biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.297
Έτσι είναι όταν απέχεις από την αυτοικανοποιησηηηΚάπου εδώ μέσα πρέπει να κρύβονται 3-4 παιδιά, ο τύπος έβγαλε τσιμέντο
Παράγεις πίδακες ηφαίστειο
Έτσι είναι όταν απέχεις από την αυτοικανοποιησηηηΚάπου εδώ μέσα πρέπει να κρύβονται 3-4 παιδιά, ο τύπος έβγαλε τσιμέντο
Άμα τα έριχνε μέσα αυτά σίγουρα θα έβγαζε τρίδυμα,εύγε μυσταρε.Καλό σαββατοκύριακο πάντα με την πιο ανεβασμένη διάθεση!
Είναι κι ο αέρας της κρήτης! Είναι κ η νεανικότητα 19 χρονών παιδί.. αν όλοι ζουσαμε μόνιμα σε νησιά θα ήμασταν πολύ πιο ευτυχισμένοι και αποδοτικοι.Άμα τα έριχνε μέσα αυτά σίγουρα θα έβγαζε τρίδυμα,εύγε μυσταρε.
Συμφωνώ έτσι είναι.Επαρχια μαζί με την ηλικία φτιάχνει δυνατό πίδακα.Παντως ο φίλος είχε να αδειάσει μέρες,μπράβο πάντως για τη μάλαξη με τα πόδια εξαιρετική τεχνική.Είναι κι ο αέρας της κρήτης! Είναι κ η νεανικότητα 19 χρονών παιδί.. αν όλοι ζουσαμε μόνιμα σε νησιά θα ήμασταν πολύ πιο ευτυχισμένοι και αποδοτικοι.
Πρέπει να έδωσε μάχη για να κρατηθεί. Έχεις και πολύ ωραίες ικανότητες, απ'ότι φάνηκε στο βίντεοΈτσι είναι όταν απέχεις από την αυτοικανοποιησηηη
Παράγεις πίδακες ηφαίστειο
Δεν είδα πολύ αέρα μέσα, πηχτό πηχτό βγήκε. Ούτε η ηλικία φάνηκε από ένα γρήγορο ριπλέιΕίναι κι ο αέρας της κρήτης! Είναι κ η νεανικότητα 19 χρονών παιδί.. αν όλοι ζουσαμε μόνιμα σε νησιά θα ήμασταν πολύ πιο ευτυχισμένοι και αποδοτικοι.
Βασικά, όλες τις εποχε΄ς του χρόνου είναι όμορφη η πόλη! Αλλά και τον χειμώνα, είναι εξίσου υπέροχη! Καλή διαμονή στη Θεσσαλονίκη! Που έκλεισες σπίτι; Περιοχή;Την θεσσαλονίκη την έχω συνδέσει με χειμώνα δεν μου ταιριάζει για καλοκαίρι.
Επίσης δεν είναι λίγες μέρες ..δύο εβδομάδες θα μείνω όταν έρθω με το καλό
Εδώ είμαι νεα παραλίαΒασικά, όλες τις εποχε΄ς του χρόνου είναι όμορφη η πόλη! Αλλά και τον χειμώνα, είναι εξίσου υπέροχη! Καλή διαμονή στη Θεσσαλονίκη! Που έκλεισες σπίτι; Περιοχή;
&παντα κοκετα!!!Εδώ είμαι νεα παραλία
Στην αγαπημένο μου περιοχή και ειδικά στο αγαπημένο μου σπίτι
Ωραίες και οι δύο θέες!!Εδώ είμαι νεα παραλία
Στην αγαπημένο μου περιοχή και ειδικά στο αγαπημένο μου σπίτι
Δεν ξέρω δεν έχει βγει το καλοκαιρινό πρόγραμμα από τώρα ..αλλά παίζει να μην έρθω κρήτη ξανά στα πλαίσια ανακατατάξεων που σκέφτομαι να κόψω κάποιους προορισμούς η να προσθέσω καινούργιους θα δούμε..Στεφάνια ελπίζω να είσαι καλά ; Κρήτη πότε θ έρθεις κούκλα ;
ανατροπές ταξιδιωτικές;;; πες μας οτι θα ρθεις και Άγιο Όρος καυλιάρα αχχχΘα το ήθελα αλλά απο
καινούργια χρονιά θα γίνουν ανατροπές ταξιδιωτικές!
Θα κρατήσω μόνο 1 2 σημεία.
Θα ενημερώσω εν καιρώ.
Εντάξει το εκλαμβάνω ως μία δόση χιούμορ!Στεφανία καλησπέρα,
Προσοχή στα παρακάτω για τους Θεσσαλονικιούς.
Αν έρθει στην ώρα του τσέκαρε μήπως είναι άλλο ραντεβού.
Οταν σου λέει άργησα 5 λεπτά αυτός εννοεί 45.
Ραντεβού με Θεσσαλονικιό είναι σαν δημόσια συγκοινωνία δεν ξέρεις πότε έρχεται.
Επίσης πρόσεχε μην σε παχύνουν γιατι αυτοί για πρωί τρώνε μπουγάτσα, μεσημέρι γύρο και βράδυ μπουγάτσα για γλυκό.
Μετά απο τόσες φορές κάνα footjob Θεσσαλονίκης δεν μας έφερες να πάρουμε μια γεύση.Εντάξει το εκλαμβάνω ως μία δόση χιούμορ!
Μετά από 10 φορές που έχω έρθει θεσσαλονίκη μπορώ να πω ότι δεν είναι έτσι ακριβώς..
Όσον αφορά το θέμα της διατροφής και της βουλιμίας που υπάρχει ίσως υπάρχει γιατί άνθρωποι εδώ έχουν ποιότητα σε όλα..αυτό είναι ένα γεγονός αλλά εντάξει προσέχω ευτυχώς!
Θα βάλω και με τα πόδια προς το παρόν χεράκια from θεσσαλονίκη with love!Μετά απο τόσες φορές κάνα footjob Θεσσαλονίκης δεν μας έφερες να πάρουμε μια γεύση.
Τέλειο με μπόλικο σάλιοΘα βάλω και με τα πόδια προς το παρόν χεράκια from θεσσαλονίκη with love!