Πορνερ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 10
- Like
- 937
- Πόντοι
- 371
Τραβα σε κάνα μπουρδελακι που έχεις ειδικότητα και άσε τα γούστα γι αυτούς που ξέρουν τυπε!

Τραβα σε κάνα μπουρδελακι που έχεις ειδικότητα και άσε τα γούστα γι αυτούς που ξέρουν τυπε!

Έτσι να με διαβάζεις να μαθαίνεις!
Τύπε με τέτοιο ιστορικό μηνυμάτων δε θα έκανα μαγκιές στο σαίτ. Με το στυλ που γράφεις δε θα γαμούσες και μπατζανακης του Κιμ Γιονγκ Ουν να ήσουν στη Βόρειο Κορέα.Έτσι να με διαβάζεις να μαθαίνεις!
Που να γαμησω αγορι μου,ούτε να περπατήσω δεν μπορώ!Τύπε με τέτοιο ιστορικό μηνυμάτων δε θα έκανα μαγκιές στο σαίτ. Με το στυλ που γράφεις δε θα γαμούσες και μπατζανακης του Κιμ Γιονγκ Ουν να ήσουν στη Βόρειο Κορέα.
Κράτα τη σύνταξη για κανά μασαζάκι με τη Στεφανία και ρούφα το τσαγάκι σου τώρα...
Τούτο φρούτι ;!!!Βάλτε φρούτα στη ζωή σας!
Έχω παίξει άπειρες μαλακίες για πάρτυ σου!Βάλτε φρούτα στη ζωή σας!
Μόνο σ' αυτό θα μείνεις όμως?!Έχω παίξει άπειρες μαλακίες για πάρτυ σου!
Μπορούμε να φάμε φρούτα από πάνω σου;Βάλτε φρούτα στη ζωή σας!
Φυσικά και όχι, αλλά δυστυχώς δεν μένω Ελλάδα! Θα ανεβάσεις τπτ καλό? Η αν ενδιαφέρεσαι κάμεραΜόνο σ' αυτό θα μείνεις όμως?!
Έλα στο πατρια εδάφη !δεν έχω δημιουργήσει και δεν σκοπεύω only fans.. συγγνώμηΦυσικά και όχι, αλλά δυστυχώς δεν μένω Ελλάδα! Θα ανεβάσεις τπτ καλό? Η αν ενδιαφέρεσαι κάμερα
Aν δεν την δεις από κοντά δεν καταλαβαίνεις ούτε τα μισά , φίλε !!Φυσικά και όχι, αλλά δυστυχώς δεν μένω Ελλάδα! Θα ανεβάσεις τπτ καλό? Η αν ενδιαφέρεσαι κάμερα
πωπωπωπω πεπονομουναραααααααααΒάλτε φρούτα στη ζωή σας!
Φρούτα γλασέΒάλτε φρούτα στη ζωή σας!
κανονικά έπρεπε να χεις κι έναΒάλτε φρούτα στη ζωή σας!
Μπορώ να φάω όλα τα σταφύλια και ότι έχει από κάτω???Βάλτε φρούτα στη ζωή σας!
Δε ρωτησα κατι κακο ουτε ειρωνικο, στους Ροβινσωνες που χει μαζεψει το θρεντ να σοβατιζουν οθονες χωρις να χουν καν προθεση να συναντησουν την κοπελα πες τα αυτα.Τι έγινε ρε παιδιά ???
Πάλι θέλετε να σοβαντίσετε ???
Η Στεφ, ξέρει τι πρέπει να κάνει... Εγώ απλά τους πειράζω όλους...Δε ρωτησα κατι κακο ουτε ειρωνικο, στους Ροβινσωνες που χει μαζεψει το θρεντ να σοβατιζουν οθονες χωρις να χουν καν προθεση να συναντησουν την κοπελα πες τα αυτα.
Καταλαβαινω τι λες αλλα δεν αναιρει το ενα το αλλο,και με την "κοπελα σου" μπορεις να κανεις κινκυ πραγματα.Τεσπα εγω εθεσα τις αποριες μου,αν θελει ας απαντησει.Η Στεφ, ξέρει τι πρέπει να κάνει... Εγώ απλά τους πειράζω όλους...
Εμένα προσωπικά, μου βγάζει "κοπέλα μου" , δεν μου βγάζει "άγρια"... Οπότε το θεωρώ τελείως εκτός συζήτησης....
Αλλά , περί ορεξεως, κολοκυθόπιτα....
Φλαμπέ, μάλλον ...Φρούτα γλασέ