biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.283
Έχεις δίκιο!! Μην τους τ κάνω αυτό χαχακαι τα ορφανα που θα κλαψουριζουν![]()
που θα βρίσκουν να γίνονται κατίνεεεες χειρότερης μορφής
Έχεις δίκιο!! Μην τους τ κάνω αυτό χαχακαι τα ορφανα που θα κλαψουριζουν![]()
Στο διορθωσα λιγοΈχεις δίκιο!! Μην τους τ κάνω αυτό χαχα
που θα βρίσκουν να γίνονται ΚΥΡΑ κατίνεεεες χειρότερης μορφής

Εμένα πάντως προχθές που Μ έπιασε η κλαψα, πήγα στη Στέφ και με βυζαξε και μου πέρασε :-)και τα ορφανα που θα κλαψουριζουν![]()
Ειλικρινά αυτή η επίθεση στη Στεφανία είναι απαράδεκτη και πραγματικο μπουλινγκ.... Να ξεκαθαρίσω ότι δεν πάω πλέον με άλλες, γιατί έχω μια υπέροχη συντροφική σχέση με μια γυναίκα που αποτελεί την προσωπική μου πουτανα και μου βγάζει όλα μα όλα τα γούστα παντού και πάντα και απεριόριστα. Μπαίνω στο bou για χαβαλε και επικοινωνία με πέντε ανθρώπους που μιλάμε πολύ καιρό. Εάν έκανα εξαίρεση, ναι με τη Στεφανία θα πήγαινα: γιατί εκτιμάει από το πρώτο μέχρι τελευταίο ευρώ, γιατί σέβεται τον χρόνο του πελάτη, γιατί είναι πεντακάθαρη και ευγενική, γιατί κάνει καταπληκτικό μασάζ, γιατί είναι πολύ ερωτική. Στο σεξ;;; Γούστα είναι αυτά. Για τη δουλειά που κάνει είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο με διαφορα. Εάν έδινε και κωλο, το πακέτο θα ήταν ασυναγώνιστο. Εάν ρωτάς εμένα προσωπικά, ναι μου άρεζαν οι υπηρεσίες της στο κρεββάτι αλλά μέχρι εκεί. Το όλο πακέτο που προσφέρει ομως, είναι ασυναγώνιστο και μοναδικό. Στη Στεφ πας πρώτα για το μασάζ. Και μετά ρίχνεις και έναν πουτσο σε μια κοπέλα ερωτική, με καμπύλες και με θέληση να σου βγάλει όλη την καύλα. Εάν πχ έπρεπε να διαλέξω μόνο σεξ, δεν θα πήγαινα γιατί η γυναίκα μου αυτό που μου προσφέρει δεν μπορεί να το προσφέρει η Στεφ. Εάν η Στεφ δεχόταν ζευγάρια, θα ήθελα πολύ να μας έκανε και τους δύο μασάζ ερωτικό και ακολούθως μπροστά της να ξέσκιζα τη δικιά μου για να καυλωσουμε όλοι μαζί.... Δεν πάω ούτε για μασάζ γιατί ενώ ξέρω ότι θα περάσω τέλεια και θα χαλαρώσω, όπως και να χει θα καυλώσω και θα αγγίξω το σώμα της και θα νιώσω ότι κάνω απιστία στη γυναίκα μου. Μπροστά στη γυναίκα μου, δεν θα έχω θέμα καθώς ξέρω ότι το βλέπουμε σαν παιχνίδι όπως και να αγγίζει κι αυτή γυναίκες. Αλλά δυστυχώς αυτό το πακέτο η Στεφ δεν το προσφέρει. Σταματήστε όμως να προσβάλλετε τη Στεφ και οποιαδήποτε μασατζου ή "πουτανα". Αυτές οι γυναίκες αξίζουν σεβασμό γιατί επιτελούν κοινωνικό έργο. Φανταστείτε να μην υπήρχαν "πουτανες" πόσοι βιασμοί θα υπήρχαν.... Εάν τη θεωρείτε χοντρή τη Στεφ.ή οτιδήποτε άλλο μην πάτε . Εάν πάτε, γράψτε την κριτική σας θετική ή αρνητική.
παιχτη χαλαρωσε λιγο οκΤο εχετε αυτό οι βόρειο Ελλαδίτες , σε συντριπτικό ποσοστό είστε τενεκέδες
Φίλε το 'πιασες νομίζω το νοημαΦίλε μου, αν ήθελε η Στεφανία, θα το είχε σταματήσει εδώ και χρόνια. Την βολεύει όμως αυτή η συνεχής αναφορά στο όνομα της. Την συντηρεί και της συντηρεί την ύπαρξη. Αν σταματήσουν τα σχόλια και οι αναφορές για αυτήν, δεν θα μπορέσει να το διαχειριστεί και θα παρακαλεί για έστω και ένα τόσο δα σχολιάκι σε μια από τις φωτο που θα ανεβάζει σωρηδόν για να το προκαλέσει...
Αφήστε την στην σιωπή (των αρνιών που θα καταβροχθίζει)!!!
Έτσι ακριβώς.. εύστοχο κ ουσιώδες νόημα!Ρεεε κουλλλ παμε παρακατω πειτε οτι ειναι πειιτε οχι κακιασμενα δεν σας κανει η επομενη....
Λεω αυτο και δεν περιαυτολογω μπορεις να πεις τα παντα (θετικα αρνητικα) ο τροπος που θα τα πεις ομως ειναι η ουσια καλη συνεχεια και στους μεν και στους δεΈτσι ακριβώς.. εύστοχο κ ουσιώδες νόημα!
