Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.351
Αν επιτρέπεται, τι ύψος και κιλά έχεις, γιατί εγώ όταν είναι να πληρώσω, επιλέγω μόνο με αναλογίες μοντέλας. :sunglasses:
Τότε σε λάθος νήμα απευθύνεσαι.. δεν είμαι πρακτορείο μοντέλων ούτε παρουσιάστηκα ποτέ ως κάτι τέτοιο. καταρχάς ένας άνθρωπος που αναζητά μοντέλο (και δικαίωμά σου )δεν πρόκειται ν εκτιμησει το μασάζ οπότε είσαι τελείως λάθος ενδιαφερόμενος εδώ πέρα σόρρυ κιόλας..
Επειδή όμως ούτε κρύβομαι ούτε δίστασα να "τσαλακωθώ "όπως είπε κι άλλο μέλος ..ανοιχτό είναι το instagram μου μπορείς να με δεις και σε βίντεο και σε φωτογραφίες όπως και για αυτό το λόγο πήγα στην εκπομπή τη γνωστή ώστε να καταλάβει κάποιος ακριβώς πως είμαι. Αν σου κάνω καλώς αν δεν σου κάνω δεν πειράζει και πάλι φίλοι..

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.351
Μα δεν είναι μυστικό ότι πριν από δέκα χρόνια (ήσουν από μικρή πόρνη αν δεν θυμάσαι) μας τσιμπούκωνες ακάποτα και τα έπαιρνες στη μάπα για 30€.

Και μετά μας έβγαλες τρελούς για να πουλήσεις το παραμύθι της ιέρειας

Θυμήθηκες τώρα;
Ως γνωστόν ασυνάρτητος... Ρώτησα πολύ συγκεκριμένα γιατί τότε μου μιλούσες ωραία και τώρα μιλάς με μίσος και εμμονή κ απάντηση δεν πήρα... Ή μήπως θες να πεις ότι αν το κόστος ήταν σε τιμή χάρισμα κ οι υπηρεσίες όλα τα αισχή που θέλεις ακόμη και αυτά που δεν κάνω ! Τότε μόνο θα είμαι θέα για σένα ..

καταλάβαμε όλοι εντάξει.. Κλασικά ανισόροπος κ εκδικητικός..δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από σένα..
Μη μ ζητάς και τα ρέστα λοιπόν από πάνω.. καταλάβαμε όλοι πόσο υποχθόνιος είσαι οπότε μην το συνεχίζεις καλύτερα.. όσο πάει εκτίθεσαι όλο και περισσότερο και δεν έχω τέτοια όρεξη ..αρκετά αποκαλυπτήρια έγιναν για το ανύπαρκτο ποιόν σου..

Τελευταία τροποποίηση:

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.588
Πόντοι
5.595
Ως γνωστόν ασυνάρτητος... Ρώτησα πολύ συγκεκριμένα γιατί τότε μου μιλούσες ωραία και τώρα μιλάς με μίσος και εμμονή κ απάντηση δεν πήρα... Ή μήπως θες να πεις ότι αν το κόστος ήταν σε τιμή χάρισμα κ οι υπηρεσίες όλα τα αισχή που θέλεις ακόμη και αυτά που δεν κάνω ! Τότε μόνο θα είμαι θέα για σένα ..

καταλάβαμε όλοι εντάξει.. Κλασικά ανισόροπος κ εκδικητικός..δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από σένα..

Πες μου πιο σημείο δεν κατάλαβες να στο εξηγήσω:

Ακάποτο τσιμπούκι= πεολειχία χωρίς προφυλακτικό
Παίρνω στη μάπα= ο πελάτης εκσπερματίζει στο πρόσωπο
Βγάζω κάποιον τρελό= λέω ψέματα γιατί το χρήμα είναι θεός μου

Τώρα νομίζω είμαστε εντάξει

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.351
Νομίζω χρειάζεσαι να σου κάνει κάποιος δώρο συνεδρίες με ψυχοθεραπευτή η ψυχίατρο.. τα πράγματα έχουν ξεφύγει.. όταν άλλα σε ρωτάμε άλλα απαντάς και δεν μπορείς να συνεννοηθείς..

Τελευταία τροποποίηση:

Rori Talagan

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Like
351
Πόντοι
21
Τότε σε λάθος νήμα απευθύνεσαι.. δεν είμαι πρακτορείο μοντέλων ούτε παρουσιάστηκα ποτέ ως κάτι τέτοιο. καταρχάς ένας άνθρωπος που αναζητά μοντέλο (και δικαίωμά σου )δεν πρόκειται ν εκτιμησει το μασάζ οπότε είσαι τελείως λάθος ενδιαφερόμενος εδώ πέρα σόρρυ κιόλας..
Επειδή όμως ούτε κρύβομαι ούτε δίστασα να "τσαλακωθώ "όπως είπε κι άλλο μέλος ..ανοιχτό είναι το instagram μου μπορείς να με δεις και σε βίντεο και σε φωτογραφίες όπως και για αυτό το λόγο πήγα στην εκπομπή τη γνωστή ώστε να καταλάβει κάποιος ακριβώς πως είμαι. Αν σου κάνω καλώς αν δεν σου κάνω δεν πειράζει και πάλι φίλοι..
Οκ!
Το έγραψα οχι οσον αφορά το μασάζ.:wink:
Θα σε επισκεφτώ για το μασαζάκι σου και για να κρίνω ο ίδιος αυτά περί χαλάρωσης και κιλών που διάφοροι λένε.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.351
Οκ!
Θα σε επισκεφτώ για το μασαζάκι σου και για να κρίνω ο ίδιος αυτά περί χαλάρωσης και κιλών που διάφοροι λένε.
Το καλύτερο και το πιο λογικό που μπορεί κανείς να κάνει είναι αυτό.

κι αν θέλεις δέχομαι την εξής πρόκληση.. κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ αλλά επειδή βλέπω ότι πολύ επίθεση πέφτει ..χωρίς να ισχύει τίποτα από όλα αυτά

Αν βρεις ίχνος χαλάρωσης ή κυτταρίτιδας στο σώμα μου μπορώ να σου προσφέρω τη συνεδρία δωρεάν..

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.588
Πόντοι
5.595
Οκ!
Το καλύτερο και το πιο λογικό που μπορεί κανείς να κάνει είναι αυτό.

κι αν θέλεις δέχομαι την εξής πρόκληση.. κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ αλλά επειδή βλέπω ότι πολύ επίθεση πέφτει ..χωρίς να ισχύει τίποτα από όλα αυτά

Αν βρεις ίχνος χαλάρωσης ή κυτταρίτιδας στο σώμα μου μπορώ να σου προσφέρω τη συνεδρία δωρεάν..

Τύπε μόλις κέρδισες δωρεάν μασαζάκι

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
94.226
Πόντοι
16.131

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.946
Πόντοι
456
Μα δεν είναι μυστικό ότι πριν από δέκα χρόνια (ήσουν από μικρή πόρνη αν δεν θυμάσαι) μας τσιμπούκωνες ακάποτα και τα έπαιρνες στη μάπα για 30€.

Και μετά μας έβγαλες τρελούς για να πουλήσεις το παραμύθι της ιέρειας

Θυμήθηκες τώρα;
Για τανες δεν μιλάμε σε αυτο το σάιτ.?????...ή για τίποτα άλλο περι ηθικής ...

Γιατι οι περισσότερες μασέρ οχι του σαιτ μόνο αλλα όλης της χώρας κάποια στιγμή τον έπαιρναν βαθεως.....

Ξέρετε τι λουλούδια υπάρχουν έξω????.....δεν μπορείτε να φανταστείτε πραγματικά

Ο καθένας οτι δηλώνει σε αυτή τη χώρα

Εδώ και παπαστριτ έβγαλε νήμα γιστι αναρωτιόταν αν λέγεται γκεουλας επειδή γαμαει τραβελια.....αλλά δεν τον παίρνει....μονο τρενάκι

Αυτά από μένα

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.946
Πόντοι
456

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
94.226
Πόντοι
16.131

salah-paham

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2021
Like
239
Πόντοι
20
Όλως τυχαίως τα γραπτά μένουν...Θέλεις λοιπόν να μας εξηγήσεις τι άλλαξε από το 2018 και τέτοια συμπεριφορά ανάρμοστη..

που από κούκλα σου έγινα όλα αυτά που λες ..γιατί δεν εξηγείται λογικά κάτι έχεις εναντίον μου ..πες το λοιπόν να ξεθυμάνει το θέμα να καταλάβουν όλοι τι απωθημένα έχεις..
Μάθε να σέβεσαι... προφανώς κάποια απόρριψη έχει γίνει είτε σε υπηρεσίες η επί προσωπικού και από ότι φαίνεται πονάει πολύ... Και κλασικά κάποιος μικρόψυχος του λόγου σου όταν δεν δέχεται το όχι εκδικείται και προσβάλλει..

Έχει δίκιο η νηματοθετρια. Δεν είναι normal και λογική τέτοια προσβλητική μεταστροφή σου στην συμπεριφορά.
Δράττομαι της ευκαιρίας ότι ξέρω έναν πολύ καλόν κύριο και φίλο μου και πρώην μέλος εδώ, που τον προτρέψαμε ομαδικά να συζητήσει σοβαρά και με ειλικρίνεια μαζί της κι ενώ αρχικά του απάντησε με σαφήνεια και τίμια, έπειτα τον απαρνήθηκε αυστηρά για επόμενη συνάντηση.
Του συμπαρασταθηκα να τον παρηγορησω με αλληλεγγύη, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να την σεβαστεί παρόλο που τον πόνεσε βαθιά και να καταφύγει πάλι σε Βαλτικη χώρα όπου συνεχίζει να ζει μόνος για μήνες, δίχως να έχει επιστρέψει ακόμα από τότε, πιστά αφοσιωμένος δίχως ίχνος μικροψυχιας κι εκδίκησης.

Το παράδειγμά του σε συμβουλεύει να σέβεσαι και να υπακούς και τα δικά της θέλω!

Τελευταία τροποποίηση:

BruceDickWayne

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2020
Like
130
Πόντοι
1
'Ακουσε γελοιότατο πορνίδιο (δεν σε βρίζω, στο επάγγελμα σου αναφέρομαι)
Αφού επιτίθεσαι προσωπικά να σου απαντήσω. 33 χρονών κοπέλα δεν υπάρχει, γυναίκα λέγεται, το μαθαίνουμε στο μάθημα βιολογίας που προφανώς ήσουν σκράπας. Τώρα αν είσαι όντως 33 τι να πω. Κόψε σουβλάκια, πίτσες και ξεκίνα γυμναστική γιατί το βυζί κάνει παρέα με το παρκέ.
Το να μην σε γουστάρει κάποιος δηλώνει υψηλότερα στάνταρτ και γνωριμίες με ποιο όμορφες και νέες γυναίκες και όχι το αντίθετο. Τις γυναίκες που αξίζουν μια χαρά τις σέβομαι, μην ανησυχείς.

Υστερόγραφο
Δώσε στο μαλακισμένο τσιράκι σου που γράφει από κάτω ένα φρι φακ, το έχει κερδίσει.
Ρε τραγι τι ασχολεισαι με την Στεφανια;Δεν γουσταρεις,κοιτα κατι αλλο,τι στο διαολο κλαιγεσαι ολη την ωρα και μας ζαλιζεις τα παπαρια;Αντε μαλακες επειδη σας εφτυσε κλαιγεστε σαν καρεν.

BruceDickWayne

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2020
Like
130
Πόντοι
1
Όλως τυχαίως τα γραπτά μένουν...Θέλεις λοιπόν να μας εξηγήσεις τι άλλαξε από το 2018 και τέτοια συμπεριφορά ανάρμοστη..

που από κούκλα σου έγινα όλα αυτά που λες ..γιατί δεν εξηγείται λογικά κάτι έχεις εναντίον μου ..πες το λοιπόν να ξεθυμάνει το θέμα να καταλάβουν όλοι τι απωθημένα έχεις..
Μάθε να σέβεσαι... προφανώς κάποια απόρριψη έχει γίνει είτε σε υπηρεσίες η επί προσωπικού και από ότι φαίνεται πονάει πολύ... Και κλασικά κάποιος μικρόψυχος του λόγου σου όταν δεν δέχεται το όχι εκδικείται και προσβάλλει..
Δεν σου κοβει και σενα να καταλαβεις οτι μαλλον του εριξες χυλοπιτα και το κραταει μανιατικο;

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
6.199
Πόντοι
7.265

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.946
Πόντοι
456
φίλε, αν διαβάζεις αυτό τον ιστότοπο, και όχι μόνο αυτό το νήμα, και δεν έχεις βρει ακόμα σοβαρή πουτάνα, να το κοιτάξεις...
Τανα και σοβαρή δεν υπάρχει....αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα συμπεριφερομαστε άσχημα....έτσι και αλλιώς επιλογές μας είναι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom