Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.283
Καταλαβαινω τι λες αλλα δεν αναιρει το ενα το αλλο,και με την "κοπελα σου" μπορεις να κανεις κινκυ πραγματα.Τεσπα εγω εθεσα τις αποριες μου,αν θελει ας απαντησει.
Ναι δεν χρειάζεται να με ξεφτιλίσει κάποιος.
Αυτό που λες με τα συντριβάνια πάνω μου δεν το βρίσκω αισθησιακό άρα περισσότερο υποβάθμιση..
Οπότε μου αρέσει το πρωτότυπο τολμηρό αλλά όχι το να με υποβαθμίζουν.

trimis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουν 2010
Κριτικές
13
Like
32.992
Πόντοι
7.865
1000002624.jpg

Ελενα110

Call-Girl
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Like
157.827
Τύπε με τέτοιο ιστορικό μηνυμάτων δε θα έκανα μαγκιές στο σαίτ. Με το στυλ που γράφεις δε θα γαμούσες και μπατζανακης του Κιμ Γιονγκ Ουν να ήσουν στη Βόρειο Κορέα.
Κράτα τη σύνταξη για κανά μασαζάκι με τη Στεφανία και ρούφα το τσαγάκι σου τώρα...
Αγορίνα μου θα μου επιτρέψεις να έχω προσωπικη άποψη για τον ΜΠΙΛ !
Αφου έχω την μεγάλη τιμή να τον ξέρω πολλα χρόνια και θέλω να σε ενημερώσω ότι στο κρεβάτι είναι φοβερός παιχτης από τους λίγους !
Και το λέω εγω που έχω εμπειρία στον χώρο πανω από εξι χρόνια !
Αααααα!...δεν του αρέσει το τσάι προτιμάει φρεντο εσπρέσο σκέτο γιατί προσέχει πολύ την διατροφη του !

Πάρε ένα λουλούδι και εσύ έχω πολλά και τα μοιράζω !:rose:

trimis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουν 2010
Κριτικές
13
Like
32.992
Πόντοι
7.865
Επειδή ο καθένας μας έχει κάποιες "δευτερεύουσες ανωμαλίες"που τον φτιάχνουν, να ενημερώσω ότι βάζει "," στο "ό,τι θέλεις"....

Εύγε Στεφ.

ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ
:-p :-p

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.283
Στέφ ο Κρητικός βεζούβιος πραγματικά τρομερό τελείωμα επιπέδου Τσάμπιονς Λίγκ τον πρόσφερες...Είναι ένας συνδυασμός και των δύο συμμετεχόντων αυτοί οι χυμοί που εκτοξεύθηκαν . Το παλικάρι διαθέτει τη πρώτη ποιοτική ύλη και εσύ τα μαγικά κόλπα και τους μοναδικούς χειρισμούς... Έχω ερώτηση θα με συγχωρήσεις αν έχει πραγματοποιηθεί και αν έχει απαντηθεί επίσης . Αν ανέβεις Θεσσαλονίκη ( κάτοικοι γειτονικού νομού με τη σύζυγο είμαστε ) κάνεις μασάζ στον άντρα για παράδειγμα και η γυναίκα να κάθεται και να παρακολουθεί το όλο πρόγραμμα ή όχι ; Μας ενδιαφέρει η εξής κατάσταση και πήρα το θάρρος να ρωτήσω καθώς θεώρησα ότι ίσως και κάποιος άλλος θαυμαστής σου / μέλος θα ήθελε να γνωρίζει .
Ευχαριστώ , αναμένω την απάντηση σου . Να έχεις την υγεία σου και πάντα διατροφή σούπερ φρουτένια !!!
Ναι το χει πιάσει το νόημα το παιδί στην κρήτη.. σε συνδυασμό με το ταπεραμέντο μου δύο ηφαίστεια μαζί χαχα..
Καλημερα,η αλήθεια είναι ότι δεν αναλαμβάνω ζευγάρια γιατί δεν νιώθω άνετα με αυτό το συνδυασμό.
Θεσσαλονίκη θα έρθω μέσα στο νοέμβριο προς το τέλος υπολογίζω, αλλά καταλαβαίνεις ότι δεν είναι κάτι που μου βγαίνει αυτό που μου προτείνεις με τη γυναίκα σου.
Και εσυ να είσαι πάντα καλά και να περνάτε τέλεια με τη σύντροφό σου.

