You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.413
ευχαριστω πολύ που θυμήθηκες την γιορτή μου!!Καλημερα Στεφανια μου, Χρονια πολλα για την ονομαστικη σου εορτη με Υγεια κ Αγαπη.
Κ εσύ ότι επιθυμείς χρυσέ μου!!!
Καλή χρονιά να έχουμε γεμάτη ακεραιότητα κ υγεία, χαρές, επιτυχίες κ φυσικά το πολυπόθητο covid free!! ;)
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.413
Καλή χρονιά με υγεία κ όλα τα ωραία να έχουμε
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.259
- Πόντοι
- 456
καλη χρονια και σε σενα μικρη.
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.413
anthimos93
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 118
- Πόντοι
- 1
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.538
- Πόντοι
- 29.667
Mr President
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 4
- Like
- 457
- Πόντοι
- 300
Γεια σου Στεφανία με τα ωραία σου!!!
dragonflame
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 99
- Πόντοι
- 1
Στεφάνια μου λείπεις ...Άτιμη πανδημία
Παναγιωτης Π
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2021
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
Στεφάνια αν χάσεις 5-10 κιλά και πιάσεις ένα ωραίο Airbnb στο κέντρο αντί για το ημιυπόγειο θα είσαι στα τοπ.
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.413
Συγνώμη αλλά μάλλον δεν θα τα έχουμε πει καθόλου πρόσφατα..Στεφάνια αν χάσεις 5-10 κιλά και πιάσεις ένα ωραίο Airbnb στο κέντρο αντί για το ημιυπόγειο θα είσαι στα τοπ.
Γτ αλλιώς θα γνωρίζες κ ότι έχω βελτιώσει αισθητά την εμφάνιση μου(κόντρα στην παγίδα βάρους του εγκλεισμού)κ επίσης ότι η μεζονέτα στην Φιλοθέη ίσως να είναι από τα πιο όμορφα κ καλαίσθητα μέρη που μπορείς να δεις.. αυτά δεν τα λέω εγώ φυσικά,αλλά όποιος με αξιολογεί κ έχει ιδια άποψη με τα ματάκια του.εξάλλου η ηρεμία των βορείων (κ οι ευκολίες σε πάρκινγκ , αίσθηση ασφάλειας, διακριτικότητα κτλ)δεν συγκρίνεται με το κέντρο..
Υποθέτω αν έχουμε γνωριστεί θα ήταν αρκετά χρόνια πριν που ήμουν κ σε διαφορετικό χώρο, μάλλον πριν 3+ χρόνια θα αναφέρεσαι τότε στο Ψυχικό.
Διαγραμμένο μέλος 196977
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2020
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Εγω παντως στο επινοικιαζω το σπιτι ανετα!!!!Συγνώμη αλλά μάλλον δεν θα τα έχουμε πει καθόλου πρόσφατα..Στεφάνια αν χάσεις 5-10 κιλά και πιάσεις ένα ωραίο Airbnb στο κέντρο αντί για το ημιυπόγειο θα είσαι στα τοπ.
Γτ αλλιώς θα γνωρίζες κ ότι έχω βελτιώσει αισθητά την εμφάνιση μου(κόντρα στην παγίδα βάρους του εγκλεισμού)κ επίσης ότι η μεζονέτα στην Φιλοθέη ίσως να είναι από τα πιο όμορφα κ καλαίσθητα μέρη που μπορείς να δεις.. αυτά δεν τα λέω εγώ φυσικά,αλλά όποιος με αξιολογεί κ έχει ίδια άποψη με τα ματάκια του.εξάλλου η ηρεμία των βορείων (κ οι ευκολίες σε πάρκινγκ κτλ)δεν συγκρίνεται με το κέντρο..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 79K