Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (9 μέλη και 21 επισκέπτες)

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.886
Πόντοι
456

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
44
Like
46.812
Πόντοι
11.146
Αν χρειάζεσαι συνάντηση μπορείς να με καλέσεις για ραντεβού .δεν είναι ανάγκη να βάζεις βίντεο η φωτογραφίες με τα προσόντα σου!
....μλκ μου τι ζουμε!?!?! Οκτω μνμ εγραψε σε διαφορετικα νηματα επαγγελματιων, και στα 8 ανεβασε τον μπουτσο του :2funny: :2funny::2funny:
Μονο στο νημα της ορθογραφιας δεν τον ανεβασε ακομη :confused: :confused::confused:
Μαλλον μπερδευτηκε ο καψερος κ νομιζει οτι ειμαστε γραφειο γνωριμιων-συνοικεσιων !!!

Τελευταία τροποποίηση:

hippurus

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
400
Πόντοι
21
....μλκ μου τι ζουμε!?!?! Οκτω μνμ εγραψε σε διαφορετικα νηματα επαγγελματιων, και στα 8 ανεβασε τον μπουτσο του :2funny: :2funny::2funny:
Μονο στο νημα της ορθογραφιας δεν τον ανεβασε ακομη :confused: :confused::confused:
Μαλλον μπερδευτηκε ο καψερος κ νομιζει οτι ειμαστε γραφειο γνωριμιων-συνοικεσιων !!!

Εν τω μεταξύ ανέβασε και φωτογραφίες αλλά ΚΑΙ βίντεο και μάλιστα με ημερομηνία 2024. Έχει κάβα ο κύριος για να εχει ποικιλία περιεχομένου. Τύφλα να έχει το Netflix... Αν είναι δυνατόν ρε σεις...

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
18.721
Πόντοι
3.506
Μικρό είναι! Θα μάθει ότι τα κορίτσια μας δεν εντυπωσίαζονται με τις ψωλές αλλά με το πορτοφόλι. :wink:

nnnikosss

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2010
Like
27
Πόντοι
0
για ποσο θα κατσεις θεσ/νικη;; από 19/03;

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.761
Πόντοι
206
εγω αναρωτιεμαι ποσα μηνυματα θα εχει απο μπουστηδες!:grin:

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.098
για ποσο θα κατσεις θεσ/νικη;; από 19/03
Για 2 εβδομάδες ! Οπότε μέχρι πρώτη απριλίου!
Οπότε επιστροφή 2 απριλίου στην αθήνα.
περιμένω να μου δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό και να σας φροντίσω δεόντως! :*

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.098
@biky-stefania ..

Μόνο με μένα λες οτι με φοβάσαι..

Αυτόν εδω.. ?
Τον "τακτοποίησα" όπως είδες..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παρακαλώ νηματοθέτρια..

Παίζει να κάνεις αυτή την τεχνική : 0 : 09 ?

:coffee:
Ωραίο και αυτό το τρίψιματάκι,θα στο κάνω με ποδαράκια

Τελευταία τροποποίηση:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
44
Like
46.812
Πόντοι
11.146
Αν θελει καποιος κυριος να αράζει και να τον φροντίζουν με μασαζ με μεγαλη μου χαρά
.....ναι αλλα σωστο θα ηταν να ανοιξεις δικο σου νημα ή να διαφημισεις-προτεινεις τις υπηρεσιες σου στο νημα "Σεξ-μασαζ στο σπιτι" και οχι στο νημα αλλης κοπελας!!!
ΥΓ. καλο θα ηταν να διευκρινισεις κ το φυλο σου (θηλυκο, τρανς, κρος).

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.098
.....ναι αλλα σωστο θα ηταν να ανοιξεις δικο σου νημα ή να διαφημισεις-προτεινεις τις υπηρεσιες σου στο νημα "Σεξ-μασαζ στο σπιτι" και οχι στο νημα αλλης κοπελας!!!
ΥΓ. καλο θα ηταν να διευκρινισεις κ το φυλο σου (θηλυκο, τρανς, κρος).
Ολόσωστος ως συνήθως!
Κ όντωςμία διευκρίνηση καλό θα ήταν γιατί έχει χαθεί το μέτρο..

• Like
Αντιδράσεις: Stpzr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom