Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.567
Πόντοι
441
και αρχίσε να μου τρίβετε και να με γλύφει και κατεβαίνει στα δίδυμα και αρχίσε να τα ρουφάει και να τα σαλιώνει και ταυτόχρονα να με τσιμπουκόνι και μου περνάει σκούφο και με καβάλησε

Χοντρομπούτα Στεφανία στείλε γρήγορα μήνυμα στο παλικάρι να αλλάξει την περιγραφή!!!!

Σε έδωσε στεγνά ότι κάνεις ακάποτα τσιμπούκια ΑΚΟΜΑ και σε πελάτες που έρχονται πρώτη φορά.

Πως την πάτησες έτσι ρε χαζό;

Δε διάβασες καλά όλη την κριτική.

Τον τσιμπούκωσες με λύσσα και μετά πέρασε σκούφο για να σε γαμήσει σαν καλή πουτάνα.

Όταν λέγαμε για ακάποτα τσιμπούκια μας έβγαζες τρελούς!!!!!

ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ.

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.570
Πόντοι
5.595
Χοντρομπούτα Στεφανία στείλε γρήγορα μήνυμα στο παλικάρι να αλλάξει την περιγραφή!!!!

Σε έδωσε στεγνά ότι κάνεις ακάποτα τσιμπούκια ΑΚΟΜΑ και σε πελάτες που έρχονται πρώτη φορά.

Πως την πάτησες έτσι ρε χαζό;

Δε διάβασες καλά όλη την κριτική.

Τον τσιμπούκωσες με λύσσα και μετά πέρασε σκούφο για να σε γαμήσει σαν καλή πουτάνα.

Όταν λέγαμε για ακάποτα τσιμπούκια μας έβγαζες τρελούς!!!!!

ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ.

Έτσι ακριβώς :pipa2:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
94.205
Πόντοι
16.131
τιποτα σε τρανσφορμερ παιζει να μας δωσει κανεις τα φωτα του

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.339
Καλημέρα!
Στους εμμονικους που θέλουν να γίνει ντόρος για θέμα που έχω ξεκαθαρίσει..μια είναι η απάντηση.. φωτογραφίες

Συνημμένα

• IMG_20250808_110502.jpg
    IMG_20250808_110502.jpg
    3,8 MB · Εμφανίσεις: 68
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.339
Έχει δίκιο η νηματοθετρια. Δεν είναι normal και λογική τέτοια προσβλητική μεταστροφή σου στην συμπεριφορά.
Δράττομαι της ευκαιρίας ότι ξέρω έναν πολύ καλόν κύριο και φίλο μου και πρώην μέλος εδώ, που τον προτρέψαμε ομαδικά να συζητήσει σοβαρά και με ειλικρίνεια μαζί της κι ενώ αρχικά του απάντησε με σαφήνεια και τίμια, έπειτα τον απαρνήθηκε αυστηρά για επόμενη συνάντηση.
Του συμπαρασταθηκα να τον παρηγορησω με αλληλεγγύη, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να την σεβαστεί παρόλο που τον πόνεσε βαθιά και να καταφύγει πάλι σε Βαλτικη χώρα όπου συνεχίζει να ζει μόνος για μήνες, δίχως να έχει επιστρέψει ακόμα από τότε, πιστά αφοσιωμένος δίχως ίχνος μικροψυχιας κι εκδίκησης.

Το παράδειγμά του σε συμβουλεύει να σέβεσαι και να υπακούς και τα δικά της θέλω!
Χαίρομαι για την ειλικρινή αναφορά σε άλλο περιστατικό... έτσι είναι!
Όλα πρέπει να είναι ξεκάθαρα και συναινετικά η πίεση δεν οδηγεί πουθενά..

Τελευταία τροποποίηση:

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.946
Πόντοι
456

Middle_age_rider

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
492
Πόντοι
21
Καλημέρα!
Στους εμμονικους που θέλουν να γίνει ντόρος για θέμα που έχω ξεκαθαρίσει..μια είναι η απάντηση.. φωτογραφίες
Μόνο εσύ θα μπορούσες να βγάλεις ποδήλατο σάλας στην ζούγκλα. Κλαίω

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.339

Κοχύλι

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
828
Πόντοι
81
Προσωπικά δύο φορές εχω συναντήσει την κοπέλα και πέρασα πολύ ωραία μαζί της, το μασαζ άψογο, ευγενέστατη και ήρεμος άνθρωπος!! Θα πρότεινα να μπει μια άνω τελεία σε όλο αυτό γιατί δεν οδηγεί πουθενά..σε όποιον αρέσει κανονίζει ραντεβού μαζί της διαφορετικά προσπερνάει, τόσο απλό!
Ας σκεφτούμε λιγάκι και την αντίπερα όχθη και ας μην είμαστε τόσο αυστηροι και σκληροί, όχι μόνο για την Στεφάνια αλλα γενικότερα!
Καλές διακοπές εύχομαι και να περνάτε όμορφα!!
:hi:

trimis

Μέγας
Εγγρ.
29 Ιουν 2010
Κριτικές
6
Like
22.225
Πόντοι
4.936
Συνάντηση με τη Στέφ...
Μαγκωμενοι κι οι δυο στην αρχή ...
Αλλά από την πρώτη στιγμή, σεβασμό και ντομπροσύνη απ' τη Στέφ...
Βλέποντας τον χώρο της, την συμπεριφορά μας και την όλη φάση, ένιωσα σαν να είμαστε φοιτητουδια που κάνουν φάση κι αυτό μου έφτιαξε τη διάθεση :-)

Πολύ χαλαρωτικό μασάζ , πολύ ωραία κουβέντα !

Παιδιά, ευτυχώς που δεν αρέσει σ όλους, να μπορούμε να βρούμε ραντεβού εμείς που πραγματικά την κάνουμε κέφι !!!!

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.537
Πόντοι
201
Προσωπικά δύο φορές εχω συναντήσει την κοπέλα και πέρασα πολύ ωραία μαζί της, το μασαζ άψογο, ευγενέστατη και ήρεμος άνθρωπος!! Θα πρότεινα να μπει μια άνω τελεία σε όλο αυτό γιατί δεν οδηγεί πουθενά..σε όποιον αρέσει κανονίζει ραντεβού μαζί της διαφορετικά προσπερνάει, τόσο απλό!
Ας σκεφτούμε λιγάκι και την αντίπερα όχθη και ας μην είμαστε τόσο αυστηροι και σκληροί, όχι μόνο για την Στεφάνια αλλα γενικότερα!
Καλές διακοπές εύχομαι και να περνάτε όμορφα!!
:hi:
Φίλε μου, αν ήθελε η Στεφανία, θα το είχε σταματήσει εδώ και χρόνια. Την βολεύει όμως αυτή η συνεχής αναφορά στο όνομα της. Την συντηρεί και της συντηρεί την ύπαρξη. Αν σταματήσουν τα σχόλια και οι αναφορές για αυτήν, δεν θα μπορέσει να το διαχειριστεί και θα παρακαλεί για έστω και ένα τόσο δα σχολιάκι σε μια από τις φωτο που θα ανεβάζει σωρηδόν για να το προκαλέσει...
Αφήστε την στην σιωπή (των αρνιών που θα καταβροχθίζει)!!!

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
2.111
Πόντοι
711
Ειλικρινά αυτή η επίθεση στη Στεφανία είναι απαράδεκτη και πραγματικο μπουλινγκ.... Να ξεκαθαρίσω ότι δεν πάω πλέον με άλλες, γιατί έχω μια υπέροχη συντροφική σχέση με μια γυναίκα που αποτελεί την προσωπική μου πουτανα και μου βγάζει όλα μα όλα τα γούστα παντού και πάντα και απεριόριστα. Μπαίνω στο bou για χαβαλε και επικοινωνία με πέντε ανθρώπους που μιλάμε πολύ καιρό. Εάν έκανα εξαίρεση, ναι με τη Στεφανία θα πήγαινα: γιατί εκτιμάει από το πρώτο μέχρι τελευταίο ευρώ, γιατί σέβεται τον χρόνο του πελάτη, γιατί είναι πεντακάθαρη και ευγενική, γιατί κάνει καταπληκτικό μασάζ, γιατί είναι πολύ ερωτική. Στο σεξ;;; Γούστα είναι αυτά. Για τη δουλειά που κάνει είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο με διαφορα. Εάν έδινε και κωλο, το πακέτο θα ήταν ασυναγώνιστο. Εάν ρωτάς εμένα προσωπικά, ναι μου άρεζαν οι υπηρεσίες της στο κρεββάτι αλλά μέχρι εκεί. Το όλο πακέτο που προσφέρει ομως, είναι ασυναγώνιστο και μοναδικό. Στη Στεφ πας πρώτα για το μασάζ. Και μετά ρίχνεις και έναν πουτσο σε μια κοπέλα ερωτική, με καμπύλες και με θέληση να σου βγάλει όλη την καύλα. Εάν πχ έπρεπε να διαλέξω μόνο σεξ, δεν θα πήγαινα γιατί η γυναίκα μου αυτό που μου προσφέρει δεν μπορεί να το προσφέρει η Στεφ. Εάν η Στεφ δεχόταν ζευγάρια, θα ήθελα πολύ να μας έκανε και τους δύο μασάζ ερωτικό και ακολούθως μπροστά της να ξέσκιζα τη δικιά μου για να καυλωσουμε όλοι μαζί.... Δεν πάω ούτε για μασάζ γιατί ενώ ξέρω ότι θα περάσω τέλεια και θα χαλαρώσω, όπως και να χει θα καυλώσω και θα αγγίξω το σώμα της και θα νιώσω ότι κάνω απιστία στη γυναίκα μου. Μπροστά στη γυναίκα μου, δεν θα έχω θέμα καθώς ξέρω ότι το βλέπουμε σαν παιχνίδι όπως και να αγγίζει κι αυτή γυναίκες. Αλλά δυστυχώς αυτό το πακέτο η Στεφ δεν το προσφέρει. Σταματήστε όμως να προσβάλλετε τη Στεφ και οποιαδήποτε μασατζου ή "πουτανα". Αυτές οι γυναίκες αξίζουν σεβασμό γιατί επιτελούν κοινωνικό έργο. Φανταστείτε να μην υπήρχαν "πουτανες" πόσοι βιασμοί θα υπήρχαν.... Εάν τη θεωρείτε χοντρή τη Στεφ.ή οτιδήποτε άλλο μην πάτε . Εάν πάτε, γράψτε την κριτική σας θετική ή αρνητική.

Middle_age_rider

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
492
Πόντοι
21
Φίλε μου, αν ήθελε η Στεφανία, θα το είχε σταματήσει εδώ και χρόνια. Την βολεύει όμως αυτή η συνεχής αναφορά στο όνομα της. Την συντηρεί και της συντηρεί την ύπαρξη. Αν σταματήσουν τα σχόλια και οι αναφορές για αυτήν, δεν θα μπορέσει να το διαχειριστεί και θα παρακαλεί για έστω και ένα τόσο δα σχολιάκι σε μια από τις φωτο που θα ανεβάζει σωρηδόν για να το προκαλέσει...
Συμφωνώ απόλυτα , unfollow από μένα το νήμα.

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.946
Πόντοι
456
Άσε ρε μεγάλε.....να μην βαζει φώτο για μην την σχολιάζουν κάποιοι συγκεκριμενοι κάθε φορά????....που το είδες αυτό το όνειρο?????....ας μην παρακολουθούν το νήμα.....αλλά είτε έχουν αποκτήσει ψυχολογικά τραύματα λογω απόρριψης είτε χάνουν λεφτά χαρτζηλικια από άλλες που προμοταρουν....διάλεξε οποίο θες.

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.188
Πόντοι
201
Καλημέρα από τα επιδεξια χεράκια!
Τέτοια να μας βάζεις και άσε τις απαντήσεις στις επιθέσεις. Απλά τις αγνοούμε, όπως και τους τύπους. Θέλουμε χειρισμούς πυραύλων με τα μαγικά χεράκια ή ποδαράκια ανάλογα τι παίζει στο μενού. Είμαι σίγουρος πως έχει επιχειρηθεί και με βυζάκια ή άλλο μέρος. Όπως και να έχει δημιούργησες κίνηση και πολλαπλές εκτοξεύσεις ;)

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
94.205
Πόντοι
16.131
Άσε ρε μεγάλε.....να μην βαζει φώτο για μην την σχολιάζουν κάποιοι συγκεκριμενοι κάθε φορά????....που το είδες αυτό το όνειρο?????....ας μην παρακολουθούν το νήμα.....αλλά είτε έχουν αποκτήσει ψυχολογικά τραύματα λογω απόρριψης είτε χάνουν λεφτά χαρτζηλικια από άλλες που προμοταρουν....διάλεξε οποίο θες.
την γιδα με μακαρονι χοντρο την μαγειρευεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom