Ειλικρινά αυτή η επίθεση στη Στεφανία είναι απαράδεκτη και πραγματικο μπουλινγκ.... Να ξεκαθαρίσω ότι δεν πάω πλέον με άλλες, γιατί έχω μια υπέροχη συντροφική σχέση με μια γυναίκα που αποτελεί την προσωπική μου πουτανα και μου βγάζει όλα μα όλα τα γούστα παντού και πάντα και απεριόριστα. Μπαίνω στο bou για χαβαλε και επικοινωνία με πέντε ανθρώπους που μιλάμε πολύ καιρό. Εάν έκανα εξαίρεση, ναι με τη Στεφανία θα πήγαινα: γιατί εκτιμάει από το πρώτο μέχρι τελευταίο ευρώ, γιατί σέβεται τον χρόνο του πελάτη, γιατί είναι πεντακάθαρη και ευγενική, γιατί κάνει καταπληκτικό μασάζ, γιατί είναι πολύ ερωτική. Στο σεξ;;; Γούστα είναι αυτά. Για τη δουλειά που κάνει είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο με διαφορα. Εάν έδινε και κωλο, το πακέτο θα ήταν ασυναγώνιστο. Εάν ρωτάς εμένα προσωπικά, ναι μου άρεζαν οι υπηρεσίες της στο κρεββάτι αλλά μέχρι εκεί. Το όλο πακέτο που προσφέρει ομως, είναι ασυναγώνιστο και μοναδικό. Στη Στεφ πας πρώτα για το μασάζ. Και μετά ρίχνεις και έναν πουτσο σε μια κοπέλα ερωτική, με καμπύλες και με θέληση να σου βγάλει όλη την καύλα. Εάν πχ έπρεπε να διαλέξω μόνο σεξ, δεν θα πήγαινα γιατί η γυναίκα μου αυτό που μου προσφέρει δεν μπορεί να το προσφέρει η Στεφ. Εάν η Στεφ δεχόταν ζευγάρια, θα ήθελα πολύ να μας έκανε και τους δύο μασάζ ερωτικό και ακολούθως μπροστά της να ξέσκιζα τη δικιά μου για να καυλωσουμε όλοι μαζί.... Δεν πάω ούτε για μασάζ γιατί ενώ ξέρω ότι θα περάσω τέλεια και θα χαλαρώσω, όπως και να χει θα καυλώσω και θα αγγίξω το σώμα της και θα νιώσω ότι κάνω απιστία στη γυναίκα μου. Μπροστά στη γυναίκα μου, δεν θα έχω θέμα καθώς ξέρω ότι το βλέπουμε σαν παιχνίδι όπως και να αγγίζει κι αυτή γυναίκες. Αλλά δυστυχώς αυτό το πακέτο η Στεφ δεν το προσφέρει. Σταματήστε όμως να προσβάλλετε τη Στεφ και οποιαδήποτε μασατζου ή "πουτανα". Αυτές οι γυναίκες αξίζουν σεβασμό γιατί επιτελούν κοινωνικό έργο. Φανταστείτε να μην υπήρχαν "πουτανες" πόσοι βιασμοί θα υπήρχαν.... Εάν τη θεωρείτε χοντρή τη Στεφ.ή οτιδήποτε άλλο μην πάτε . Εάν πάτε, γράψτε την κριτική σας θετική ή αρνητική.