Κοχύλι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2025
- Like
- 1.411
- Πόντοι
- 201
Εξαιρετική φωτογραφία, πολύ περιποιημένα άκρα!Καλημέρα επιστροφή στα αθηναϊκά εδάφη!
Πάντα δίνεις έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια και φυσικά στην καθαριότητα!
Καλώς ήρθες

Εξαιρετική φωτογραφία, πολύ περιποιημένα άκρα!Καλημέρα επιστροφή στα αθηναϊκά εδάφη!

Θα λιώσουν πολλά κεριά τώρα τις γιορτέςΚαλή Κυριακή!
Διαθέσιμη όλες τις εορταστικές μέρες μέχρι και 30 Δεκεμβρίου!
Έτσι ακριβώς κεράκια αναμμένα που στάζουν και λιωμένα θα σας κάνω!Θα λιώσουν πολλά κεριά τώρα τις γιορτές
Ποια κεράκια ?? Εγώ κάθε φορά που πάω , έχουμε λαμπάδες !!!! <3Έτσι ακριβώς κεράκια αναμμένα που στάζουν και λιωμένα θα σας κάνω!
ΕτσιιιιιιΠοια κεράκια ?? Εγώ κάθε φορά που πάω , έχουμε λαμπάδες !!!! <3
Χαίρεται!Καλησπέρα κουκλίτσα που βρίσκεσαι αυτή την περίοδο
Eπειδη μπερδευτηκα με τα οσα διαβασα,Λοιπόν είναι απλά τα πράγματα.
Αν ήμουν φιλοχρήματη , δεν θα έχανα ραντεβού όταν αρκετοί ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο με ρωτάνε αν υπηρεσία αυτή γίνεται χωρίς προφύλαξη και τους λέω όχι.. προτιμώ λοιπόν να μην γίνει κάτι τέτοιο που το θέωρω ριψοκίνδυνο παρά να δεχτώ απλά και μόνο και μόνο για το δωράκι..
Εγώ έχω μάθει να προσφέρω ό,τι προσφέρω πάντα κ με δική μου συναίνεση και με το λιγότερο άγχος δεν είναι όλα θέμα χρημάτων.
Οι περιγραφές του dorcel είναι όντως σκηνοθετικές (αφού ακόμα κ εμένα με σοκάρει όταν το διαβάζω!), και αυτό του δίνει το δικαίωμα να τα περιγράψει τα πράγματα με όση ένταση και στομφο επιθυμεί όπως και ο καθένας εξάλλου όταν αφήνει μια κριτική ..δεν σημαίνει ότι είναι ακριβώς έτσι δεν σημαίνει ότι είναι και ψέματα απλώς δίνει το ύφος που επιθυμεί ο ίδιος στην περιγραφή.. συχνά όσοι αφήνουν την κριτική τους είναι σαν να θέλουν να παίξουν κάποιο ρόλο ειτε του πορνοστάρ είτε ό,τι μπορεί να εμπνέει τον καθένα..
είναι κάτι σαν ποιητική αδεία που δεν θα ήταν πολύ ευχάριστο να γράψει ότι έγινε αλλαγή προφ στο "μπιμπερό "(ωστόσο είναι αυτονόητο) και επειδή ξέρω τι με με περιμένει μαζί του κ είμαι άνθρωπος που προσέχει ..δεν θα μπορούσα να χρησιμοποιώ τόση ώρα σε όλη την διάρκεια της "μάχης"το ίδιο και μοναδικό προφ.. θέλω να γίνεται μία εμπειρία απόλαυσης και όχι άγχους ειδικά σε αυτό το θέμα.
Τώρα αν ανταλλαξαμε ένα φιλί παραπάνω μετά από τοσες φορές που έχει έρθει γιατί έρχεται σε κάθε ταξίδι μου και επίσκεψή μου ο συγκεκριμένος στη θεσσαλονίκη εντάξει δεν θα βάλω και μετρητή..η οικειότητα επιτρέπει το να γίνει και λίγο πιο διαπροσωπικό όταν κάποιον τον γνωρίζεις.
Αυτά τα ολίγα ξεκαθαρίσματα ..εν τω μεταξύ τους αρχίζουν τα γνωστά αυτοί οι οποίοι είναι από πάνω δυο ψάχνουν να βρουν αφορμή.. oσοι με γνωρίζουν , ξέρουν την ειλικρίνεια μου και τον αυθεντικό τρόπο που λειτουργώ οπότε δεν έχω να απολογηθώ σε κάτι απλά υπενθυμίζω τα ηδη ειπωμένα..
Καλό μήνα από την σχεδόν καλοκαιρινή θεσσαλονίκη
Σωστά τα λες.Eπειδη μπερδευτηκα με τα οσα διαβασα,
Φιλια δεν δινεις (εκτος εαν σου βγει με καποιον που τον ξερεις καιρο)σωστα?
Στοματικο με προφυλαξη σωστα?
Τα υπολοιπα ειναι αυτονοητα οποτε δεν τα ρωταω.
Nαι προφανως...απλα θελω να πω οτι δεν ειναι δεδομενο.Σωστά τα λες.
Έτσι είναι.
Με την υποσημείωση ότι τα φιλιά δεν είναι θέμα μόνο να τον ξέρω τον άλλον καιιρο και να με συναντάει συχνά, αλλά να μην είναι καπνιστής και να μας βγαίνει τρυφερότητα.
Ξεκάθαρα δεν είναι δεδομένο.Nαι προφανως...απλα θελω να πω οτι δεν ειναι δεδομενο.
Καλησπέρα μπορείς να με καλέσεις κάτω το τηλέφωνο που φαίνεται όπως απαντάω από το προφίλ μουΚαλησπέρα . Πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου ; Δεν με αφήνει να σου στείλω μήνυμα
Απιστευτη Γυναικαρα εισαι μωρο μου!Καλη Κυριακή!
Κοντά σας ως κ 30 Δεκεμβρίου με γιορτινή κ χαρούμενη διάθεση!
Δεν σε έχω γνωρίσει ποτέ από κοντά, ούτε ξέρω πως πραγματικά είσαι. Αλλά σε αυτή την φωτογραφία με καυλωσες πολύ.Καλη Κυριακή!
Κοντά σας ως κ 30 Δεκεμβρίου με γιορτινή κ χαρούμενη διάθεση!