Ψηθηκα για εξαωρο χωρις ακουμπημα.Λοιπόν μάγκες έχω δοκιμάσει εγώ αυτήν την Στέλλα από το Instagram. Την έκλεισα για Nuru στα 100 ευρώ 1 ώρα. Ωραία παρουσία θα έλεγα 36-37 χρόνων, με ωραίο σώμα λεπτή και μεγάλα φτιαχτά βυζιά. Άρχισε ένα νουρου, τριβόταν λίγο με τα βυζιά της στην πλάτη μου χωρίς κανένα αισθησιασμό (σημείωση η μόνη εμπειρία από nuru που έχω είναι στο vip σαφώς ανωτερη). Τελείωσε στο 20λεπτο περιπου. Και άνοιξε συζήτηση για τα έξτρα. Εκτόνωση πήρα στα 30 ευρώ, και ήθελε έξτρα λεφτά για να την ακουμπήσω (άκουσον άκουσον) τα οποία και δεν πήρε. Πίπα δεν κάνει, αλλά κάνει σεξ. Αυτά εν ολίγοις, μια συνάντηση που δεν άξιζε τα λεφτά της
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Stella Frecce
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Stella frecce
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 276
- Εμφανίσεις 39K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)
Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.506
- Πόντοι
- 7.795
Μπάχαλο έγινε το νήμα.. θα κάνω ένα ρεζουμέ για τους νέους..
Η Στέλλα Πρητς δεν είναι καμία πουτάνα.. μασάζ κάνει και αν της αρέσει το πορτοφ.. εεεεε ο χαρακτήρας σου προχωράει σε αισθησιακές επεκτάσεις.. (τι μου θυμίζει..
)
Δεν βάζει πούτσες στο στόμα (είπαμε δεν είναι πουτάνα) και δεν αγγίζεις το υπερπολύτιμο δέρμα της
Στα θετικά είναι η μοναδική όμορφη του χώρου, όλες οι υπόλοιπες είναι σάπια κρέατα για τα σκυλιά..
Η Στέλλα Πρητς δεν είναι καμία πουτάνα.. μασάζ κάνει και αν της αρέσει το πορτοφ.. εεεεε ο χαρακτήρας σου προχωράει σε αισθησιακές επεκτάσεις.. (τι μου θυμίζει..
Δεν βάζει πούτσες στο στόμα (είπαμε δεν είναι πουτάνα) και δεν αγγίζεις το υπερπολύτιμο δέρμα της
Στα θετικά είναι η μοναδική όμορφη του χώρου, όλες οι υπόλοιπες είναι σάπια κρέατα για τα σκυλιά..
apostiz30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.335
- Πόντοι
- 2.026
Ειναι ξεκαθαρο οτι η κοπελα δεν ενδιαφερεται για εμας εδω. Απλα μπηκε να κοψει κινηση. Ειδε ολα αυτα και αποχωρησε. Απλο και κατανοητο. Εχει συγκεκριμενες τιμες και συγκεκριμενο κοινο. Της ευχομαστε τα καλυτερα. Next.Μπάχαλο έγινε το νήμα.. θα κάνω ένα ρεζουμέ για τους νέους..
Η Στέλλα Πρητς δεν είναι καμία πουτάνα.. μασάζ κάνει και αν της αρέσει το πορτοφ.. εεεεε ο χαρακτήρας σου προχωράει σε αισθησιακές επεκτάσεις.. (τι μου θυμίζει..)
DisciplineLover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2026
- Like
- 172
- Πόντοι
- 1
Ξίδια όντως υπάρχουν.Ξίδια υπάρχουν. Άμα είστε όλοι εδώ για να ασχολείστε με κουτσομπολιό τι να πω αντί να κάτσετε να κλείσετε ραντεβού
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι γιατί είμαι για ψιλά γράμματα δυστυχώς δεν είμαι για αυτούς που νομίζετε
Αλλά ξέρεις τι άλλο υπάρχει για να φεύγουν τα νεύρα και η πίεση της καθημερινότητας;
Προφανώς δεν ξέρεις. Μόνο ύφος και φούμαρα πουλάς.
Ευτυχώς έκανα ένα δυνατό 3ωρο και στάνιαρα.
Stella frecce
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2026
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Άμα όλοι βρίζετε και δεν ξέρετε να φέρεστε σε μία κοπέλα που προσφέρει μασάζ θα πω και εγώ μ’ αυτό το ύφος να μιλήσω.Ξίδια όντως υπάρχουν.
Αλλά ξέρεις τι άλλο υπάρχει για να φεύγουν τα νεύρα και η πίεση της καθημερινότητας;
Προφανώς δεν ξέρεις. Μόνο ύφος και φούμαρα πουλάς.
Ευτυχώς έκανα ένα δυνατό 3ωρο και στάνιαρα.
Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 170.386
- Πόντοι
- 16.131
Απολύθηκε η Φαίη ΣκορδάΆμα όλοι βρίζετε και δεν ξέρετε να φέρεστε σε μία κοπέλα που προσφέρει μασάζ θα πω και εγώ μ’ αυτό το ύφος να μιλήσω.

Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.506
- Πόντοι
- 7.795
Άμα όλοι βρίζετε και δεν ξέρετε να φέρεστε σε μία κοπέλα που προσφέρει μασάζ θα πω και εγώ μ’ αυτό το ύφος να μιλήσω.
Άσε Στέλλα δίκιο έχεις. Γέμισε το μπου κωλοπαιδα..
Για πες κούκλα με +10 είσαι για ρομαντικό κρεμπιε; Και σε πιεμ αν ψήνεσαι
NewProgressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 365
- Πόντοι
- 21
Γιατι αναφερεις παντα πως προσφερεις μασαζ και οχι πως προσφερεις μασαζ και σεξ. Αφου προσφερεις και τα δυο γιατι απαλειφεις το σεξ?Άμα όλοι βρίζετε και δεν ξέρετε να φέρεστε σε μία κοπέλα που προσφέρει μασάζ θα πω και εγώ μ’ αυτό το ύφος να μιλήσω.
NewProgressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 365
- Πόντοι
- 21
εντυπωσεις?Συναντηθηκε γνωστος μου με την κοπελα στο Bill.
apostiz30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.335
- Πόντοι
- 2.026
Αν θες να στον παίξει μια μουναρα με βυζάρες, με ένα τυπικό μασάζ μπορείς να προχωρήσεις.εντυπωσεις?
Θέλει πολλά και για να την γδυσεις και για να προχωρήσει. Αυτός ενθουσιάστηκε και θα προχωρήσει σε μπριζόλα την επόμενη φορά (100 έξτρα απότι κατάλαβα). Αυτά.
NewProgressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 365
- Πόντοι
- 21
γνωριζουμε αν τα βυζια ειναι φτιαχτα η φυσικα?Αν θες να στον παίξει μια μουναρα με βυζάρες, με ένα τυπικό μασάζ μπορείς να προχωρήσεις.
Θέλει πολλά και για να την γδυσεις και για να προχωρήσει. Αυτός ενθουσιάστηκε και θα προχωρήσει σε μπριζόλα την επόμενη φορά (100 έξτρα απότι κατάλαβα). Αυτά.
apostiz30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.335
- Πόντοι
- 2.026
Δεν ρώτησα man γιατί προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Δεν είναι για τα κυβικά μου.γνωριζουμε αν τα βυζια ειναι φτιαχτα η φυσικα?
DisciplineLover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2026
- Like
- 172
- Πόντοι
- 1
Πότε ακριβώς σε έβρισα; Στην συνάδελφο που μίλησε ευγενέστατα γιατί δεν απάντησες;Άμα όλοι βρίζετε και δεν ξέρετε να φέρεστε σε μία κοπέλα που προσφέρει μασάζ θα πω και εγώ μ’ αυτό το ύφος να μιλήσω.
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 135
- Like
- 25.030
- Πόντοι
- 30.605
Ας τα βγάλει μια φωτογραφία και να τα ανεβάσει .γνωριζουμε αν τα βυζια ειναι φτιαχτα η φυσικα?
apostiz30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.335
- Πόντοι
- 2.026
Δεν πρόκειται να το κάνει. Φαίνεται η κοπέλα δεν ενδιαφέρεται για εδώ. Κυνηγάει άτομα που έχουν φράγκα. Δικαίωμα της.Ας τα βγάλει μια φωτογραφία και να τα ανεβάσει .
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 693
- Πόντοι
- 86
ΑΦΙΣΤΑΙ ΙΣΙΧΩ ΤΩ ΚΩΡΗΤΣΗ ΡΕ ΜΟΥΝΩΠΑΝΑ !!!!!!!!!!
SilkenFlame
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.180
- Πόντοι
- 496
Παναθεμά σας βραδιάτικα και νυστάζα, μου άνοιξε το μάτι, τυφλώθηκα, ρε τύπε.ΑΦΙΣΤΑΙ ΙΣΙΧΩ ΤΩ ΚΩΡΗΤΣΗ ΡΕ ΜΟΥΝΩΠΑΝΑ !!!!!!!!!!
NewProgressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 365
- Πόντοι
- 21
πτυχιο απο το πανεπιστημιο του ΛαζαριδηΑΦΙΣΤΑΙ ΙΣΙΧΩ ΤΩ ΚΩΡΗΤΣΗ ΡΕ ΜΟΥΝΩΠΑΝΑ !!!!!!!!!!
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 693
- Πόντοι
- 86
Μλκ για να σας πειράξω το έγραψα έτσι … καλά λέτε για την ψωλαπτυχιο απο το πανεπιστημιο του Λαζαριδη
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 7K