Στέφ ο Κρητικός βεζούβιος πραγματικά τρομερό τελείωμα επιπέδου Τσάμπιονς Λίγκ τον πρόσφερες...Είναι ένας συνδυασμός και των δύο συμμετεχόντων αυτοί οι χυμοί που εκτοξεύθηκαν . Το παλικάρι διαθέτει τη πρώτη ποιοτική ύλη και εσύ τα μαγικά κόλπα και τους μοναδικούς χειρισμούς... Έχω ερώτηση θα με συγχωρήσεις αν έχει πραγματοποιηθεί και αν έχει απαντηθεί επίσης . Αν ανέβεις Θεσσαλονίκη ( κάτοικοι γειτονικού νομού με τη σύζυγο είμαστε ) κάνεις μασάζ στον άντρα για παράδειγμα και η γυναίκα να κάθεται και να παρακολουθεί το όλο πρόγραμμα ή όχι ; Μας ενδιαφέρει η εξής κατάσταση και πήρα το θάρρος να ρωτήσω καθώς θεώρησα ότι ίσως και κάποιος άλλος θαυμαστής σου / μέλος θα ήθελε να γνωρίζει .
Ευχαριστώ , αναμένω την απάντηση σου . Να έχεις την υγεία σου και πάντα διατροφή σούπερ φρουτένια !!!
Ναι το χει πιάσει το νόημα το παιδί στην κρήτη.. σε συνδυασμό με το ταπεραμέντο μου δύο ηφαίστεια μαζί χαχα..
Καλημερα,η αλήθεια είναι ότι δεν αναλαμβάνω ζευγάρια γιατί δεν νιώθω άνετα με αυτό το συνδυασμό.
Θεσσαλονίκη θα έρθω μέσα στο νοέμβριο προς το τέλος υπολογίζω, αλλά καταλαβαίνεις ότι δεν είναι κάτι που μου βγαίνει αυτό που μου προτείνεις με τη γυναίκα σου.
Και εσυ να είσαι πάντα καλά και να περνάτε τέλεια με τη σύντροφό σου.