Στεφανία δείξε μας κανένα άρμεγμα όπως αυτό του Κρητικού σε εμάς που είμαστε μακριά και δεν μπορούμε να σε απολαύσουμε ακόμη!Έτσι ακριβώς.. εύστοχο κ ουσιώδες νόημα!
Άσε που, εδώ δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται κάποιος για όσα ΗΔΗ ΒΛΈΠΕΙ στις φωτογραφίες..Ρε με κάτι εμμονές.. Σε όποιον δεν αρέσει ο τρόπος ή το σύνολο της κοπέλας πάει παρακάτω. Νομίζω δεν έχει κρύψει κάτι ή Στεφανία. Όλα τα χαρτιά τα έχει ανοιχτά
Ειλικρινά αυτή η επίθεση στη Στεφανία είναι απαράδεκτη και πραγματικο μπουλινγκ.... Να ξεκαθαρίσω ότι δεν πάω πλέον με άλλες, γιατί έχω μια υπέροχη συντροφική σχέση με μια γυναίκα που αποτελεί την προσωπική μου πουτανα και μου βγάζει όλα μα όλα τα γούστα παντού και πάντα και απεριόριστα. Μπαίνω στο bou για χαβαλε και επικοινωνία με πέντε ανθρώπους που μιλάμε πολύ καιρό. Εάν έκανα εξαίρεση, ναι με τη Στεφανία θα πήγαινα: γιατί εκτιμάει από το πρώτο μέχρι τελευταίο ευρώ, γιατί σέβεται τον χρόνο του πελάτη, γιατί είναι πεντακάθαρη και ευγενική, γιατί κάνει καταπληκτικό μασάζ, γιατί είναι πολύ ερωτική. Στο σεξ;;; Γούστα είναι αυτά. Για τη δουλειά που κάνει είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο με διαφορα. Εάν έδινε και κωλο, το πακέτο θα ήταν ασυναγώνιστο. Εάν ρωτάς εμένα προσωπικά, ναι μου άρεζαν οι υπηρεσίες της στο κρεββάτι αλλά μέχρι εκεί. Το όλο πακέτο που προσφέρει ομως, είναι ασυναγώνιστο και μοναδικό. Στη Στεφ πας πρώτα για το μασάζ. Και μετά ρίχνεις και έναν πουτσο σε μια κοπέλα ερωτική, με καμπύλες και με θέληση να σου βγάλει όλη την καύλα. Εάν πχ έπρεπε να διαλέξω μόνο σεξ, δεν θα πήγαινα γιατί η γυναίκα μου αυτό που μου προσφέρει δεν μπορεί να το προσφέρει η Στεφ. Εάν η Στεφ δεχόταν ζευγάρια, θα ήθελα πολύ να μας έκανε και τους δύο μασάζ ερωτικό και ακολούθως μπροστά της να ξέσκιζα τη δικιά μου για να καυλωσουμε όλοι μαζί.... Δεν πάω ούτε για μασάζ γιατί ενώ ξέρω ότι θα περάσω τέλεια και θα χαλαρώσω, όπως και να χει θα καυλώσω και θα αγγίξω το σώμα της και θα νιώσω ότι κάνω απιστία στη γυναίκα μου. Μπροστά στη γυναίκα μου, δεν θα έχω θέμα καθώς ξέρω ότι το βλέπουμε σαν παιχνίδι όπως και να αγγίζει κι αυτή γυναίκες. Αλλά δυστυχώς αυτό το πακέτο η Στεφ δεν το προσφέρει. Σταματήστε όμως να προσβάλλετε τη Στεφ και οποιαδήποτε μασατζου ή "πουτανα". Αυτές οι γυναίκες αξίζουν σεβασμό γιατί επιτελούν κοινωνικό έργο. Φανταστείτε να μην υπήρχαν "πουτανες" πόσοι βιασμοί θα υπήρχαν.... Εάν τη θεωρείτε χοντρή τη Στεφ.ή οτιδήποτε άλλο μην πάτε . Εάν πάτε, γράψτε την κριτική σας θετική ή αρνητική.

Αντρικός εγωισμός !Πολλές επιθέσεις τώρα τελευταία.. Τι παίζει??? Τι φάση???.... Μαλάκια οι επιθέσεις στις κοπέλες....
Ναι....βάζω και χοντρό λουκάνικοτην γιδα με μακαρονι χοντρο την μαγειρευεις?
Μλκια στον εγκέφαλο....Αντρικός εγωισμός !
Ο εγωισμός είναι ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητα των ανθρώπων που έχουν την αίσθηση ότι είναι άτομα αλλόβητα και δυνατά!Ναι....βάζω και χοντρό λουκάνικο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μλκια στον εγκέφαλο....
Σίγουρα αυτό αλλά και κάτι άλλο.... Αλλά είναι μεγάλο θέμα το άλλο οπότε ας μείνουμε σε αυτό!!!!!Αντρικός εγωισμός !
Δεν έχουν drone οπότε χαμένος ο πόλεμοςΠολλές επιθέσεις τώρα τελευταία.. Τι παίζει??? Τι φάση???.... Μαλάκια οι επιθέσεις στις κοπέλες....
πες του να μου στειλει μνμ για μια φιλη που της αρεσει η ποσοτητα μεσα τηςΚαλησπέρα καινούργια ημερομηνία επιστροφής 8 ιουλίου!
Ως τότε,σας αφήνω με τον κρητικό βεζούβιο δεν υπάρχει αυτό!!