trimis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουν 2010
Κριτικές
13
Like
32.992
Πόντοι
7.865
Ναι το χει πιάσει το νόημα το παιδί στην κρήτη.. σε συνδυασμό με το ταπεραμέντο μου δύο ηφαίστεια μαζί χαχα..
Καλημερα,η αλήθεια είναι ότι δεν αναλαμβάνω ζευγάρια γιατί δεν νιώθω άνετα με αυτό το συνδυασμό.
Θεσσαλονίκη θα έρθω μέσα στο νοέμβριο προς το τέλος υπολογίζω, αλλά καταλαβαίνεις ότι δεν είναι κάτι που μου βγαίνει αυτό που μου προτείνεις με τη γυναίκα σου.
Είναι ρε παιδί μου, φοβερή....
Ο,τι στα κομμάτια και να της πεις, το ΠΡΩΤΟ που θα σκεφτεί, είναι να στο πει ευγενικά... Να μην σε προσβάλλει.... Σπάνιο στις μέρες μας...

Πάλι θα λείψεις ρε Στεφ ????
Θα βάζουμε τέτοια στο νήμα ...

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
36.849
Πόντοι
5.956
Ποτε μη λες ποτέ.
Αν οι απέναντι σου ειναι:
1.ανοιχτομυαλοι
2.μη κάφροι
Όλα μπορούν να γίνουν τουλάχιστον σε πειραματικό στάδιο στην αρχή με το δικαίωμα αν αισθανθεις άβολα να το τερματίσεις!

Εγγρ.
9 Ιουν 2024
Like
27
Πόντοι
0
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: trimis
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.283
Ποτε μη λες ποτέ.
Αν οι απέναντι σου ειναι:
1.ανοιχτομυαλοι
2.μη κάφροι
Όλα μπορούν να γίνουν τουλάχιστον σε πειραματικό στάδιο στην αρχή με το δικαίωμα αν αισθανθεις άβολα να το τερματίσεις!
Έχεις δίκιο στην περίπτωση όμως που γνωρίζω τουλάχιστον τον έναν από το ζευγάρι.. όταν είναι και οι δύο άγνωστοι είναι στο flu οι παράγοντες της εξίσωσης..

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
36.849
Πόντοι
5.956
Έχεις δίκιο στην περίπτωση όμως που γνωρίζω τουλάχιστον τον έναν από το ζευγάρι.. όταν είναι και οι δύο άγνωστοι είναι στο flu οι παράγοντες της εξίσωσης..
Σωστα, έχεις απόλυτο δίκιο

Κοχύλι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
1.411
Πόντοι
201

Middle_age_rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
954
Πόντοι
361

trimis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουν 2010
Κριτικές
13
Like
32.992
Πόντοι
7.865
Να ρωτήσω κάτι εσείς οι υποστηρικτές με το. Post πληρώνεστε ή με τον μήνα ή με την συνεδρία ?
Δεν ξέρω για τους άλλους φίλε... Εμένα με πληρώνει με ειδικό πρόγραμμα...
Τρίψιμο με φέτα βαρελίσια :-p

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
36.849
Πόντοι
5.956
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.283
Κάντε τον κόπο πηγαίνετε insta να κλάψετε (όχι οι ερωτιαριδες ) οι υπόλοιποι
Αφού σε ψυχαγωγώ για αυτό τα βλέπεις ε? μάλιστα!!
Αν δεν σου αρέσει το θέαμα.. θα μας λύσεις την απορία γιατί τσεκάρεις το προφίλ μου?
Η τρέλα δεν πάει μόνο στα βουνά τελικά..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom