Γη
Μισο να δω μια κουπονι γκαιςφρυδια
πω αλλη μια μερα δουλεια μολις εφαγα 1 βραστο αυγουλακι και μια φετα ψωμι με κασερι αλλα πειναω ακομα σαν λυκος οποτε θα φαω και 1 κουλουρι θεσσαλονικης τωρα μολις βγω να ερθω στα ισια μου
Τι ωραια που περναμε στην ελλαδαρα μας
σκεφτομαι να φυγω σεζον δηλαδη τωρα που θα βγω ταμειο ανεργειας να αλλαξω την θεση που κοιμαμαι στο κρεβατιΤι ωραιο πραμα η δουλεια παιδια σε εξαγνιζει
για να δω μια το κουπονι αυριο τι εχει πω πω χαμος αυριο θα παμε ταμειο
μισο να σας βαλω κατι ανεβαστικο
Τα δίνεις για να τα χάνουν οι άλλοι?Δεν το έπαιξα αυτό...

Σταυρός=ΧίWhat? Δεν σε έπιασα!
- Chuncheon - Paju Citizen χμ, λίγο μπέρδεμα, για ΧΧΧ δεν πάει τώρα διπλή ευκαιρία 12 να πάρει τι; Μάλλον για over θα το διαλέξω.
- Cheonan City -Yangju εδώ είναι κάπως ξεκάθαρα προς Άσσο. Τέσπα σε κάθε περίπτωση με φειδώ όπως είπαμε.
Αν τυχόν και δεν ποστάρω ενημέρωση αυτό σημαίνει ότι δεν άλλαξαν οι ανωτέρω εκτιμήσεις στα 22 λεπτά που υπολείπονται για την έναρξη.

Είπα ότι δεν το ακούμπησα...Τα δίνεις για να τα χάνουν οι άλλοι?
Τέτοιος πούστης είσαι?Τέτοιο μουνόπανο?
Καλημέρα....
![]()