Νέα

Stella Frecce

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

chris drs

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.703
Πόντοι
11.645
Λοιπόν μάγκες έχω δοκιμάσει εγώ αυτήν την Στέλλα από το Instagram. Την έκλεισα για Nuru στα 100 ευρώ 1 ώρα. Ωραία παρουσία θα έλεγα 36-37 χρόνων, με ωραίο σώμα λεπτή και μεγάλα φτιαχτά βυζιά. Άρχισε ένα νουρου, τριβόταν λίγο με τα βυζιά της στην πλάτη μου χωρίς κανένα αισθησιασμό (σημείωση η μόνη εμπειρία από nuru που έχω είναι στο vip σαφώς ανωτερη). Τελείωσε στο 20λεπτο περιπου. Και άνοιξε συζήτηση για τα έξτρα. Εκτόνωση πήρα στα 30 ευρώ, και ήθελε έξτρα λεφτά για να την ακουμπήσω (άκουσον άκουσον) τα οποία και δεν πήρε. Πίπα δεν κάνει, αλλά κάνει σεξ. Αυτά εν ολίγοις, μια συνάντηση που δεν άξιζε τα λεφτά της
Ψηθηκα για εξαωρο χωρις ακουμπημα.

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
6.448
Πόντοι
7.795
Μπάχαλο έγινε το νήμα.. θα κάνω ένα ρεζουμέ για τους νέους..

Η Στέλλα Πρητς δεν είναι καμία πουτάνα.. μασάζ κάνει και αν της αρέσει το πορτοφ.. εεεεε ο χαρακτήρας σου προχωράει σε αισθησιακές επεκτάσεις.. (τι μου θυμίζει.. :think: )

Δεν βάζει πούτσες στο στόμα (είπαμε δεν είναι πουτάνα) και δεν αγγίζεις το υπερπολύτιμο δέρμα της

Στα θετικά είναι η μοναδική όμορφη του χώρου, όλες οι υπόλοιπες είναι σάπια κρέατα για τα σκυλιά..

apostiz30

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Νοε 2013
Κριτικές
17
Like
2.838
Πόντοι
2.026
Μπάχαλο έγινε το νήμα.. θα κάνω ένα ρεζουμέ για τους νέους..

Η Στέλλα Πρητς δεν είναι καμία πουτάνα.. μασάζ κάνει και αν της αρέσει το πορτοφ.. εεεεε ο χαρακτήρας σου προχωράει σε αισθησιακές επεκτάσεις.. (τι μου θυμίζει.. :think: )

Δεν βάζει πούτσες στο στόμα (είπαμε δεν είναι πουτάνα) και δεν αγγίζεις το υπερπολύτιμο δέρμα της

Στα θετικά είναι η μοναδική όμορφη του χώρου, όλες οι υπόλοιπες είναι σάπια κρέατα για τα σκυλιά..
Ειναι ξεκαθαρο οτι η κοπελα δεν ενδιαφερεται για εμας εδω. Απλα μπηκε να κοψει κινηση. Ειδε ολα αυτα και αποχωρησε. Απλο και κατανοητο. Εχει συγκεκριμενες τιμες και συγκεκριμενο κοινο. Της ευχομαστε τα καλυτερα. Next.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom