Νέα

Stella Frecce

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Stella frecce
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 260
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

chris drs

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.725
Πόντοι
11.645
Λοιπόν μάγκες έχω δοκιμάσει εγώ αυτήν την Στέλλα από το Instagram. Την έκλεισα για Nuru στα 100 ευρώ 1 ώρα. Ωραία παρουσία θα έλεγα 36-37 χρόνων, με ωραίο σώμα λεπτή και μεγάλα φτιαχτά βυζιά. Άρχισε ένα νουρου, τριβόταν λίγο με τα βυζιά της στην πλάτη μου χωρίς κανένα αισθησιασμό (σημείωση η μόνη εμπειρία από nuru που έχω είναι στο vip σαφώς ανωτερη). Τελείωσε στο 20λεπτο περιπου. Και άνοιξε συζήτηση για τα έξτρα. Εκτόνωση πήρα στα 30 ευρώ, και ήθελε έξτρα λεφτά για να την ακουμπήσω (άκουσον άκουσον) τα οποία και δεν πήρε. Πίπα δεν κάνει, αλλά κάνει σεξ. Αυτά εν ολίγοις, μια συνάντηση που δεν άξιζε τα λεφτά της
Ψηθηκα για εξαωρο χωρις ακουμπημα.

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
6.492
Πόντοι
7.795
Μπάχαλο έγινε το νήμα.. θα κάνω ένα ρεζουμέ για τους νέους..

Η Στέλλα Πρητς δεν είναι καμία πουτάνα.. μασάζ κάνει και αν της αρέσει το πορτοφ.. εεεεε ο χαρακτήρας σου προχωράει σε αισθησιακές επεκτάσεις.. (τι μου θυμίζει.. :think: )

Δεν βάζει πούτσες στο στόμα (είπαμε δεν είναι πουτάνα) και δεν αγγίζεις το υπερπολύτιμο δέρμα της

Στα θετικά είναι η μοναδική όμορφη του χώρου, όλες οι υπόλοιπες είναι σάπια κρέατα για τα σκυλιά..

apostiz30

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Νοε 2013
Κριτικές
17
Like
3.317
Πόντοι
2.026
Μπάχαλο έγινε το νήμα.. θα κάνω ένα ρεζουμέ για τους νέους..

Η Στέλλα Πρητς δεν είναι καμία πουτάνα.. μασάζ κάνει και αν της αρέσει το πορτοφ.. εεεεε ο χαρακτήρας σου προχωράει σε αισθησιακές επεκτάσεις.. (τι μου θυμίζει.. :think: )

Δεν βάζει πούτσες στο στόμα (είπαμε δεν είναι πουτάνα) και δεν αγγίζεις το υπερπολύτιμο δέρμα της

Στα θετικά είναι η μοναδική όμορφη του χώρου, όλες οι υπόλοιπες είναι σάπια κρέατα για τα σκυλιά..
Ειναι ξεκαθαρο οτι η κοπελα δεν ενδιαφερεται για εμας εδω. Απλα μπηκε να κοψει κινηση. Ειδε ολα αυτα και αποχωρησε. Απλο και κατανοητο. Εχει συγκεκριμενες τιμες και συγκεκριμενο κοινο. Της ευχομαστε τα καλυτερα. Next.

DisciplineLover

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2026
Like
170
Πόντοι
1
Ξίδια υπάρχουν. Άμα είστε όλοι εδώ για να ασχολείστε με κουτσομπολιό τι να πω αντί να κάτσετε να κλείσετε ραντεβού
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι γιατί είμαι για ψιλά γράμματα δυστυχώς δεν είμαι για αυτούς που νομίζετε
Ξίδια όντως υπάρχουν.
Αλλά ξέρεις τι άλλο υπάρχει για να φεύγουν τα νεύρα και η πίεση της καθημερινότητας;
Προφανώς δεν ξέρεις. Μόνο ύφος και φούμαρα πουλάς.
Ευτυχώς έκανα ένα δυνατό 3ωρο και στάνιαρα.

OP
OP
Stella frecce

Stella frecce

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2026
Like
82
Πόντοι
0
Ξίδια όντως υπάρχουν.
Αλλά ξέρεις τι άλλο υπάρχει για να φεύγουν τα νεύρα και η πίεση της καθημερινότητας;
Προφανώς δεν ξέρεις. Μόνο ύφος και φούμαρα πουλάς.
Ευτυχώς έκανα ένα δυνατό 3ωρο και στάνιαρα.
Άμα όλοι βρίζετε και δεν ξέρετε να φέρεστε σε μία κοπέλα που προσφέρει μασάζ θα πω και εγώ μ’ αυτό το ύφος να μιλήσω.

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
6.492
Πόντοι
7.795
Άμα όλοι βρίζετε και δεν ξέρετε να φέρεστε σε μία κοπέλα που προσφέρει μασάζ θα πω και εγώ μ’ αυτό το ύφος να μιλήσω.

Άσε Στέλλα δίκιο έχεις. Γέμισε το μπου κωλοπαιδα..

Για πες κούκλα με +10 είσαι για ρομαντικό κρεμπιε; Και σε πιεμ αν ψήνεσαι

NewProgressive

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2021
Like
359
Πόντοι
21
Γιατι αναφερεις παντα πως προσφερεις μασαζ και οχι πως προσφερεις μασαζ και σεξ. Αφου προσφερεις και τα δυο γιατι απαλειφεις το σεξ?

apostiz30

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Νοε 2013
Κριτικές
17
Like
3.317
Πόντοι
2.026
Συναντηθηκε γνωστος μου με την κοπελα στο Bill.

apostiz30

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Νοε 2013
Κριτικές
17
Like
3.317
Πόντοι
2.026
Αν θες να στον παίξει μια μουναρα με βυζάρες, με ένα τυπικό μασάζ μπορείς να προχωρήσεις.
Θέλει πολλά και για να την γδυσεις και για να προχωρήσει. Αυτός ενθουσιάστηκε και θα προχωρήσει σε μπριζόλα την επόμενη φορά (100 έξτρα απότι κατάλαβα). Αυτά.

NewProgressive

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2021
Like
359
Πόντοι
21
Αν θες να στον παίξει μια μουναρα με βυζάρες, με ένα τυπικό μασάζ μπορείς να προχωρήσεις.
Θέλει πολλά και για να την γδυσεις και για να προχωρήσει. Αυτός ενθουσιάστηκε και θα προχωρήσει σε μπριζόλα την επόμενη φορά (100 έξτρα απότι κατάλαβα). Αυτά.
γνωριζουμε αν τα βυζια ειναι φτιαχτα η φυσικα?

DisciplineLover

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2026
Like
170
Πόντοι
1
Πότε ακριβώς σε έβρισα; Στην συνάδελφο που μίλησε ευγενέστατα γιατί δεν απάντησες;

apostiz30

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Νοε 2013
Κριτικές
17
Like
3.317
Πόντοι
2.026

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος