Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Middle_age_rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
954
Πόντοι
361
Αφού σε ψυχαγωγώ για αυτό τα βλέπεις ε? μάλιστα!!
Αν δεν σου αρέσει το θέαμα.. θα μας λύσεις την απορία γιατί τσεκάρεις το προφίλ μου?
Η τρέλα δεν πάει μόνο στα βουνά τελικά..
Βεβαίως και με ψυχαγωγείς, και σε ευχαριστώ

Middle_age_rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
954
Πόντοι
361
Δεν ξέρω για τους άλλους φίλε... Εμένα με πληρώνει με ειδικό πρόγραμμα...
Τρίψιμο με φέτα βαρελίσια :-p
Ωραίος, είναι πανάκριβη η φέτα. Το σίγουρο είναι το βαρέλι

Middle_age_rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
954
Πόντοι
361
Καλημερα,η αλήθεια είναι ότι δεν αναλαμβάνω ζευγάρια γιατί δεν νιώθω άνετα με αυτό το συνδυασμό.
Θεσσαλονίκη θα έρθω μέσα στο νοέμβριο προς το τέλος υπολογίζω, αλλά καταλαβαίνεις ότι δεν είναι κάτι που μου βγαίνει αυτό που μου προτείνεις με τη γυναίκα σου.
Το έκοψες και αυτό γιατί παλιά το έκανες ,και μασάζ απλό στην γυναίκα και μετά στο άντρα με χειρονακτική. Άρα μην λες δεν σου βγαίνει , απλά το σταμάτησες. Θυμάσαι ?

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.283
Το έκοψες και αυτό γιατί παλιά το έκανες ,και μασάζ απλό στην γυναίκα και μετά στο άντρα με χειρονακτική. Άρα μην λες δεν σου βγαίνει , απλά το σταμάτησες. Θυμάσαι ?
Ποιος είσαι τέλος πάντων που ξέρεις όλη την ιστορία μου..
Ναι προφανώς το δοκίμασα και δεν μου άρεσε δεν με γέμισε η εμπειρία μ ζευγάρι το οποίο δεν έφερε σε δυσκολη θέση ούτε με πίεσε για τίποτα.. απλά δεν ενθουσιάστηκα κιόλας. Πρέπει να απολογηθώ και για αυτό?!

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
6.326
Πόντοι
7.795

Σιγά μην δεν θυμάται τύπε.. μιλάμε για άτομο ερωτευμένο με το χρήμα και το ψέμα. Βέβαια ποτέ δεν τα πήγαινε καλά με τις γυναίκες. Μην ξεχνάμε και τη σύζυγο του δύστυχου πελάτη που κόντεψε να την αρπάξει από το μαλλί μέσα στον ιερό ναό :cheesy:
Μετά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έμαθε όλη η γειτονιά τι παίζει και αυξήθηκε η πελατεία :rockon:

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.283
Σιγά μην δεν θυμάται τύπε.. μιλάμε για άτομο ερωτευμένο με το χρήμα και το ψέμα. Βέβαια ποτέ δεν τα πήγαινε καλά με τις γυναίκες. Μην ξεχνάμε και τη σύζυγο του δύστυχου πελάτη που κόντεψε να την αρπάξει από το μαλλί μέσα στον ιερό ναό :cheesy:
Μετά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έμαθε όλη η γειτονιά τι παίζει και αυξήθηκε η πελατεία :rockon:
Τι χαζομάρες λες πάλι.
Καμία σχέση ποτέ δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, διαψεύδω εντελώς. αν εσύ είσαι κατίνα ή ο τύπος ο οποίος επειδή είχε με είχε ερωτευτεί και δεν ήθελα να ανταποκριθώ και έτσι προσπάθησε να με εκδικηθεί έτσι εξηγούνται όλα για τα άθλια μηνύματά σου..

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.283
Εδώ είμαι !μαύρισμενη και εξωτική!

Συνημμένα

• IMG_20250917_103943.jpg
    IMG_20250917_103943.jpg
    191,3 KB · Εμφανίσεις: 160

Middle_age_rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
954
Πόντοι
361
Κάτι θυμάμαι μήπως μπορείς να παραθέσεις την σελίδα που έγινε η αναφορά, να θυμηθώ και να Ευθυμίσω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εδώ είμαι !μαύρισμενη και εξωτική!
Αυτό μάλιστα , ωραίο φόρεμα ....το πέτυχες

Ελενα110

Call-Girl
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Like
157.797
Τι χαζομάρες λες πάλι.
Καμία σχέση ποτέ δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, διαψεύδω εντελώς. αν εσύ είσαι κατίνα ή ο τύπος ο οποίος επειδή είχε με είχε ερωτευτεί και δεν ήθελα να ανταποκριθώ και έτσι προσπάθησε να με εκδικηθεί έτσι εξηγούνται όλα για τα άθλια μηνύματά σου..
.......μα μόνο ένας άντρας ερωτευμένος θα βγάλει μίσος !
Οι χυλόπιτες είναι δυσάρεστες για κάποιους !
Εντωμεταξυ ρε στεφανια μου κανει εντύπωση !
Υποτιθεται δεν τους αρέσεις και όλοι μέρα στο νημα σου είναι !
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΡΩΤΑΣ !

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
36.849
Πόντοι
5.956
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΡΩΤΑΣ !
Το γαρ πολύ του έρωτα, γεννα παραφροσυνη!
Το διάβασα στον Παλαμά, το είδα στον Δροσίνη!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.283
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΡΩΤΑΣ !
Έτσι ακριβώς.. ο πληγωμένος εγωισμός κάνει παπάδες δυστυχώς.. από την άλλη όμως το ψέμα παει σύννεφο.. οπότε εκεί εκτροχιάζεται η κατάσταση.

Middle_age_rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
954
Πόντοι
361
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΡΩΤΑΣ !
Βλέπω το νήμα εδώ έχει κίνηση και είπαν να μπουν και άλλοι να πάρουν λίγη δημοσιότητα

" Συντεχνιακή αλληλεγγύη" είναι η συνεργασία μεταξύ των μελών μιας συντεχνίας δηλαδή μιας επαγγελματικής Ένωσης για την προάσπιση των κοινών συμφερόντων, μια μορφή κοινωνικής οργάνωσης όπου εργαζόμενοι αλληλουποστηριζονται για να πετύχουν καλύτερους όρους εργασίας και να αντιμετωπίσουν προκλήσεις του επαγγέλματος.
Η Στεφ που είναι της Παντείου θα το ξέρει !!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
36.849
Πόντοι
5.956
Έτσι ακριβώς.. ο πληγωμένος εγωισμός κάνει παπάδες δυστυχώς.. από την άλλη όμως το ψέμα παει σύννεφο.. οπότε εκεί εκτροχιάζεται η κατάσταση.
Μην σε εκπλήσσει ,ο συγκεκριμένος είχε αποθεώσει με τα γραφόμενα του την tantrazoe,την μεγαλύτερη ξεπέτα ever.
Φαντάσου με τι ανταλλάγματα το έκανε!

Ελενα110

Call-Girl
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Like
157.797
..... Εμένα και εσένα να μην μας σέβονται το καταλαβαίνω γιατί κάποιοι είναι μισογύνηδες !
Αλλά να μην σέβονται τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ που μπαίνουν στο νήμα σου για να δούνε φωτο ή οτιδήποτε άλλο έχεις ανέβασε !

Εεεεε....οχι αυτό δεν το καταλαβαίνω !
Με ξεπερνάει !
Εχουν κουράσει πάρα πολύ και όχι εμένα εγώ και εσύ το διασκεδάζουμε έχουν κουράσει τους συναγωνιστές τους και μου κάνει εντύπωση που δεν ντρέπονται και δεν το καταλαβαίνουν..

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΝΟ ΛΥΠΗ ΝΙΩΘΩ ΟΧΙ ΘΥΜΟ !

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
36.849
Πόντοι
5.956

Ελενα110

Call-Girl
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Like
157.797
Βλέπω το νήμα εδώ έχει κίνηση και είπαν να μπουν και άλλοι να πάρουν λίγη δημοσιότητα

" Συντεχνιακή αλληλεγγύη" είναι η συνεργασία μεταξύ των μελών μιας συντεχνίας δηλαδή μιας επαγγελματικής Ένωσης για την προάσπιση των κοινών συμφερόντων, μια μορφή κοινωνικής οργάνωσης όπου εργαζόμενοι αλληλουποστηριζονται για να πετύχουν καλύτερους όρους εργασίας και να αντιμετωπίσουν προκλήσεις του επαγγέλματος.
Η Στεφ που είναι της Παντείου θα το ξέρει !!
.....έτσι ακριβώς μπήκα στο νήμα της Στεφανίας να πάρω λίγη δημοσιότητα !
Ζήλέψα που της μιλάτε άσχημα και σε έμενα μόνο τραγουδια και λουλουδάκια!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
36.849
Πόντοι
5.956
.....έτσι ακριβώς μπήκα στο νήμα της Στεφανίας να πάρω λίγη δημοσιότητα !
Ζήλέψα που της μιλάτε άσχημα και σε έμενα μόνο τραγουδια και λουλουδάκια!
Ναι ρε Έλενα, να γίνεις λίγο γνωστή και εσυ!
Φαίνεται αυτοί που γράφουν στις σχεδόν 3000 σελίδες στο νήμα σου και γυρω στις 100 κριτικες είναι μάλλον εξωγήινοι!!!

Ελενα110

Call-Girl
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Like
157.797
Ναι ρε Έλενα, να γίνεις λίγο γνωστή και εσυ!
Φαίνεται αυτοί που γράφουν στις σχεδόν 3000 σελίδες στο νήμα σου και γυρω στις 100 κριτικες είναι μάλλον εξωγήινοι!!!
.....δώστε και στην Έλενα λίγη δημοσιότητα!
Λίγα ψύχουλα αγάπης γυρευω !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom