Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

Κοχύλι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
1.411
Πόντοι
201
Καλημέρα επιστροφή στα αθηναϊκά εδάφη!
Εξαιρετική φωτογραφία, πολύ περιποιημένα άκρα!
Πάντα δίνεις έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια και φυσικά στην καθαριότητα!
Καλώς ήρθες :hi:

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.293
Καλό σαββατοκύριακο πάντα με την καλύτερη διάθεση!

Συνημμένα

• Polish_20251213_150408426.jpg
    Polish_20251213_150408426.jpg
    2,6 MB · Εμφανίσεις: 283

Johan90

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2024
Like
58
Πόντοι
0
Ακόμα μια καταδρομική στη Στεφανία όσο ήταν Θεσσαλονίκη. Δεν θα μπω στα του αγώνα, γιατί είναι το ίδιο καλή με τις παλιότερες επισκέψεις μου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Θα πω μόνο για το θέμα υγιεινής, ότι είναι από τις πιο καθαρές του χώρου! Ισχύει ότι υπάρχουν κάποιες "εκπτώσεις" σε σχέση με την μόνιμη έδρα της Αθήνας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν σιχαίνεσαι στο χώρο της Θεσσαλονίκης. Αν κάποιος είναι πιο απαιτητικός στο κομμάτι της καθαριότητας, μπορεί πάντα να ζητήσει το κάτι παραπάνω.

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.804
Πόντοι
441
Τώρα στα επόμενα ποστ θα βγουν να λένε για την καθαριότητα της.
Χαχαχαχαχαχαχ
Μαλάκες πόσο πιό κάρφωμα.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.293
Τελευταία τροποποίηση:

trimis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουν 2010
Κριτικές
13
Like
33.014
Πόντοι
7.865

SsStelios

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα κουκλίτσα που βρίσκεσαι αυτή την περίοδο

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
12.974
Πόντοι
3.936
Λοιπόν είναι απλά τα πράγματα.
Αν ήμουν φιλοχρήματη , δεν θα έχανα ραντεβού όταν αρκετοί ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο με ρωτάνε αν υπηρεσία αυτή γίνεται χωρίς προφύλαξη και τους λέω όχι.. προτιμώ λοιπόν να μην γίνει κάτι τέτοιο που το θέωρω ριψοκίνδυνο παρά να δεχτώ απλά και μόνο και μόνο για το δωράκι..
Εγώ έχω μάθει να προσφέρω ό,τι προσφέρω πάντα κ με δική μου συναίνεση και με το λιγότερο άγχος δεν είναι όλα θέμα χρημάτων.

Οι περιγραφές του dorcel είναι όντως σκηνοθετικές (αφού ακόμα κ εμένα με σοκάρει όταν το διαβάζω!), και αυτό του δίνει το δικαίωμα να τα περιγράψει τα πράγματα με όση ένταση και στομφο επιθυμεί όπως και ο καθένας εξάλλου όταν αφήνει μια κριτική ..δεν σημαίνει ότι είναι ακριβώς έτσι δεν σημαίνει ότι είναι και ψέματα απλώς δίνει το ύφος που επιθυμεί ο ίδιος στην περιγραφή.. συχνά όσοι αφήνουν την κριτική τους είναι σαν να θέλουν να παίξουν κάποιο ρόλο ειτε του πορνοστάρ είτε ό,τι μπορεί να εμπνέει τον καθένα..

είναι κάτι σαν ποιητική αδεία που δεν θα ήταν πολύ ευχάριστο να γράψει ότι έγινε αλλαγή προφ στο "μπιμπερό "(ωστόσο είναι αυτονόητο) και επειδή ξέρω τι με με περιμένει μαζί του κ είμαι άνθρωπος που προσέχει ..δεν θα μπορούσα να χρησιμοποιώ τόση ώρα σε όλη την διάρκεια της "μάχης"το ίδιο και μοναδικό προφ.. θέλω να γίνεται μία εμπειρία απόλαυσης και όχι άγχους ειδικά σε αυτό το θέμα.

Τώρα αν ανταλλαξαμε ένα φιλί παραπάνω μετά από τοσες φορές που έχει έρθει γιατί έρχεται σε κάθε ταξίδι μου και επίσκεψή μου ο συγκεκριμένος στη θεσσαλονίκη εντάξει δεν θα βάλω και μετρητή..η οικειότητα επιτρέπει το να γίνει και λίγο πιο διαπροσωπικό όταν κάποιον τον γνωρίζεις.
Αυτά τα ολίγα ξεκαθαρίσματα ..εν τω μεταξύ τους αρχίζουν τα γνωστά αυτοί οι οποίοι είναι από πάνω δυο ψάχνουν να βρουν αφορμή.. oσοι με γνωρίζουν , ξέρουν την ειλικρίνεια μου και τον αυθεντικό τρόπο που λειτουργώ οπότε δεν έχω να απολογηθώ σε κάτι απλά υπενθυμίζω τα ηδη ειπωμένα..
Καλό μήνα από την σχεδόν καλοκαιρινή θεσσαλονίκη
Eπειδη μπερδευτηκα με τα οσα διαβασα,

Φιλια δεν δινεις (εκτος εαν σου βγει με καποιον που τον ξερεις καιρο)σωστα?

Στοματικο με προφυλαξη σωστα?

Τα υπολοιπα ειναι αυτονοητα οποτε δεν τα ρωταω.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.293
Eπειδη μπερδευτηκα με τα οσα διαβασα,

Φιλια δεν δινεις (εκτος εαν σου βγει με καποιον που τον ξερεις καιρο)σωστα?

Στοματικο με προφυλαξη σωστα?

Τα υπολοιπα ειναι αυτονοητα οποτε δεν τα ρωταω.
Σωστά τα λες.
Έτσι είναι.

Με την υποσημείωση ότι τα φιλιά δεν είναι θέμα μόνο να τον ξέρω τον άλλον καιιρο και να με συναντάει συχνά, αλλά να μην είναι καπνιστής και να μας βγαίνει τρυφερότητα.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
12.974
Πόντοι
3.936
Σωστά τα λες.
Έτσι είναι.

Με την υποσημείωση ότι τα φιλιά δεν είναι θέμα μόνο να τον ξέρω τον άλλον καιιρο και να με συναντάει συχνά, αλλά να μην είναι καπνιστής και να μας βγαίνει τρυφερότητα.
Nαι προφανως...απλα θελω να πω οτι δεν ειναι δεδομενο.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.293
Nαι προφανως...απλα θελω να πω οτι δεν ειναι δεδομενο.
Ξεκάθαρα δεν είναι δεδομένο.
Κάνεις δεν σε μπορεί να ξέρει εάν ο παρτενέρ του θα τον εμπνεύσει για το φιλί εφόσον τηρούνται φυσικά οι κανόνες στοματικής υγιεινής όπως και σε όλο το σώμα.

panos31414131

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα . Πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου ; Δεν με αφήνει να σου στείλω μήνυμα

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.293
Καλησπέρα . Πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου ; Δεν με αφήνει να σου στείλω μήνυμα
Καλησπέρα μπορείς να με καλέσεις κάτω το τηλέφωνο που φαίνεται όπως απαντάω από το προφίλ μου

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.874
Πόντοι
1.206
Καλη Κυριακή!
Κοντά σας ως κ 30 Δεκεμβρίου με γιορτινή κ χαρούμενη διάθεση!
Δεν σε έχω γνωρίσει ποτέ από κοντά, ούτε ξέρω πως πραγματικά είσαι. Αλλά σε αυτή την φωτογραφία με καυλωσες πολύ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom