trimis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 32.990
- Πόντοι
- 7.865
Γοργόνα της Κοπεγχάγης!!Χρόνια πολλά!
Ολα τα kinder bueno που προσφέρω ειναι λαχταριστά κ πειρασμός!
Την καλημέρα μου απο Ρόδο
Γοργόνα της Κοπεγχάγης!!Χρόνια πολλά!
τελειωμα με το στομα ? δεν κανει τετοια η στεφ ειναι καλη κοπελα για σπιτικανενα τελείωμα με το στόμα ή με τα χερια θα μας δείξεις? Δεν είμαστε ολοι πατουσακηδες
Για γλύψιμο απο πανω μέχρι κάτωΧρόνια πολλά!
Βλέπω κρατάς τα πασχαλινά αβγουλακια με πάθοςΧρόνια πολλά!
Αυγουλακια??Βλέπω κρατάς τα πασχαλινά αβγουλακια με πάθος
Για kinder έκπληξη μου μοιάζειΧρόνια πολλά!
ΟΧΙ απλά δε βρίσκεις κοπέλα που να το κάνει και η συγκεκριμένη το έχειΠολύ στροφή στην ποδομαλαια βλέπω,το χεράκι θεωρείτε mainstream και βαρετό πλέον;
Ξερεις απο τιμές τι παίζει και τι αλλο κανει;ΟΧΙ απλά δε βρίσκεις κοπέλα που να το κάνει και η συγκεκριμένη το έχει
Καλά ειδικά στην κατηγορία κατ'οίκων με τα ξενοδοχεία κλπ δε νομίζω να σου πει καμία όχι, τι χέρι τι πόδι, δεν είναι και στόμα/κώλος/μουνίΟΧΙ απλά δε βρίσκεις κοπέλα που να το κάνει και η συγκεκριμένη το έχει
βασικο προγραμα μασαζ και χερι απο εκει και περα επιλεγει αυτη εαν θα κανειΞερεις απο τιμές τι παίζει και τι αλλο κανει;
Πάρε τηλέφωνοΞερεις απο τιμές τι παίζει και τι αλλο κανει;
Βρίσκεις κοπέλες να το κάνουν και παρά πολλές,στο μασάζ κατ οίκον το barefoot είναι ρουτίνα...ΟΧΙ απλά δε βρίσκεις κοπέλα που να το κάνει και η συγκεκριμένη το έχει
Εάν θα την καλέσεις τηλεφωνικα η στείλεις μνμ από εδώ (εάν μπορείς επισημαίνω) σου τα στέλνει όλα αναλυτικά.Ξερεις απο τιμές τι παίζει και τι αλλο κανει;
Καλά τα γράφεις το ότι μπορείς να βρεις τα πάντα αλλά να τα προσφέρει κάποia σαν ρουτίνα δεν λέει τίποτα..Βρίσκεις κοπέλες να το κάνουν και παρά πολλές,στο μασάζ κατ οίκον το barefoot είναι ρουτίνα...
Δεν αντιλέγω ότι η Στεφανία μπορεί να το κάνει εξαιρετικά αλλά όχι ότι δεν βρίσκεις,μη τρελάθουμε τώρα...
Κάνα βιντεάκι από φουλ υπηρεσίες θα μας βάλεις ;Καλά τα γράφεις το ότι μπορείς να βρεις τα πάντα αλλά να τα προσφέρει κάποia σαν ρουτίνα δεν λέει τίποτα..
το θέμα είναι ότι προσφέρει η κάθε μία να το απολαμβάνει και ειδικά στην περίπτωσή μου ισχύει αυτό δεν είναι απλά μία παροχή υπηρεσίας alcaty που με ενθουσιάζει και εμένα κάθε φορά το footjob
Θ μου επιτρέψεις να σε διορθώσω..Εάν θα την καλέσεις τηλεφωνικα η στείλεις μνμ από εδώ (εάν μπορείς επισημαίνω) σου τα στέλνει όλα αναλυτικά.
Δεν κάνει μόνο μασάζ με happy end... πηγαίνει φουλ αλλά με βασικές ερωτικές υπηρεσίες (οχι κάτι extreme δλδ) ,και σε ενημερώνει και για κόστος.
Τώρα τα υπόλοιπα που σου λένε περί επιλογής, άσε να νομίζουν κάποιοι πως είναι ξεχωριστοι στα μάτια τής και τους το δίνει.
Καθαριότητα, υγιεινή, ευγένεια,και όλα καλά θα πάνε με τη Στεφανία.
Έχει φύγει χρόνια τώρα από την βασική κατηγορία (μασάζ και μόνο happy end).
Την καλημέρα μου σε όλους!!