Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

trimis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουν 2010
Κριτικές
13
Like
32.990
Πόντοι
7.865

Danky88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2020
Κριτικές
1
Like
1.229
Πόντοι
201
κανενα τελείωμα με το στόμα ή με τα χερια θα μας δείξεις? Δεν είμαστε ολοι πατουσακηδες
τελειωμα με το στομα ? δεν κανει τετοια η στεφ ειναι καλη κοπελα για σπιτι

cretanboy91

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα στο forum και ιδιαίτερα στην στεφανια ! Υπάρχει πλάνο για Κρήτη ;

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
400
Πόντοι
286

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
944
Πόντοι
81
ΟΧΙ απλά δε βρίσκεις κοπέλα που να το κάνει και η συγκεκριμένη το έχει
Καλά ειδικά στην κατηγορία κατ'οίκων με τα ξενοδοχεία κλπ δε νομίζω να σου πει καμία όχι, τι χέρι τι πόδι, δεν είναι και στόμα/κώλος/μουνί

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
784
Πόντοι
81
ΟΧΙ απλά δε βρίσκεις κοπέλα που να το κάνει και η συγκεκριμένη το έχει
Βρίσκεις κοπέλες να το κάνουν και παρά πολλές,στο μασάζ κατ οίκον το barefoot είναι ρουτίνα...
Δεν αντιλέγω ότι η Στεφανία μπορεί να το κάνει εξαιρετικά αλλά όχι ότι δεν βρίσκεις,μη τρελάθουμε τώρα...

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
784
Πόντοι
81
Ξερεις απο τιμές τι παίζει και τι αλλο κανει;
Εάν θα την καλέσεις τηλεφωνικα η στείλεις μνμ από εδώ (εάν μπορείς επισημαίνω) σου τα στέλνει όλα αναλυτικά.
Δεν κάνει μόνο μασάζ με happy end... πηγαίνει φουλ αλλά με βασικές ερωτικές υπηρεσίες (οχι κάτι extreme δλδ) ,και σε ενημερώνει και για κόστος.
Τώρα τα υπόλοιπα που σου λένε περί επιλογής, άσε να νομίζουν κάποιοι πως είναι ξεχωριστοι στα μάτια τής και τους το δίνει.
Καθαριότητα, υγιεινή, ευγένεια,και όλα καλά θα πάνε με τη Στεφανία.
Έχει φύγει χρόνια τώρα από την βασική κατηγορία (μασάζ και μόνο happy end).
Την καλημέρα μου σε όλους!!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.283
Βρίσκεις κοπέλες να το κάνουν και παρά πολλές,στο μασάζ κατ οίκον το barefoot είναι ρουτίνα...
Δεν αντιλέγω ότι η Στεφανία μπορεί να το κάνει εξαιρετικά αλλά όχι ότι δεν βρίσκεις,μη τρελάθουμε τώρα...
Καλά τα γράφεις το ότι μπορείς να βρεις τα πάντα αλλά να τα προσφέρει κάποia σαν ρουτίνα δεν λέει τίποτα..

το θέμα είναι ότι προσφέρει η κάθε μία να το απολαμβάνει και ειδικά στην περίπτωσή μου ισχύει αυτό δεν είναι απλά μία παροχή υπηρεσίας αλλα κατι που με ενθουσιάζει και εμένα κάθε φορά το footjob

Τελευταία τροποποίηση:

dxounia

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Κριτικές
49
Like
4.843
Πόντοι
13.385
Καλά τα γράφεις το ότι μπορείς να βρεις τα πάντα αλλά να τα προσφέρει κάποia σαν ρουτίνα δεν λέει τίποτα..

το θέμα είναι ότι προσφέρει η κάθε μία να το απολαμβάνει και ειδικά στην περίπτωσή μου ισχύει αυτό δεν είναι απλά μία παροχή υπηρεσίας alcaty που με ενθουσιάζει και εμένα κάθε φορά το footjob
Κάνα βιντεάκι από φουλ υπηρεσίες θα μας βάλεις ;

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.283
Εάν θα την καλέσεις τηλεφωνικα η στείλεις μνμ από εδώ (εάν μπορείς επισημαίνω) σου τα στέλνει όλα αναλυτικά.
Δεν κάνει μόνο μασάζ με happy end... πηγαίνει φουλ αλλά με βασικές ερωτικές υπηρεσίες (οχι κάτι extreme δλδ) ,και σε ενημερώνει και για κόστος.
Τώρα τα υπόλοιπα που σου λένε περί επιλογής, άσε να νομίζουν κάποιοι πως είναι ξεχωριστοι στα μάτια τής και τους το δίνει.
Καθαριότητα, υγιεινή, ευγένεια,και όλα καλά θα πάνε με τη Στεφανία.
Έχει φύγει χρόνια τώρα από την βασική κατηγορία (μασάζ και μόνο happy end).
Την καλημέρα μου σε όλους!!
Θ μου επιτρέψεις να σε διορθώσω..
Εφόσον το στάνταρ πρόγραμμα μου ειναι όντως μασάζ κ edging, δεν είναι υποχρεωτικό να προχωρήσω σου κ καλα με κάποιον μονο αν το επιθυμεί εκείνος εάν δεν με εμπνέει η αν δεν προκύψει όντως ως αλληλεπιδράση.
Δεν συζητάμε για τα αυτονόητα το τρίπτυχο που ήδη ανέφερες (ευγένεια, σεβασμός, καθαριότητα)
Αλλά να είναι κ ανθρώπινο το όλο κονσεπτ. Οχι τυπικό κ ξερο σαν ρομπότ.

Οπότε δεν με εχει "πιεσει" κανεις με το τρόπο του για το προχωρημένο πακέτο, αντίθετα με ρωτάει πάντα αν το επιθυμώ κ εγω(με την αντίστοιχη ξεκάθαρη συμφωνία εννοείται)
Και αυτό είναι που κάνει κάποιον να αισθανθεί μοναδικός με την έννοια ότι δεν νιώθει ότι απλά το προσφέρω με πίεση ή τυπικά.. αλλά με κάνει να εγκρίνω το να προχωρήσει η κατάσταση και εγώ!!

αλλιώς καλά είναι κ τα χερακια μ κ το μασάζ φυσικά κ τα ποδαρακια για όποιον αρέσκεται!

Απο αύριο κοντά σας για 3 εβδομάδες

Συνημμένα

• 20260412_180945.jpg
    20260412_180945.jpg
    2,8 MB · Εμφανίσεις: 161
Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom