biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 24.422
3 μέρες έμειναν ακόμη και καταφτάνω!!!Πως τον τεντωσες ετσι με τα μαγικα σου χερια! Και τι φωνη! Αντε ποτε θ ανεβεις θεσσαλονικη;
3 μέρες έμειναν ακόμη και καταφτάνω!!!Πως τον τεντωσες ετσι με τα μαγικα σου χερια! Και τι φωνη! Αντε ποτε θ ανεβεις θεσσαλονικη;
Ανυπομονω! θα κανονίσω να σε δω με το που έρθεις και τακτοποιηθείς! Ελπιζω να χεις χρονο.3 μέρες έμειναν ακόμη και καταφτάνω!!!
Συμφωνώ με τον @Odin_Αν θελει καποιος κυριος να αράζει και να τον φροντίζουν με μασαζ με μεγαλη μου χαρά
Κουκλι!Ροδάκινο δηλαδή?!
ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ!Καλημέρα με πολύ διάθεση και ποιότητα!
Φυσικά!!!Καλησπέρα. Τι έγινε ανέβηκες μανάρι ;
Η συνέχεια (διεισδυση) που είναι αγαπητή μας Στεφ? Υ.Γ super sexy η φωνή, πως να μην μας τεντωθει?Καλημέρα με πολύ διάθεση και ποιότητα!
Αφού της λέω : Θέλω σεξ και οχι μασαζ.. και μου αποκρίνεται οτι θα μου κάνει και μασαζ.. ΔΕΝ θέλω μασάζ.. Θέλω μια εκτόνωση για 50 λεπτά συνεχόμενου σεξ.. Δεν Θέλει..
ωραια καντε 10 λεπτα μασαζ και μετα σεξ....ειμαστε οκ??Αφού της λέω : Θέλω σεξ και οχι μασαζ.. και μου αποκρίνεται οτι θα μου κάνει και μασαζ.. ΔΕΝ θέλω μασάζ.. Θέλω μια εκτόνωση για 50 λεπτά συνεχόμενου σεξ.. Δεν Θέλει..
![]()
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΑΣΑΖωραια καντε 10 λεπτα μασαζ και μετα σεξ....ειμαστε οκ??
Δ Ε Ν Γ Ι Ν Ε Τ Α Ι .............. και διαβαζω οτι η κοπελα ειναι απιστευτη στο ''ΜΑΣΑΖ''....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΑΣΑΖ
![]()
Θέλω 50 λεπτά συνεχόμενου σεξ και 10 λεπτά αγκαλιά. Δεν Θέλω μασαζ.Δ Ε Ν Γ Ι Ν Ε Τ Α Ι .............. και διαβαζω οτι η κοπελα ειναι απιστευτη στο ''ΜΑΣΑΖ''....
παντα ομορφη&τσακπινα!!!Φυσικά!!!
Καλημέρα καλημέρα από θεσσαλονίκη
Ε τότε για αγκαλίτσα μόνο στο αλικακι του mansionmassageΘέλω 50 λεπτά συνεχόμενου σεξ και 10 λεπτά αγκαλιά. Δεν Θέλω μασαζ.
![]()
Καλώς ήρθες στη Σαλόνικα! Ωραίο και σέξι ντύσιμο! Θα τα πούμε από κοντά...Φυσικά!!!
Καλημέρα καλημέρα από θεσσαλονίκη
μηπως εχει καμια πληροφορια οτι εισαι πολυβολο και εχει τρομοκρατηθειΑφού της λέω : Θέλω σεξ και οχι μασαζ.. και μου αποκρίνεται οτι θα μου κάνει και μασαζ.. ΔΕΝ θέλω μασάζ.. Θέλω μια εκτόνωση για 50 λεπτά συνεχόμενου σεξ.. Δεν Θέλει..
![]()
ακριβως διπλα βπΣτο Φάληρο μένει η Στεφανία μάγκες?